ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ...?

Σαν σήμερα το 1969 ο άνθρωπος πατάει για πρώτη φορά στη Σελήνη 

Η Nasa και το CGI (εικόνες κατασκευασμένες στον υπολογιστή) που

έχει βελτιωθεί δραστικά με τα χρόνια, δεν χρειάζεται καν να σπαταλούν χρήματα για την κατασκευή των πυραύλων όταν μπορούν να δημιουργήσουν τα πάντα μέσω υπολογιστή.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας πυραύλους είμαστε πραγματικά σε θέση να φτάσουμε στο διάστημα, ίσως με το CGI, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί οι πύραυλοι δεν είναι καν σε θέση να εγκαταλείψουν την Ιονόσφαιρα χρησιμοποιώντας τα καύσιμα, καθώς η εσωτερική καύση είναι απλά αδύνατη. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνετε, τόσο λιγότερο οξυγόνο υπάρχει. Δεν υπάρχει καύσιμο που να μπορεί να καεί χωρίς οξυγόνο.

Η Ιονόσφαιρα είναι κυριολεκτικά το τελευταίο φράγμα και απέχει περίπου 50 μίλια από τη Γη. Αυτό δεν είναι το διάστημα, αυτό είναι ακόμα σε τροχιά γύρω από τη Γη, εδώ αιωρούνται οι δορυφόροι με μπαλόνια και ήλιο, δεν είναι στο διάστημα.

 Αν θέλουν πραγματικά να εξερευνήσουν το διάστημα, άλλους πλανήτες/γαλαξίες, πρέπει να ανακαλύψουν εντελώς εξ' αρχής αυτή την τεχνολογία χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικούς κινητήρες, ακόμη και αν έχουν ήδη αυτή την τεχνολογία, να είστε σίγουροι ότι δεν θα δημοσιοποιηθεί. Η χρήση αυτής της "τεχνολογίας" των πυροτεχνημάτων απλά δεν πρόκειται να τα καταφέρει. Το μόνο που καταφέρνει είναι να εξαπατά τις μάζες..

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. ...και μόνο αυτό!! ...εδώ παίζεται αν η γη είναι σφαιρική ή επιπεδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σελήνη και ο ήλιος δεν είναι στο διάστημα είναι εντός του θόλου άσε που δε ξέρουμε αν υπάρχει το διάστημα γιατί λένε ότι είναι νερό, εγώ νομίζω ότι έχουν πάει αλλά κρατάν μυστικό το τί έκαναν εκεί και προβάλουν άλλα πράγματα ! Μαρίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις