ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 40ΡΙΑ - ΝΑ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ

 

Το γραφενιο είναι το

πιο λεπτό υλικό στη γη, αλλά ταυτόχρονα ένα από τα πιο δυνατά. Είναι 

1. εύκαμπτο, (περνάει εύκολα μέσα απο τις βελόνες και τις ανθρώπινες φλέβες)

2. διαφανές  (δεν βλέπετε τι έχουν οι ενέσεις με τα πολλά οφέλη, αλλά και τι βάζουν στο φαγητό)

3. αγώγιμο*, μεταφέρει ηλεκτρισμό και θερμότητα όσο κανένα άλλο υλικό!!!!

Το 3ο είναι ενδιαφέρον αν σκεφτείτε ότι τώρα που φτάνουμε τα 38ρια-40ρια (δείτε την θερμοκρασία στην Ισπανία, Πορτογαλία, Τουρκία) τι θα συμβεί με τις μάζες των διπλά και τριπλά εμβολιασμένων;;;

Ήρθαν οι μαύροι πολιτικοί σας να σας σώσουν με τις ενέσεις επειδή σας αγαπάνε εεεεε;;;

Η καρδιά και ο εγκέφαλος σας λειτουργεί με ηλεκτρικούς παλμούς.

ΝΑ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ...ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ... ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ...!!!

Ο κατάλογος των πιθανών εφαρμογών για αυτό το σούπερ υλικό είναι ατελείωτος. Μία από τις πρώτες εφαρμογές του γραφενίου ήταν η ρακέτα του επαγγελματία τενίστα Novak Djokovic. Αν θέλουμε να πιστέψουμε τη διαφήμιση της μάρκας του τένις, του επέτρεψε να χτυπά μπάλες πιο γρήγορα από ποτέ.

 

Αγώγιμο*=αγώγιμα υλικά και τα χαρακτηριστικά τους. Αυτά είναι τα υλικά που έχουν μικρή αντίσταση στην κυκλοφορία του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω των συγκεκριμένων ιδιοτήτων με τις οποίες δημιουργούνται. Έχουν ατομική δομή που τους καθιστά καλούς ηλεκτρικούς αγωγούς καθώς διευκολύνει την κίνηση ηλεκτρονίων μέσω αυτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια


  1. Το άσχημο και λυπηρό είναι ότι εκτός από όλα τ´αλλα θανατηφόρα σκουπίδια που περιέχουν τα "μπόλια" τους, το γραφένιο επίσης βρίσκεται και στους μη τσιμπημένους μέσω νερού, τροφής και αέρα που αναπνέουμε μέχρι και στις κινέζικες μάσκες.
    Οι αιώνιοι γενοκτόνοι φρόντισαν να μην αφήσουν τίποτα "απροστάτευτο".
    Αυτό το βεβαιώνει και ο Dr Robert Young, ένας απ' τους λίγους που έχει ξεσκεπάσει και ξευτιλίσει όχι μόνο τα περί "πανδημίας" αλλά και όλη την απάτη της αλλοπαθητικής "επιστήμης".
    Απολαύτε τον μαζί με την γιατρό Ariyana Love.

    https://ugetube.com/watch/dr-robert-young-and-dr-ariyana-love-transhuman-nightmare-graphene-nanowires-torturing-the-vaxxed-and_LLbG2rb4Lnwvyju.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις