ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ....!!!

Georgia Guidestones 

Σύμφωνα με το

Γραφείο Ερευνών της Τζόρτζια (GBI), ο εκρηκτικός μηχανισμός εικαζεται ότι χρησιμοποιήθηκε για να καταρρεύσει τμήμα του ύψους 19 ποδιών του μνημείου από γρανίτη (Georgia Guidestones) στο Έλμπερτον το βράδυ της Τετάρτης.

«Οι προκαταρκτικές πληροφορίες δείχνουν ότι άγνωστοι πυροδότησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό γύρω στις 4:00 π.μ. την Τετάρτη 6 Ιουλίου», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η GBI. "Το προσωπικό του γραφείου του σερίφη της κομητείας Έλμπερτ ανταποκρίθηκε και διαπιστωσε ότι η έκρηξη κατέστρεψε μεγάλο μέρος της κατασκευής."

Το μνημείο, που συχνά αναφέρεται ως "American Stonehenge", αποτελείται από πολλές πλάκες βράχου που είναι αστρονομικά ευθυγραμμισμένες και εγγεγραμμένες σε οκτώ γλώσσες που απεικονίζουν μηνύματα που έχουν προκαλέσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας. 

Ένα μέρος ζητά να διατηρηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός στα 500 εκατομμύρια και κάτω, ενώ ένα άλλο μήνυμα καλεί τους ανθρώπους να «καθοδηγούν την αναπαραγωγή με σύνεση — βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση και τη διαφορετικότητα». 

Η αστυνομία του Έλμπερτον και η GBI συνεχίζουν να ερευνούν το περιστατικό.

Η μερική καταστροφή του μνημείου αντιμετωπίστηκε απο κάποιους με επαίνους στο Twitter από όσους πιστεύουν ότι οι Guidestones είναι σατανικοί.

Ο Κάντις Τέιλορ, ένας Ρεπουμπλικανός που έθεσε υποψηφιότητα στις προκριματικές εκλογές της Τζόρτζια εναντίον του νυν κυβερνήτη Μπράιαν Κεμπ, έγραψε στο Twitter την Τετάρτη: "Ο Θεός είναι Θεός. Μπορεί να κάνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θέλει. Αυτό περιλαμβάνει την κατάρριψη των Σατανικών Κατευθυντήριων λίθων".


 

 Ένας άλλος χρήστης του Twitter δημοσίευσε: "Οι αναφορές απο υποπτες πηγες λένε ότι ήταν σεισμός, αλλά μην εξαπατηθείτε -δεν ηταν.Είναι ένα σημάδι από τον Θεό που παρεμβαίνει για λογαριασμό μας. Κάτω οι Παγκοσμιοποιητές και η Νέα Παγκόσμια Τάξη".

Ένας μοιράστηκε πλάνα από drone του μνημείου και έγραψε: «Όποιος το έκανε αυτό, να ειναι ευλογημενος».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Μεταφραση   SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ..Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιά καλή αρχή, αλλά, γιατί δεν έπεσε όλο? Κανονικά δεν πρέπει να μείνει τίποτα να μας το θυμίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια απορία εχω επειδη εχει ξαναγίνει ζημια εκει, οι πλακες δε παρακολουθουνται με καμερες ασφαλείας; Κάποιοι υποστηρίζουν οτι φρουρουνται και απο την τοπικη αστυνομια επι 24ωρου βασεως. Αν ισχύουν αυτα, μαλλον για εσωτερική δουλειά πρόκειται, σανο για τα προβατα. Αν μπορεί κάποιος γνώστης, ας απαντήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφου εκει παρακολουθουνταν απο παντου το μερος .Το πιο πιθανο (και ανασυχητικο ) ειναι να εγινε εσκεμενα για :
    1) προτροπη προσοχης σε αυτο το αισχος μνημειο
    2)δηθεν αποσυμπιεση (αν και οποις νομιζει κατι τετοιο ειναι μακραν βλακας )
    3)προσβολη αρχων της περιοχης
    4)ισως σε μερικες ημερες να βγαλουν καποιον κακομοιρη (δηθεν πολιτικο αντιπαλο ) που θα ειναι υπευθυνος ///
    5)προετοιμασια για δηθεν αρχηγο των ανθρωπων ( ο νοων νοειτω)

    αν δεν γινει ετσι παμε παλι στο 1) ..και με προεκτασεις , προετοιμασιας END GAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις