Η δεύτερη αμερικανική επανάσταση θα είναι μια παγκόσμια επανάσταση

 

Μια δεύτερη αμερικανική επανάσταση βρίσκεται

σε εξέλιξη, αλλά αυτή τη φορά, θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η «παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες» (κυβερνούμε ότι υπακούς) διαπραγματεύεται μια παράδοση στην παγκόσμια συμμαχία ελευθερίας, συμφωνούν πολλές πηγές. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί σε πολλές διαφορετικές και φαινομενικά άσχετες ειδήσεις.

Ας ξεκινήσουμε με την απάντηση του κόσμου στην έκκληση του ηθοποιού της Χαζαρικής Μαφίας Βλόντομιρ Ζελίνσκι να διώξει τη Ρωσία από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Αυτή ήταν η απάντηση της Ρωσίας: «Ο αποκλεισμός της Ρωσίας από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών (ΣΑΗΕ) είναι δυνατός μόνο εάν ολόκληρος ο οργανισμός διαλυθεί και δημιουργηθεί εκ νέου», δήλωσε ο πρώτος αναπληρωτής μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Ντμίτρι Πολυάνσκι. 

https://tass.com/crimea-and-sevastopol/1474833

Αυτό είναι ακριβώς αυτό που διαπραγματεύεται αυτή την εβδομάδα καθώς οι εκπρόσωποι των χωρών της G20 συγκεντρώνονται στην Ινδονησία. Εδώ ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα παρουσιάσει την υπόθεση για μια πλήρη αναθεώρηση του ΟΗΕ κ.λπ. «Το γεγονός είναι ότι οι αναδυόμενες αγορές υποεκπροσωπούνται καταστροφικά», επισημαίνει ο Λαβρόφ.

https://www.reuters.com/world/europe/russias-lavrov-join-g20-foreign-ministers-meeting-indonesia-2022-06-28/

https://tass.com/politics/1474555

Η κίνηση για την αντικατάσταση και την ανανέωση των Ηνωμένων Εθνών, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της BIS, του ΔΝΤ κ.λπ. που ελέγχεται από τη Χαζαρική μαφία, υποστηρίζεται από ένα διεθνές μποϊκοτάζ της ομάδας χωρών G7 που ελέγχεται από το KM. Η G7 ελέγχει τώρα μόνο το 31% του παγκόσμιου ΑΕΠ και το 11% των ανθρώπων του κόσμου. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν τον υβριδικό πόλεμο που διεξάγεται τώρα εναντίον τους.

Όπως αναφέραμε την περασμένη εβδομάδα, μια ολόκληρη ομάδα χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, της Σαουδικής Αραβίας, της Αργεντινής και της Ινδονησίας, υπέβαλαν αίτηση για ένταξη στους BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) σε μια δημόσια απόρριψη του μπλοκ των G7.

https://www.msn.com/en-us/news/world/iran-applies-to-join-brics-group-of-emerging-countries/ar-AAYWs37?ocid=uxbndlbing

https://www.zerohedge.com/geopolitical/escobar-exile-main-street-sound-unipolar-world-fading-away

Αυτό υποστηρίζεται με ένα ενεργειακό και οικονομικό μποϊκοτάζ που θα αναγκάσει τις οικονομίες της G7 να σταματήσουν σχεδόν πλήρως μέσα σε λίγους μήνες. Η Ευρώπη έχει ήδη αποκοπεί από το ρωσικό αέριο. Έχουν επίσης χάσει τις προμήθειες πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Λιβύη και την Αλγερία. Αυτό συνέβαινε ενώ τα «μυστηριώδη προβλήματα» έκλεισαν τις μισές γεννήτριες πυρηνικής ενέργειας της Γαλλίας. Η διακοπή του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής είναι η επόμενη, λένε πηγές της κοινωνίας Middle Eastern Green Dragon.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης αποκοπεί από τις διεθνείς αγορές πετρελαίου και θα εξαντλήσουν τα στρατηγικά τους αποθέματα πετρελαίου πριν από το τέλος λιγων ετών. Η αποστολή επαιτείας του πλαστού προέδρου Τζο Μπάιντεν στη Μέση Ανατολή αργότερα αυτόν τον μήνα δεν θα βοηθήσει, υπόσχονται οι πηγές.

Τώρα η Ιαπωνία έχει γίνει ο επόμενος στόχος αφού ο σκλάβος πρωθυπουργός Fumio Kishida ανακοίνωσε δημόσια την υπακοή του στο KM. Η Ρωσία έχει αρχίσει να εθνικοποιεί το έργο φυσικού αερίου Sakhalin II το οποίο αντιπροσωπεύει το 10% των αναγκών της Ιαπωνίας σε φυσικό αέριο. Αυτό το αέριο πρόκειται να διακοπεί.

https://theinteldrop.com/2022/07/01/is-russia-kicking-the-west-out-of-key-energy-deals/

Επίσης, η Ιαπωνία πρόκειται να έχει ένα μακρύ καυτό καλοκαίρι καθώς οι πυρηνικοί σταθμοί της υποβάλλονται σε δολιοφθορά.

https://www.reuters.com/world/asia-pacific/japans-jera-says-it-shut-down-500-mw-power-plant-due-fire-2022-07-03/?utm_source=reddit.com

Στη συνέχεια, μια διακοπή του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής θα αναγκάσει την οικονομία της Ιαπωνίας να σταματήσει αυτό το φθινόπωρο μαζί με τις άλλες αποικίες της G7

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η G7 δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να διαπραγματευτεί μια συνθήκη ειρήνης με τον υπόλοιπο κόσμο στη σύνοδο της G20 αυτής της εβδομάδας στην Ινδονησία.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας γι' αυτό, ο κλωνος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν πήγε στην Ινδονησία την περασμένη εβδομάδα για να συναντήσει τον Πρόεδρο της Ινδονησίας Joko Widodo (Jokowi).




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS














ΠΗΓΗ








Σχόλια

  1. ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ,ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ;
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις