ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 03/07/22


Το περιοδικό “newsweek”” αναφέρει πως η Κίνα και η Ρωσία επιδιώκουν να ενσωματώσουν το Ιράν και τη Σαουδική Αραβία στους BRICS. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
O Μοχάμεντ αλ-Χαμέντ, πρόεδρος του ομίλου της Σαουδικής Ελίτ στο Ριάντ, δήλωσε στο Newsweek. «Το όραμα της Σαουδικής Αραβίας 2030 προχωρά με σίγουρο και παγκόσμιο ρυθμό σε όλους τους τομείς. Η πρόσκληση της Κίνας προς το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας να συμμετάσχει στους «BRICS» επιβεβαιώνει ότι [[[το Βασίλειο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση του νέου κόσμου]]] και έγινε ένας σημαντικός και ουσιαστικός παράγοντας στο παγκόσμιο εμπόριο και την οικονομία». Αυτό το όραμα, που αποκαλύφθηκε από τον πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν ένα χρόνο πριν διοριστεί διάδοχος του θρόνου και de facto κυβερνήτης της Σαουδικής Αραβίας το 2017, σκιαγράφησε ένα σχέδιο διαφοροποίησης της εξαρτώμενης από το πετρέλαιο οικονομίας της χώρας του και παρουσίασης μιας νέας εικόνας του βασιλείου στους Διεθνής κοινότητα. «Αυτή η ένταξη, εάν η Σαουδική Αραβία προσχωρήσει σε αυτήν, θα εξισορροπήσει το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, ειδικά αφού το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας πετρελαίου στον κόσμο και είναι στους G20», είπε ο Χάμεντ. «Εάν συμβεί, αυτό θα υποστηρίξει οποιαδήποτε οικονομική κίνηση και ανάπτυξη στο παγκόσμιο εμπόριο και οικονομία και θα καταγράψει αξιοσημείωτη πρόοδο σε κοινωνικές και οικονομικές πτυχές, καθώς η Σαουδική Αραβία θα έπρεπε να έχει συνεργασίες με κάθε χώρα στον κόσμο».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
[[[ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ; ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ]]].
 
>>Το Ρούβλι σημείωσε νέα άνοδο σε σχέση με το δολάριο στα 50,65 ρούβλια /δολάριο!!! ΤΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!! Με όλα αυτά η Ρωσία απαιτεί τώρα ρούβλια για εξαγωγή σιτηρών ως ο μεγαλύτερος εξαγωγέας σιταριού στον κόσμο… Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ [ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΣΕ ΠΟΡΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ]! Κάποτε με αέρα και φωτοτυπίες κάποιοι εξουσίαζαν τον κόσμο, ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στην θέση τους!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "General Mcinerney USD/RUB 50.6415 -1.1585 (-2.24%) USD/RUB-US Dollar Russian Ruble 50.6415 -1.1585 (-2.24%) 110.00 100.00 90.00 80.00 Investing.com 70.00 Jul 60.00 Oct 2022 50 6423 Apr Month 3 Months 6 Months Year years Max Before sanctions: USD 85 RUB Joe Biden: "Russia's Ruble is reduced to rubble' Now months after sanctions: USD 50.65 RUB Now you tell me why the world should trust him in the economy? @GeneralMclnerney 655 297 70 61"
 
>>Με όλα αυτά να λαμβάνουν χώρα, η Ευρώπη προετοιμάζεται για δελτίο στην ενέργεια!!! 
 
>> To Bloomberg αναφέρει πως «το πρόγραμμα διάσωσης της Μεγάλης Ευρωπαϊκής Αγοράς Ενέργειας μόλις ξεκινά!! Τα κράτη συνειδητοποιούν ότι η ενεργειακή ασφάλεια δεν μπορεί να αφεθεί στις αγορές και επομένως είναι «Μόνο η αρχή της αυξανόμενης κυβερνητικής παρέμβασης»… Αν με την [ΠΑΜΦΘΗΝΗ] ρωσική ενέργεια που έρρεε στην Ευρώπη οι τιμές ρεύματος στην «πράσινη και ελεύθερη αγορά» από το 2010 σήμερα έχουν στην καλύτερη περίπτωση διπλασιαστεί καταλαβαίνει κανείς το επίπεδο «ΚΟΝΟΜΑΣ» που έλαβε χώρα!!! Ο Πούτιν τώρα όμως σαν ΜΕΓΑΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ, τους ξεμπρόστιασε!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και κείμενο
 
Και για να γίνει κατανοητή η [ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ] της ΕΕ, ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch έκανε μια αυστηρή αξιολόγηση για τις προσπάθειες της ΕΕ να αντικαταστήσει το ρωσικό φυσικό αέριο, προειδοποιώντας ότι «θα αντιμετωπίσει ένα σημαντικό μακρο-σοκ» εάν η Μόσχα μειώσει εντελώς τις προμήθειες! .Μια ξαφνική διακοπή δεν είναι η βασική υπόθεση της Fitch, αλλά είναι ένας κίνδυνος… Οι περιορισμοί στον εφοδιασμό και τις υποδομές σημαίνουν ότι μπορεί να χρειαστούν περισσότερα από τρία χρόνια στην ΕΕ για να αντισταθμίσει την πλήρη απώλεια ρωσικού εφοδιασμού με φυσικό αέριο», δήλωσε η Fitch. ΜΟΝΟ 3; ΑΛΛΑ ΚΑΙ 3 ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ… 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο

Σε αυτό τι πλαίσιο, η JPMorgan βλέπει το πετρέλαιο στο «στρατοσφαιρικό επίπεδο» των 380 δολαρίων στη χειρότερη περίπτωση διακοπής του Ρωσικού πετρελαίου!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>> Η Ουγκάντα ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε 31 εκατομμύρια μετρικούς τόνους χρυσού αξίας [12 ΤΡΙΣ $$$$] που περιμένουν να εξορυχθούν στη χώρα μετά από πολλές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν!!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "MINING REVIEW AFRICA News Mining Elites InAfrica Magazine Webinars Home East Africa Uganda discovers gold deposits worth 12 trillion USD Resources Events Engag EastAfrica Exploration Gold News Uganda discovers gold deposits worth 12 trillion USD Mining Review Africa 29 2022 pile alluvial gold nuggets found France www.123rf.com Uganda announced that it had discovered 31 million metric tons of gold waiting to be mined country after several surveys were conducted. spokesperson from the Ministry Energy and Mineral Development Uganda, Solomon Muyita, said that these reports are aimed at attracting gold miners and investors in the crypto sector."
 
 
ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΑΛ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Ezra Cohen Flag Warning For July 968 264 255 89 79 27 792721 27 21 27K 8:01 PM"
 
>>Ημέρα ανεξαρτησίας των ΗΠΑ αύριο στις 4 Ιουλίου σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο. Ο Έζρα προειδοποιεί για γεγονότα αποπροσανατολισμού (false flag)… Άραγε η ομάδα Q θα μας δώσει κάποιο νέο μήμνυμα-ντροπ αύριο;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. 31 εκατομμύρια τόνοι μου φαίνονται πάρα πολλοί. Μέχρι σήμερα όλος ο χρυσός που έχει βγεί σε όλη την ιστορία από τη γη είναι περίπου 200 χιλιάδες τόνοι https://www.gold.org/goldhub/data/how-much-gold
    Άρα αυτό το απόθεμα είναι το 15,000% του χρυσού που υπάρχει σήμερα.
    Ή κάποιο λάθος έχει γίνει στο νούμερο ή άν είναι αλήθεια, η τιμή του χρυσού θα πρέπει να πέσει πολύ τα επόμενα χρόνια και άν κάποιο μέταλλο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί από δω και πέρα σαν αποθήκευση αξίας αυτό θα πρέπει να είναι το ασήμι και όχι πια ο χρυσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ψάχνοντας το είναι 31 εκατομμύρια τόνοι μετάλλευμα, όχι χρυσός. Όμως και πάλι μιλάνε για 300 χιλιάδες τόνους , δηλαδή 1.5 φορές ο χρυσός που έχει εξορυχθεί σε όλη την ιστορία. Το πιθανότερο πάντως είναι όλα αυτά να είναι "fake news" τα οποία οι ίδιοι βάζουν την ηγεσία της Ουγκάντας να τα πεί για να κρατήσουν τον κόσμο και τους επενδυτές μακρυά από το χρυσό ώστε να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα το δολάριο και τα άλλα χαρτονομίσματα της δύσης. Πάντως για να προσπαθούν με τόση λύσσα να ρίξουν τον χρυσό και να έχουν ρίξει το ασήμι τόσο πολύ, εμένα μου λέει ότι πλησιάζουμε το βράδι που εν μία νυκτί θα καταρρεύσει το δολάριο και τα πολύτιμα μέταλλα θα πάνε στα ύψη.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις