Το CDC ωθεί για το υβριδικό εμβόλιο «CovidPox».

 

Το βιτριόλι των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης

του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ έχει πρόσφατα αντικαταστήσει το δεύτερο αγαπημένο του θέμα, προσπαθώντας να τρομάξει τους ανθρώπους που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Covid-19 αποτελεί απειλή για το έθνος. Αλλά η απουσία κάλυψης από τα μέσα ενημέρωσης δεν εμπόδισε την άθλια διευθύντρια του CDC, Rochelle Walensky, να προωθήσει μια νέα ατζέντα που θα μπορούσε να αρρωστήσει ή να σκοτώσει ακόμη περισσότερα εκατομμύρια ευκολόπιστους Αμερικανούς - έχει υποστηρίξει τη δημιουργία ενός εμβολίου «CovidPox», ενός υβριδικού φάρμακου που, λέει, θα εμβολιάσει τους πολίτες και στα δύο αναδυόμενα στελέχη του Covid και της ευλογιάς των πιθήκων.

Οι πληροφοριοδότες του CDC είπαν ότι η Walensky, φαινομενικά κατόπιν αιτήματος του γραμματέα του HHS Xavier Becerra, είχε τις τελευταίες ημέρες συνομιλίες με την Pfizer και τη δανική φαρμακευτική εταιρεία Bavarian Nordic A/S. Τους είχε ρωτήσει εάν θα μπορούσαν να ερευνήσουν από κοινού τη βιωσιμότητα ενός αμαλγαματοποιημένου εμβολίου επειδή «οι Αμερικανοί δεν είναι έξυπνοι. Τους αρέσουν λιγότερα παρά περισσότερα εμβόλια».

Την εποχή που γράφεται αυτό το άρθρο, η Bavarian Nordic είναι η μόνη εταιρεία με εγκεκριμένο από τον FDA εμβόλιο κατά της ευλογιάς, το οποίο είναι μια τροποποιημένη έκδοση του εμβολίου κατά της ευλογιάς που αναπτύχθηκε το 1796. Μεταξύ 1963-1968, εκατομμύρια παιδιά στην Αμερική εμβολιάστηκαν κατά της ευλογιάς και το 1980 ο απαίσιος ΠΟΥ δήλωσε ότι η ασθένεια είχε εξαλειφθεί από τον κόσμο. Η τήρηση αρχείων εκείνης της εποχής ήταν στην καλύτερη περίπτωση υποτυπώδης και πολλοί αξιόπιστοι επιστήμονες υποστήριξαν ότι το εμβόλιο της ευλογιάς σκότωσε δεκάδες χιλιάδες παιδιά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πιστεύοντας ότι η ασθένεια αποτελεί κατάλοιπο του παρελθόντος, ο ΠΟΥ το 1981 ενθάρρυνε τους κατασκευαστές να κηρύξουν μορατόριουμ για περαιτέρω έρευνα.

Αυτό είναι μέχρι πρόσφατα. Η Bavarian Nordic επανασχεδιάζει το εμβόλιο Monkeypox για να μιμηθεί τις φαρμακολογικές δράσεις των εμβόλων θρόμβων της Pfizer και της Moderna. Με άλλα λόγια, μόλις ολοκληρωθεί και εγκριθεί, θα πλημμυρίσει το ανθρώπινο σώμα με πρωτεΐνες ακίδας mRNA.

Όταν η Βαλένσκι έμαθε για την πρωτοβουλία αυτη, έκανε πρόθυμα μια πρόταση.

«Η Ροσέλ ήταν θετικά μπερδεμένη από τον ενθουσιασμό», είπε μια πηγή του CDC. «Της έκανε εντύπωση ότι οι Αμερικανοί θα ήταν πιο δεκτικοί σε ένα υβριδικό εμβόλιο σε αντίθεση με το να λαμβάνουν μεμονωμένα εμβόλια και ενισχυτικά κατά της ευλογιάς των πιθήκων και του Covid. Είναι αναστατωμένη μόνο το 30% των ενηλίκων λαμβάνουν τακτικά ενισχυτικά Covid. Υποστηρίζει ότι η Monkeypox έχει ξεπεράστει το ότι είναι μια γκέι ασθένεια - ότι τώρα απειλεί τους πάντες. Πιστεύει ότι οι Αμερικάνοι θα παραταχθούν κατά πλήθος για να πάρουν μια δοση που να προστατεύει και από τα δύο».

Η απάντηση της Pfizer

Πηγές που γνωρίζουν τις συνομιλίες της Walensky με τον Αντιπρόεδρο και Επιστημονικό Διευθυντή της Pfizer, Seng H. Chang, είπαν ότι η Pfizer απέρριψε κατηγορηματικά την ιδέα της συνεργασίας με άλλη φαρμακευτική εταιρεία, επικαλούμενη ηθικές και νομισματικές ανησυχίες. Ο Τσανγκ είπε στην Walensky ότι η Pfizer ήταν στα πρόθυρα της ολοκλήρωσης του δικού της εμβολίου κατά της ευλογιάς των πιθήκων και θα ξεκινούσε κλινικές δοκιμές εντός 90 ημερών. Με τον χρόνο και τη χρηματοδότηση, είπε ο Chang, η Pfizer θα μπορούσε να παράγει ένα υβριδικό εμβόλιο mRNA, χωρίς την ανταγωνιστική διαμάχη που συμβαίνει συχνά όταν δύο ή περισσότερες εταιρείες αναγκάζονται να συνεργαστούν. Ανέφερε τις «επιτυχίες Covid» της Pfizer ως απόδειξη ότι η Pfizer ήταν έτοιμη να καταπολεμήσει «την επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων».

Η απάντηση του Bavarian Nordic

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nordic, Paul Chaplin, ο οποίος έχει ανακηρύξει τα εμβόλια mRNA «το μέλλον της σύγχρονης ιατρικής», ήταν θετικά εκστατικός με την πρόταση της Walensky. Είπε ότι θα ήταν τιμή του να συνεργαστεί με έναν μεγάλο, πιο εξέχοντα κατασκευαστή για να τερματιστεί η «απειλή Covid-19 και η ευλογιά των πιθήκων για τον πολιτισμό». Κατά τη διάρκεια πολλών τηλεφωνικών κλήσεων, ο Τσάπλιν διαβεβαίωσε την Walensky ότι η μικρότερη εταιρεία του θα αφιερώσει όλους τους πόρους της για να γίνει πραγματικότητα το υβριδικό εμβόλιο, προσθέτοντας ότι το εμβόλιο mRNA της Nordic με ανασυνδυασμένη ευλογιά Monkeypox είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει κλινικές δοκιμές Φάσης Ι τον Σεπτέμβριο.

The Moderna

Εάν η Pfizer παραμείνει σταθερή στην άρνησή της, το CDC μπορεί ακόμα να προσεγγίσει τη Moderna, έναν γαλλικό φαρμακευτικό όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων που έχει ιστορικό συνεργασιών τόσο με εγχώριους όσο και με ξένους ανταγωνιστές. Οι πηγές του CDC  δεν μπόρεσαν ούτε να επιβεβαιώσουν ούτε να διαψεύσουν εάν η Walensky είχε ήδη μιλήσει με τον CEO της Moderna, Stephen Bancel.

Η συνολική εικόνα

Τα εμβόλια θρόμβων mRNA της Pfizer και της Moderna έχουν σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από αυτούς που έχουν προστατεύσει από μια ανύπαρκτη ασθένεια. Τα εμβόλια και τα ενισχυτικά έχουν αρρωστήσει, ακρωτηριάσει ή σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και οι ηλικιωμένοι έχουν υποστεί το μεγαλύτερο τίμημα. Τα λεγόμενα εμβόλια έχουν προκαλέσει αμέτρητα αυθόρμητα εμφράγματα, ξαφνική αναπνευστική κατάρρευση και μόνιμη παράλυση. Το μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα της λήψης πολλαπλών δοσεων και ενισχυτών είναι ακόμα υποθετικό, αλλά δεν φαίνεται καλό για όσους ανυπομονούν να πάρουν την επόμενη δόση. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα, ο ιστότοπος του CDC ισχυριζόταν ότι οι πρωτεΐνες αιχμής παρέμειναν στο σώμα για σύντομο χρονικό διάστημα, ίσως και εβδομάδες. Τώρα έχει αφαιρέσει αυτήν την αποποίηση ευθύνης. Εάν ένα εμβόλιο mRNA εξαφανίζει τις ζωές εκατομμυρίων, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει μια άμεση διπλή δόση. 

«Τόσο ο Covid-19 όσο και η Monkeypox είναι ασθένειες απάτης και τα εμβόλια είναι προσαρμοσμένα για να αρρωστήσουν ή να πεθάνουν άνθρωποι και να κάνουν την Big Pharma πλούσια. Πιστεύετε ότι οι εκπρόσωποι της Big Pharma και οι "φιλοι" τους ενσιαφερονται...?... Ούτε καν. Ακόμη και η Ροσέλ Γουαλένσκι δεν έχει υποστεί εμβολιασμο κατα του Covid. Το μόνο που πήρε ήταν ένα αλατούχο διάλυμα», είπε η πηγή μας.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....


















ΠΗΓΗ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις