Πυροβόλησαν τον πρώην πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε ενώ έδινε ομιλία στην πόλη Νάρα

Πυροβόλησαν τον πρώην πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Σίνζο Αμπε ενώ έδινε ομιλία στην πόλη Νάρα – «Δεν αναπνέει» (βίντεο) 

Ο Σίνζο Άμπε, πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, πυροβολήθηκε

κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώ μιλούσε στην πόλη Νάρα και μέχρι αυτή την στιγμή είναι άγνωστη η κατάστασή του αλλά πολλα ΜΜΕ της χώρας τον θεωρούν ήδη νεκρό.

Όπως αναφέρει το ιαπωνικό δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων NHK, έχει υποστεί «καρδιοαναπνευστική ανακοπή», κατά τον όρο που χρησιμοποιούν οι αρχές όταν ο θάνατος κάποιου μένει απλά να διαπιστωθεί από ιατροδικαστικό, πληροφορία όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Βίντεο απεικονίζει την στιγμή που ο Ιάπωνας πρώην πρωθυπουργός δέχεται τους πυροβολισμούς.

 

 

 Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, φέρεται να κατέρρευσε ενώ εκφωνούσε ομιλία, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί λίγο πριν πέσει στο έδαφος.

 Το NHK, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ιαπωνίας, δήλωσε ότι ο Άμπε – ο μακροβιότερος πρωθυπουργός της χώρας μέχρι την παραίτησή του το 2020 – αιμορραγούσε από το στήθος.

 

 

 

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νάρα με ελικόπτερο.

Το NHK δήλωσε ότι ένας άνδρας τέθηκε υπό κράτηση, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. Ωστόσο ιαπωνικές πηγές αναφέρουν πως ο δράστης χρησιμοποίησε κάποιο είδος αυτοσχέδιου όπλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΦΟΞ ΝΙΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις