Λευκά καπέλα στον Τραμπ: Μην διαπραγματεύεσαι με το Deep State

 

Ένας ανώτερος διοικητής

των Λευκών Καπέλων στο γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ προειδοποίησε τη Δευτέρα τον Πρόεδρο Τραμπ να μην διαπραγματευτεί ή να ανοίξει επικοινωνία με το Deep State, ανέφεραν πηγές .


Το τμήμα Λευκα Καπελα του αμερικανικού στρατού, είπε η πηγή μας, επικοινώνησε με τον Τραμπ ως απάντηση σε άρθρο των Fox News Digital και New York Times που ισχυριζόταν ότι ο Τραμπ είχε στείλει -μέσω τρίτου - ένα κρυφό μήνυμα στον γενικό εισαγγελέα του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν. Ο Merrick Garland, ο ίδιος ο άνθρωπος που είχε υπογράψει την παράνομη επιδρομή του FBI στο Mar-a-Lago. «Η χώρα φλέγεται. Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω τη ζέστη;» ήταν το μήνυμα που ήθελε να περάσει ο Τραμπ στη Γκάρλαντ, σύμφωνα με το άρθρο.

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, ο Πρόεδρος Τραμπ δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια την αυθεντικότητα του υποτιθέμενου μηνύματος, αλλά η σιωπή του δεν εμπόδισε τους ειδήμονες και στις δύο πλευρές του πολιτικού φάσματος να του αποδώσουν νόημα. Το φιλελεύθερο δημοκρατικό κατεστημένο φαινόταν διχασμένο για το αν τα υποτιθέμενα λόγια του Τραμπ ήταν μια κρυφή απειλή ή μια ομολογία ενοχής. λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Ρεπουμπλικάνοι νομοθέτες δεν μπορούσαν να αποφασίσουν εάν το μήνυμα ήταν αυθεντικό ή διάψευση της στρατιωτικοποίησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, δεν ήταν πρόθυμοι να περιμένουν την πλευρά του Trump και τη Δευτέρα τον ρώτησαν ευθέως εάν είχε προσφέρει ένα κλαδί ελιάς στη Garland και στο DOJ της παράνομης διοίκησης.

Ο Διοικητής του Camp Pendleton, ταξίαρχος Jason G. Woodworth, μίλησε στον Τραμπ εκ μέρους του στρατηγού Berger, είπε η πηγή μας. Ο στρατηγός Γούντγουορθ ρώτησε τον Τραμπ αν είχε χρησιμοποιήσει έναν ενδιάμεσο για να στείλει ένα μήνυμα στον Γκάρλαντ και, αν ναι, ήθελε να μάθει αν είχε σκοπό να κατευνάσει ή να ειρηνεύσει τον Γκάρλαντ ή αν είχε απώτερο σκοπό.

"Κύριος. Πρόεδρε, αν όντως στείλατε ένα μήνυμα, ο στρατηγός Μπέργκερ πιστεύει ότι είναι καλύτερο να αποφύγετε την επικοινωνία με τον εχθρό», φέρεται να είπε ο στρατηγός Γούντγουορθ στον Τραμπ.

Ο Τραμπ, είπε η πηγή μας, ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε εάν είχε επικοινωνήσει ο ίδιος ή μέσω τριτου με το υπουργείο Δικαιοσύνης, λέγοντας αντ' αυτού ότι δεν ήταν υποχρεωμένος να εξηγήσει τις πράξεις ή τις αδράνειές του στον στρατηγό Μπέργκερ και ότι η ευθύνη του ήταν να προστατεύσει την Σύνταγμα «με κάθε απαραίτητο μέσο».

Ο Τραμπ φαινόταν να έβαλε τον στρατηγό Γούντγουορθ στη θέση του: «Έχετε τη δουλειά σας. έχω το δικό μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να παραμείνουμε στους ρόλους μας και να μην ξεπεράσουμε τα σύνορα».

«Είναι μέρος της δουλειάς μου, κύριε Πρόεδρε, να πω ότι το Deep State θα διαστρεβλώσει τα λόγια σας για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον σας και να σας συμβουλεύσω να αποφύγετε την επικοινωνία μαζί τους. Αυτή τη στιγμή, οι υποστηρικτές σας ανησυχουν πίσω σας. Οποιεσδήποτε συνομιλίες με τη διοίκηση, λοιπόν, μπορεί να το θέσουν σε κίνδυνο», απάντησε ο στρατηγός Woodworth.

Όπως ανέφερε προηγουμένως η ιστοσελιδα, δεν υποστηρίζουν όλοι οι ηγέτες των Λευκών Καπέλων την επίσημη επιστροφή του Τραμπ στην εξουσία. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Τραμπ έχει κάνει πάρα πολλά λάθη, λάθη που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη δύναμη του Deep State στο έθνος. Ο στρατηγός Μπέργκερ, ωστόσο, στάθηκε σταθερά πίσω από τον πρόεδρό του.

Ενημέρωση: Αφού η ιστοσελιδα έγραψε αυτό το κομμάτι, το Fox News δημοσίευσε ένα άρθρο λέγοντας ότι ο Τραμπ είχε επιβεβαιώσει τις φήμες ότι είχε επαφή με το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το τελευταίο άρθρο του FOX, ο Τραμπ είπε στον Γκάρλαντ «Εάν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε, εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι, σίγουρα θα είμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε».

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις