ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 04/07/22


Ολλανδία! Οι αγρότες της Ολλανδίας βγήκαν στους δρόμους με τα τρακτέρ και τις αγελάδες για να διαμαρτυρηθούν για το ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΦΗΓΗΜΑΤΟΣ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "zerohedge @zerohedge Dutch Protesters Pour Manure On Government Offices Over Industry-Killing Regulations zerohedge.com Dutch Protesters Pour Manure On Government Offices Over Industry-Killing Re.. "The plan could see up to 30% reduction in livestock farming farms out of business..." 4:45 PM Jul 4, 2022. Zero Hedge Publisher"
 
Ο κόσμος ξαφνικά μαθαίνει πως κάποιοι ψυχανώμαλοι αποφάσισαν ότι το πολύ άζωτο στο χώμα προκαλεί κλιματική αλλαγή και έτσι θα αναγκαστεί να κλείσει τις φάρμες τους για να τρώει ο κόσμος στο μέλλον έντομα και σκουλίκια, όπως προτείνουν τα γνωστά φόρουμ, το ίδρυμα κλίντον και λοιπά γνωστά κέντρα… θέλουν να τρώμε ότι τρων τα ερπετά φαίνεται… 
 
 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, δρόμος και κείμενο που λέει "GP Philosopher @GPPhilosopher Replying to @zerohedge The Dutch Farmers are not messing around. Amazing. #Netherlands 4:51 PM Jul 4, 2022 Twitter for Android"
 
>>Το κόστος του φυσικού αερίου στο χρηματιστήριο της Ευρώπης για πρώτη φορά από τον Μάρτιο ξεπέρασε τα 1.800 δολάρια ανά χίλια κυβικά μέτρα!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Intel Slaya z The cost of gas on the stock exchange in Europe for the first time since March exceeded $1,800 per thousand cubic meters 14.6K 7:57PM"
 
>>Η Gazprom κλείνει για δέκα ημέρες, από τις 11 έως τις 21 Ιουλίου, τις στρόφιγγες και στα δύο τμήματα του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1, προκειμένου να «πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες επισκευές». Συνεπώς, ο κύριος αγωγός που συνδέει τη Ρωσία με την Ευρώπη θα αποκλειστεί για να πραγματοποιηθούν «δοκιμές μηχανικών εξαρτημάτων και συστημάτων αυτοματισμού».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Οι Ευρωπαίοι φοβούνται πάντως ότι πέρα από το επίσημο επιχείρημα , πρόκειται για σκόπιμη επιλογή της Μόσχας και τώρα η Γερμανία, η Ιταλία και άλλες χώρες της ΕΕ [[[τρέμουν για τις συνέπειες στην οικονομία τους]]]. Τον Ιούνιο, η Gazprom διέκοψε την παροχή αερίου για έργα συντήρησης και στον νότιο αγωγό Turkish Stream, για μια εβδομάδα. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ). ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΟΛΤΖ ΚΑΙ ΝΤΡΑΓΚΙ… ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ….
 
>>Εδώ στην Ελλάδα, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας συγκάλεσε ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων για να αξιολογηθεί η επάρκεια εφοδιασμού της χώρας με φ. αέριο σε περίπτωση διακοπής της τροφοδοσίας από τη Ρωσία….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Ο γερμανικός γίγαντας φυσικού αερίου Uniper βρίσκεται σε συνομιλίες διάσωσης με την κυβέρνηση για να κλείσει μια τρύπα [[[9 δισεκατομμυρίων ευρώ]]] (ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ….) εν μέσω έλλειψης ρωσικού αερίου, αναφέρει το Bloomberg.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Disclose.tv JUST IN German gas giant Uniper IS in bailout talks with the government to plug a 9 billion euros hole amid Russian Russian gas shortage, Bloomberg reports. @disclosetv 18 16 389 8:19PM"
 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ; ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΕ ΧΡΟNO ΜΗΔΕΝ…
 
>>Πούτιν: «Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ». Ο Πούτιν διατάζει τα ρωσικά στρατεύματα να συνεχίσουν να πολεμούν μετά την κατάληψη της βασικής πόλης της Ουκρανίας Λισιτσάνσκ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Insider Paper r.pф NEW: Putin orders Russian troops to fight on after key Ukraine city taken More: https://cutt.ly/HK5fkNC Follow @insiderpaper insider 81 26 12 9528 6:09PM"
 
>>Στο Ουζμπεκιστάν ξεκίνησαν διαδηλώσεις με χρώμα «έγχρωμης επανάστασης» που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αντιμετωπίστηκαν με πραγματικά πυρά από την κυβέρνηση… όπως επισημαίνει το έγκυρο “The Sirius Report”, τον Οκτώβριο του 2021, η Κυβέρνηση του Ουζμπεκιστάν απέρριψε οποιαδήποτε πιθανότητα να σταθμεύσουν αμερικανικά στρατεύματα στην χώρα για να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία του Αφγανιστάν… τώρα ξαφνικά «επανάσταση»… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "The Sirius Report @thesiriusreport One of the reasons for US fomenting a colour revolution in Uzbekistan. The Sirius Report @thesiriusreport Oct 14, 2021 Uzbekistan has rejected any possibility of US forces being stationed there to combat terrorism in Afghanistan. Probably because they know it is not to combat terrorism but to aid and abet it. Nations are wising up to the unhinged naked emperor. 6:06 PM Jul 4, 2022 Twitter for Android"
 
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ [ΠΟΛΛΑ] ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ…
 
>>Ο Έζρα Κοέν είχε προειδοποιήσει στις 9 Ιουνίου για ξένη επίθεση τύπου 9ης Σεπτεμβρίου. Κάποιοι προσπάθησαν να κτυπήσουν τους πύργους κεφαλαίου στην Ρωσία που όπως φαίνεται στο βίντεο ομοιάζουν με τους δίδυμους πύργος… όπως αναφέρει ο Έζρα «απέτυχαν»…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός, ουρανοξύστης και κείμενο που λέει "Ezra Cohen Ezra A. Cohen A foreign attack is coming. Ane... 00:04 They failed... 2829 741 200 355 18 20 19"
 
>>O Mr Pool με νεότερο ποστ γράφει «ΤΕΛΙΚΟΣ»…(ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ; ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ;)
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Mr Pool FINAL Twitter Web App"
 
>>Ο Νταν Σκαβίνο σήμερα Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, δημοσίευσε ένα βίντεο [34] 
δευτερολέπτων που με τα λόγια του Προέδρου Τραμπ τονίζει πως «αν κάποιοι λένε πως δεν είναι δυνατόν να συμβεί, τότε πρέπει να γίνει πιο αποφασιστικός για να τους αποδείξεις πως έχουν λάθος»…
 
   
 
 
Το βίντεο κόβεται απότομα στα 34 δευτερόλεπτα (θα μπορούσε να συνεχιστεί λίγο ακόμα για να κλείσει πιο ομαλά…). Πλησιάζει η ώρα να ακούσουμε τα λόγια του Qντροπ 34 «Συμπατριώτες μου Αμερικάνοι, κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών θα συνειδητοποιήσετε αναμφίβολα ότι παίρνουμε πίσω τη μεγάλη μας χώρα (τη χώρα των ελεύθερων) από τους κακούς τυράννους που θέλουν να μας κάνουν κακό και να καταστρέψουν το τελευταίο καταφύγιο που απομένει», καθώς και την ενεργοποίηση του Συστήματος Έκτακτης Μετάδοσης;

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις