Στην Αϊτή δεν πεθαίνει "ΚΑΝΕΙΣ" γιατι δεν εμβολιάζονται με τα υποχρεωτικά οφέλη

 

Τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) δείχνουν

ότι μόνο 837 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Αϊτή από την έναρξη της «πανδημίας». Μόνο το 1,4 % των 11,6 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας είναι εμβολιασμένο.

Από τις 3 Ιανουαρίου 2020 έως τις 7 Ιουλίου 2022, έχουν καταγραφεί 31.703 κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα. Μέχρι τις 24 Ιουνίου, είχαν χορηγηθεί συνολικά 342.724 δόσεις εμβολίου.

 

 

Συγκριτικά, στο Ισραήλ, όπου το 72% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί, ο αριθμός των «θανάτων από κορωνοϊό» έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών φέτος. Οι θάνατοι από κορωνοϊό επίσης κορυφώθηκαν φέτος στη Φινλανδία, τη Δανία, την Ισλανδία και τη Νορβηγία. Σε αυτές τις χώρες, περίπου το 80% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί.

Στην Ιαπωνία, η οποία έχει ποσοστό εμβολιασμού 82%, το ρεκόρ θανάτων καταρρίφθηκε φέτος. Και στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, όπου σχεδόν το 90% των ανθρώπων έχει εμβολιαστεί, οι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται ραγδαία.

Η Σιγκαπούρη έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο, αλλά κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ θανάτων πρόσφατα. Μέχρι δύο φορές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις