Ο στρατός των ΗΠΑ καταστρεψε σήραγγες εμπορίας παιδιών στη Νότια Καρολίνα

 

Το τμήμα "Λευκων Καπελων" του στρατού των ΗΠΑ βρήκε

και κατέστρεψε βαθιά υπόγεια στρατιωτικά καταφύγια ή DUMBS που ελέγχονται από το Deep State στη Νότια Καρολίνα, δήλωσε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού David H. Berger.

Την Πέμπτη, το MSM και το USGS φάνηκαν σοκαρισμένοι που ένα μέτριο σμήνος σεισμών έπληξε κοντά στην Κολούμπια, μια περιοχή που δεν είναι γνωστή για σεισμική δραστηριότητα, με το ισχυρότερο κουνημα 3,6 της Κλίμακας Ρίχτερ. Οι σεισμοί, οι οποίοι περιελάμβαναν μετασεισμό μεγέθους 3,4 Ρίχτερ, ήταν οι ισχυρότεροι που έπληξαν την Πολιτεία Παλμέτο εδώ και δεκαετίες.

Η πηγή μας, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι οι βροντερές εκρήξεις δεν ήταν καθόλου σεισμοί. Αντίθετα, οι δονήσεις που έγιναν αισθητές και ακούστηκαν σε μεγάλο μέρος της Νότιας Καρολίνας προκλήθηκαν από μια επιχείρηση "Λευκων Καπελων"για την κατάρρευση ενός λαβύρινθου από υπόγειες σήραγγες που κάποτε στέγαζαν θύματα καρτέλ εμπορίας παιδιών στο Deep State.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένας "ανώνυμος πληροφοριοδοτης" στις 26 Ιουνίου απευθύνθηκε στο γραφείο του στρατηγού με έναν ανησυχητικό ισχυρισμό. Ισχυρίστηκε ότι είχε συντεταγμένες GPS στην είσοδο ενός σπηλαιώδους πλέγματος σηράγγων εμπορίας παιδιών λίγα μίλια από το Lugoff, S.C., μια ησυχη κοινότητα 7.000 ψυχών κοντά στον ποταμό Wateree, που ρέει στον Ατλαντικό. Ο πληροφοριοδότης ισχυρίστηκε ότι οι Deep Staters, συμπεριλαμβανομένης της αείμνηστης Χίλαρι Κλίντον, είχαν χρησιμοποιήσει τις υπόγειες σήραγγες και τις σπηλιές για να στεγάσουν προσωρινά τα απαχθέντα παιδιά πριν τα στείλουν στον ποταμό, όπου τα έβαλαν σε πλοία με προορισμό τη Δυτική Ευρώπη και τα πουλούσαν σε εύπορους ξένους. Ο πληροφοριοδοτης, ο οποίος φαινόταν να έχει πληθώρα γνώσεων, είπε ότι οι σήραγγες είχαν μείνει αχρησιμοποίητες από το 2019, αλλά ότι πάνω από 2.500 παιδιά μεταφέρθηκαν μέσω αυτών μεταξύ 2012-2019.

Ο στρατηγός Berger, είπε η πηγή μας, αρχικά απέρριψε τους ισχυρισμούς του πληροφοριοδοτη ως "μουφες" καθώς δυσκολευόταν να πιστέψει ότι το Deep State θα μπορούσε να είχε ενορχηστρώσει μια τέτοια επιχείρηση στη Νότια Καρολίνα, ένα συντηρητικό, Ρεπουμπλικανικό προπύργιο. Αλλά η ιδιαιτερότητα του και η επιμονη του ώθησε τελικά τον στρατηγό Berger να διερευνήσει τον ισχυρισμό.

Στις 27 Ιουνίου, μια διμοιρία αναγνώρισης Πεζοναυτών επισκέφτηκε τις συντεταγμένες του GPS και βρήκε μια εισοδο κλεισμενη απο πετρες - ένα στόμιο σπηλιάς κρυμμένο πίσω από μια μάζα από ογκόλιθους.

«Οι πεζοναύτες ανέφεραν στον στρατηγό Μπέργκερ και στη συνέχεια επικοινώνησε με τα Λευκα Καπέλα στο Σώμα Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ. Μια μέρα αργότερα, ενώθηκαν με τους Πεζοναύτες, έστησαν εκρηκτικά για να καθαρίσουν τα συντρίμμια και αποκάλυψαν μια σήραγγα που κατέβηκε 550′ στα βάθη της γης», είπε η πηγή μας.

Αυτή η σήραγγα, πρόσθεσε, άνοιξε σε ένα σπειροειδές δίκτυο από βαθιά χάσματα και θαλάμους της γης, που, αν και έρημο, είχε άφθονα στοιχεία ότι παιδιά είχαν φυλακιστεί στο παρελθόν εκεί. Βρήκαν παιδικά ρούχα, λούτρινα ζωάκια, παιχνίδια LEGO, παζλ, κούκλες και αυτοσχέδια κρεβάτια καλυμμένα με σκόνη. Εδώ κι εκεί οι πεζοναύτες βρήκαν δεσμά στερεωμένα σε τοίχους σπηλαίων. Το εκτεταμένο σύστημα σήραγγας εκτεινόταν μίλια προς κάθε κατεύθυνση.

«Ζήτησαν άδεια να κατεδαφίσουν τις σήραγγες, οπότε δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Berger είπε στον κυβερνήτη S.C Henry McMaster για τα ευρήματά του και την πρόθεσή του να καταρρεύσει τις σήραγγες. Είπε ότι η κατεδάφιση πιθανότατα θα χαρακτηριστεί ως μικρός σεισμός, αλλά ότι οποιαδήποτε έκρηξη θα μετριαστεί για να αποφευχθεί η καταστροφή των κατασκευών σε κοντινές πόλεις. Η εισβολή του Deep State στη Νότια Καρολίνα ήταν αρκετά εκτεταμένη ώστε να απαιτήσει πολλαπλές κατεδαφίσεις που θα μπορούσαν να ανησυχήσουν τους γύρω κατοίκους.

Στις 29 Ιουνίου, το Σώμα Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ κατασκεύασε εκρηκτικά και άρχισε να καταρρέει τις σήραγγες εμπορίας παιδιών.

«Οι εκρήξεις καταγράφηκαν ως σεισμοί—αυτό ήταν αναμενόμενο. Κανείς όμως δεν έπαθε κακό. Το Deep State δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τη Νότια Καρολίνα για να στεγάζει και να στέλνει παιδιά για δουλεία και παιδεραστια», είπε η πηγή μας κλείνοντας.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις