Πρόεδρος της Ρώσικης Δούμα: οι ΗΠΑ ευθύνονται για εξάπλωση covid19 και πρέπει να αποζημιώσουν όλες τις χώρες για τις απώλειες από τον κορωνοϊό! Η Ουάσιγκτον πρέπει να λογοδοτήσει!

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ευθύνονται

για την εξάπλωση του κορωνοϊού και ως εκ τούτου πρέπει να αποζημιώσουν όλες τις χώρες για τις απώλειες που υπέστησαν από την πανδημία. Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας Vyacheslav Volodin την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022.

Έτσι ο πρόεδρος της Κάτω Βουλής σχολίασε τη δήλωση Αμερικανού επιστήμονα που εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο COVID-19 είχε εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο μετά από διαρροή από βιοεργαστήριο των ΗΠΑ.

“Σήμερα, όταν ακούγονται τέτοιες κατηγορίες, ο Μπάιντεν σιωπά. Φοβάται ότι ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια για τον πραγματικό ένοχο της πανδημίας”, έγραψε ο Βολοντίν στο κανάλι του στο Telegram. Η Ουάσιγκτον πρέπει να λογοδοτήσει“.

Ως προς αυτό, ο πολιτικός κάλεσε την Ουάσιγκτον να αποχαρακτηρίσει στοιχεία για τις δραστηριότητες αμερικανικών βιολογικών εργαστηρίων, τα οποία είναι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο.

Θυμίζουμε ότι ο επικεφαλής της επιτροπής μόλυνσης από τον κορονοϊό για το The Lancet, ο Τζέφρι Σακς, παραδέχτηκε ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε στο εργαστήριο. Δήλωσε ότι η τεχνολογία είναι αμερικανική καμία άλλη χώρα δεν έχει τέτοια, και γενικά αυτό είναι το «προϊόν των Ηνωμένων Πολιτειών».

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε έγγραφα του Πενταγώνου με ημερομηνία 6 Μαρτίου 2015 σε μια ενημέρωση, τα οποία επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή του αμερικανικού στρατού στη χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών έργων στην Ουκρανία. Όπως ανακάλυψαν Ρώσοι ειδικοί, συνήφθη συμφωνία για κοινές βιολογικές δραστηριότητες μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας.

o πρόεδρος της Δούμα

Κεφάλαια για την Ουκρανία ή απευθείας στο βιολογικό εργαστήριο του ουκρανικού Υπουργείου Άμυνας, που βρίσκεται στο Κίεβο, την Οδησσό, το Lvov και το Kharkov, όπου εργάζονταν Αμερικανοί ειδικοί. Το συνολικό ποσό χρηματοδότησης για τέτοια βιοεργαστήρια στην Ουκρανία ανήλθε σε 32 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

 

 

 

Και η Κίνα προσάπτει στις ΗΠΑ τις κατηγορίες που εκτοξεύει εναντίον της ο επιστήμονας Jeffrey Sachs:

”Ο παγκοσμίου φήμης οικονομολόγος και πρόεδρος της επιτροπής Covid-19 του The Lancet, Jeffrey Sachs, δήλωσε ότι όχι μόνο ο Covid-19 μπορεί να προήλθε από εργαστήριο, αλλά αν προήλθε, ήταν σχεδόν σίγουρα η αμερικανική βιοτεχνολογία που τον δημιούργησε”!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις