Ο σκοπευτής "την Ημέρα της Ανεξαρτησίας" ήταν ANTIFA, όχι υποστηρικτής του Τραμπ

 

Αρκετά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης

τη Δευτέρα δεν έχασαν χρόνο για να χαρακτηρίσουν τον δολοφόνο της Ημέρας Ανεξαρτησίας, Ρόμπερτ Κρίμο, υποστηρικτή του Τραμπ, αναφέροντας ως απόδειξη αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τον Κρίμο ντυμένο με σημαία Τραμπ και να παρευρίσκεται σε συγκεντρώσεις Τραμπ και συγκεντρώσεις Κιου ανόν. 

Οι φωτογραφίες έμοιαζαν αυθεντικές, αλλά ο Crimo δεν ήταν υποστηρικτής του Donald J. Trump. 

Αντίθετα, ο ύψους έξι ποδιών,αυτοαποκαλούμενος ράπερ, ο οποίος χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο «Ξύπνα τον Ράπερ», ήταν ένας ακτιβιστής της ANTIFA που επέλεξε την 4η Ιουλίου για να πραγματοποιήσει το δολοφονικό του ξεφάντωμα επειδή μισεί την Αμερική και τους λευκους.

 

Από την ταράτσα ο Crimo δολοφόνησε έξι και τραυμάτισε 20 με αυτό που ο MSM και το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν αποκαλούν «υψηλής ισχύος» τουφέκι, έναν νεφελώδη όρο που χρησιμοποιούν οι φιλελεύθεροι για να περιγράψουν οποιοδήποτε πυροβόλο όπλο πιο ισχυρό από ένα όπλο Airsoft. Το θέατρο του Crimo ήταν η κυρίως Λευκή γειτονιά του Highland Park, Il., όχι στο κέντρο της πόλης του Σικάγο. Αρχικά διέφυγε , αλλά αργότερα συνελήφθη από τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και ομοσπονδιακούς πράκτορες μετά από μια σύντομη καταδίωξη με αυτοκίνητο.

Ένας επιτόπιος πράκτορας του FBI του Ιλινόις, ο οποίος μιλούσε υπό όρους ανωνυμίας, έδωσε σημεία δεδομένων που, αν αληθεύουν, αποδεικνύουν ότι ο MSM και η κυβέρνηση συνωμοτούν για να κρύψουν την αληθινή πίστη και τον λόγο του Crimo για τη δολοφονία αθώων πολιτων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αρχές επιβολής του νόμου βρήκαν στις τσέπες του Crimo ένα βιαστικά γραμμένο μανιφέστο 3 σελίδων που περιγράφει λεπτομερώς την περιφρόνηση του για τη «Λευκή Αμερική». Σε ένα εκτεταμένο κείμενο με στιλ ραπ στροφής, ο Crimo αποδοκίμασε το «προνόμιο των λευκών», ζήτησε την πτώση της «Λευκής Αμερικής» και παρακάλεσε την Kamala Harris και την AOC να ξεκινήσουν πόλεμο ενάντια στο «Λευκό κατεστημένο».

«Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ζητήθηκε από τον κ. Crimo να συμβιβάσει το μανιφέστο του με τις εικόνες του να φοράει ρουχα MAGA. Είπε στον Υπεύθυνο Πράκτορα, «Έλα, σου φαίνομαι MAGA; Μοιάζω ότι υποστηρίζω τον πορτοκαλί;» Παραδέχτηκε ότι παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις MAGA φορώντας σύνεργα MAGA για να κοροϊδέψει τον Ντόναλντ Τραμπ και τους υποστηρικτές του, όχι να ευθυγραμμιστεί μαζί τους. Μίλησε επίσης για την άνοδο της ANTIFA», είπε η πηγή μας.

Επιπλέον, ο Crimo, ένας βιολογικός άνδρας, αυτοπροσδιορίστηκε ως γυναίκα και είπε στους ερευνητές ότι λάμβανε θεραπεία με προγεστερόνη ενώ περίμενε την έγκριση για χειρουργική επέμβαση αλλαγής μιας σεξουαλικής αλλαγής που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους. Αν και ο Crimo φέρεται να κέρδιζε εισόδημα μέσω της μουσικής του, ήταν αποδέκτης Medicaid. Στις 23 Μαρτίου 2010, ο νόμος Obamacare του Χουσεΐν Ομπάμα απαγόρευσε στις ασφαλιστικές εταιρείες να αποκλείουν κατηγορηματικά την κάλυψη για διαδικασίες αλλαγής φύλου.

«Αυτό είναι ένα πολύ κακό, πολύ ταραγμένο, πολύ μπερδεμένο παιδί», είπε η πηγή μας για τον 22χρονο Crimo, ο οποίος έχει τατουάζ στο πρόσωπο και εν μέρει πορτοκαλί μαλλιά», είπε η πηγή μας.

Ο Crimo, πρόσθεσε, παρομοίασε τον εαυτό του με τον Joker του Joaquin Phoenix στην ομώνυμη ταινία. Σε αυτό, ο τίτλος της ταινίας εμπνέει μια βίαιη αντιπολιτισμική επανάσταση ενάντια στους πλούσιους.

Τέλος, ο Crimo είπε στους ομοσπονδιακούς ερευνητές το σχεδιο δολοφονίας του ήταν εν μέρει εμπνευσμένο από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ανατρέψει τον Roe εναντίον Wade.

«Σύντομα θα γίνω και επίσημα γυναίκα και δεν θέλω να μου λένε τι μπορώ ή δεν μπορώ να κάνω με το σώμα μου», είπε ο Crimo.

«Όταν οι ερευνητές τον ρώτησαν πού πήρε το όπλο του, ο Crimo γέλασε μανιακά, λέγοντας ότι ήταν «δώρο». Στη συνέχεια έκλεισε και ζήτησε δικηγόρο», είπε η πηγή μας.

«Ο διευθυντής του FBI Christopher Wray ενημερώθηκε για τη μερική ομολογία του Crimo. Ο Wray έστειλε εντολές να μην αναφέρεται ρητά το ANTIFA», είπε η πηγή μας κλείνοντας.

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΝΑΑΑΙΙΙΙΙΙ ! ΟΟΟΟΥΥΥΥΥ !
    ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΕΞΗ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗ
    ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟ .
    WHERE THEY COME ONE
    THEY COME ALL TO GITMO.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις