Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε...!!!

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για «Πρέσπες» και εκλογές 
 
Η Αυστρία μετέθεσε του υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, από Φεβρουάριο, σε Απρίλιο.
 
-Η Γερμανία απέρριψε την υποχρεωτικότητα.
 
-Η Ισπανία θέλει να επιτύχει την φυσική ανοσία, κατατάσσοντας τον κόβιντ, στις γρίπες.
 
-Στην Αγγλία επέστρεψε η κανονικότητα, χωρίς πασαπόρτια και μάσκες.
 
-Στην Δανία καταργήθηκε κάθε μέτρο.
 
-Στην Τσεχία απορρίφθηκε κάθε σκέψη, για 3η δόση.
 
-Ο ΠΟΥ δεν συνιστά καμία "ενισχυτική δόση".
 
-Ο ΠΟΥ αντιτίθεται σε οποιαδήποτε ταξιδιωτική υποχρέωση.
 
-Το Ισραήλ σταμάτησε την 4η δόση.
 
-Το Κεμπέκ του Καναδά δεν συνιστά την 3η δόση, για τους άνω των 70, καθώς "οι παρενέργειες είναι πολλές και μεγάλες"
 
-Η Ελλάδα έχει ακόμα υγειονομική δικτατορία και βάζει πρόστιμα σε συνταξιούχους, διατηρεί σε αναστολή ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ενώ σε άλλους 10.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς επιτρέπεται να εργάζονται.
 
Εξακολουθεί να ματώνει τις μύτες των παιδιών με μπατονέτες και να τα κρατάει με μάσκες, μέσα στις παγωμένες αίθουσες, ενόσω, οι τύπου γκαουλάιτερ δάσκαλοι έχουν πάρει αγκαλιά τις σόμπες.
 
Μπράβο
στους Κούληδες αυτού του τόπου, που δέχτηκαν να παραστήσουν τους αστυνομικους της ελίτ, για έναν μισθουλάκο.
 
Μπράβο
και στα κόμματα της Βουλής, που έμειναν άφωνα, όσο ο λαός βασανιζόταν και πλήρωνε πρόστιμα!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Το ντοπιο χαμαιτυπειο ειναι πλεον η ντροπη του πλανητη.Αναμενομενο αλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε για εμφύλιο εδώ Καναδά και συλλήψεις ανεμβολιαστων διέταξε ο Κάστρο. Αφού "αμόλησε " τους BLM όπως σας ανέφερα σε κάποια άλλα άρθρα τώρα έδωσε εντολή στους αστυνομικούς για συλλήψεις ανεμβολιαστων πολιτών εκεί που γίνεται η μεγαλύτερη κινητοποίηση δηλ. Ottawa. Συλλήψεις, πρόστιμα, κατασχέσεις εξοπλισμό των οδηγών.
    Στην Alberta και εκεί πολλά προβλήματα έχουν πάει διαδηλωτές και έχουν μπλοκάρει τα σύνορα μεταξύ Αμερικής, Καναδά. Η κυβέρνηση και τα τσιράκια της λένε πως είναι παράνομα όλα αυτά να κλείνουν τους δρόμους, σύνορα κλπ κλπ. ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΛΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ? ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ?ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ? ΝΑ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΙΟ ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ? Καλή δύναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε πολύ ΄Αννα για την ενημέρωση που μας κάνεις. Εμείς και όλος ο ενημερωμένος κόσμος παρακολουθούμε με αγωνία τα τεκταινόμενα εκεί στον Καναδά γιατι οι οδηγοί έχουν τώρα το παιχνίδι στα χέρια τους. Δεν θα αντέξει ο χέστης ο Τρυντώ για πολύ ακόμη αφού οι οδηγοί είναι αποφασισμένοι και είναι χιλιάδες μαζί με τον απλό τον κόσμο. Κουράγιο και καλή δύναμη ΄Αννα, εύχομαι η Ελευθερία να είναι κοντά.
      Capricorn

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω πολυ :) Εχω κανει καποια τυπογραφικα λαθακια γραφω συνηθως απο το κινητο .Θα το παψω και θα γραφω απο το κομπιουτερ απο εδω και περα !! Καλη δυναμη την χρειαζομαστε ολοι !!

      Διαγραφή
  3. Η Ελλαδα ειναι το οικοπεδο που θελουν ολοι.Ο ελληνικος λαος ειναι που πρεπει να χτυπιεται βαναυσα για να μη σηκωσει κεφαλι.Το "θεριο" ακομα και φτωχοποιημενο κσι σακατεμενο δεν το εμπιστευονται.Ξερουν οτι με λιγο φως θα αναστηθει και γι αυτο δε σταματανε τα χτυπηματα.Αναρωτηθηκατε ποτε ολοι εσεις που βριζετε τους ελληνες ως τεμπελιδες καναπετζηδες αν ο ελληνας επαιρνε τους μισθους του εξωτερικου και ειχε παροχες οπως τα κρατη,τα οποια τωρα ολοι χειροκροτατε θα τους ειχε παρει ολους φαλαγγι.Δε θα τον κανανε ζαφτι με τιποτα.Γι αυτο οι μισθοι ηταν παντα της πεινας,οι παροχες ανυπαρκτες μονο και μονο για να ασχολειται ο ελληνας με χρεη και υποχρεωσεις.Ολοι αυτοι που βγαινουν τωρα και φωνασκουν πριν τρωγοπιναν καλα και εχουν δυναμεις για φωνες.Ολοι εσεις που βριζετε τον ελληνα που αμφιβαλω αν ειστε ελληνες μαλλον ελληνοφωνοι,αν βγσινατε λοιπον να φωναξετε εσεις τωρα θα ειχαμε λυσει το προβλημα.....των φωνων.Καθοτι ειστε και περισσοτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα ωρέ Έλληνα γιατί πολλοί έχουν μπερδέψει τους ελληνόφωνους με τους Έλληνες και μας έχουν γα@@@@ με την δήθεν αυτοκριτική κλπ μαλακίες που ρίχνουν το ηθικό του λαού πέρα από όλα τα υπόλοιπα που βιώνουμε εδώ και πολλά χρόνια.
      Να μας πουν ποιος λαός θα άντεχε όλα αυτά που έχουμε ζήσει οι Έλληνες σε αυτές τις συνθήκες... και παρόλα αυτά είμαστε ακόμα εδώ έστω και έτσι...
      ΔΧΠ

      Διαγραφή
  4. μὴ ξεχνᾶς καὶ τοὺς 82 Μητρομπολῖτες-διαβόλους ποὺ δὲν ἔβγαλαν κίχ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτη η φυλη παντα ηταν ειναι και θα ειναι ανθελληνες.

      Διαγραφή
  5. Κάποια νέα από τον Real Pat King αυτό όλο που γίνεται εδώ Καναδά με την μεγάλη Διαμαρτυρία ενάντια στην ΝΤΠ .Είπε σε live στο Facebook πως πλέον το power έχει φύγει από αυτούς και πήγε στους Ινδιάνους. Όχι ότι οι φορτηγατζηδες σταματάνε, αλλά μαζί πλέον είναι οι Ινδιάνοι και πλέον περνάνε μπροστά. Σας είχα πει παλιότερα ότι ο Pat King είναι πολύ μα πολύ δεμένος με τους Ινδία. Έχει κάνει πολύ αγώνα αυτός ο άνθρωπος, οργάνωση μαζί τους.Μαλιστα πριν από κάποιους μήνες είχε επισκεφθεί Ινδιάνους οι οποίοι ήταν έξω μέσα στο κρύο σε κάποιο πάρκο είχα ανάψει ψώνια, σκηνές και μίλησαν περί εμβολίων, δικτατορία κλπ κλπ.Ο αρχηγός της έκει περιοχής των Ινδιάνων είχε στείλει έγγραφα σχετικά με αυτό στην Ευρώπη στους εκει Ινδιάνους. Έχουν ενημερωθεί πλήρως σχετικά με την ΝΤΠ .Παρόλο που έχουν εμβολιαστεί πολλοί Ινδιάνοι ανά τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να διορθωσω λιγο εκει που λεω οτι ο Real Pat King ειναι πολυ δεμενος με τους Ινδιανους ,αλλα εχει και μια δοση αληθειας αυτο που ειπα Ινδια κατα λαθος .Ξεχασα να σας πω πως μεγαλες κοινοτητες εδω Καναδα οπου ζουν Ινδοι εχουν ξεσηκωθει και αυτοι !!

      Διαγραφή
  6. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κατάλαβαν τι παίζει. Εμβολιασμενοι και μη είναι όλοι μια γροθιά. Τώρα...Αυτό που συμβαίνει με την αντιπολίτευση θα τον διώξουν τον O'Toole αυτό είπαν στην τηλεόραση σήμερα. Μέσα από την παράταξη πολλά προβλήματα με αυτόν. Ο οποίος τσιράκι του Κάστρο τα έχει πάρει.
    Σχετικά με αυτό που κάνει το ερπετό Κάστρο είπε πως θα συλλάβει τους ανεμβολιαστους εκεί στην Ottawa εάν δεν σταματήσουν πολίτες και οδηγούς. Μα καλά πόσο ηλιθιος είναι. Υπάρχουν και εκεί εμβολιασμενοι και μη που αγωνίζονται τι δεν καταλαβαίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 😁Ο λαουτζίκος μαλωνει για τους δισεκατομμυριούχους...στην ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ο λύκος... ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ Τ.Β.ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑ ΤΗΝ ΤΖΑΣΜΙΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ. ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΤΑΝ ΑΥΤΟΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον έδιωξαν τον O'Toole από την αντιπολίτευση πήρε 73 ψήφους κατά και 45 υπέρ .Τώρα θα μπει κάποιος προσωρινός μέχρι να γίνει επίσημη ψηφοφορία. Να δούμε τι φρούτο θα βγει γιατί οι Καναδοι τα έχουν "πάρει ".Τα μεγάλα ψαροκαικα στην Nova Scotia υπέρ των φορτηγατζηδων βγήκαν με σημαίες και μάλιστα μια σημαία πολύ ιδιαίτερη που λέει του Κάστρο να πάει να γ...θει !! Βγηκαν επίσης φαρμαδοροι πήγαν Ottawa και στις γύρω πολιτείες έχει να γίνει....Ο άλλος πάλι, για τον Κάστρο μιλάω σβήνει, γράφει στο Twitter δεν ξέρει αν πάει η αν έρχεται το ερπετό.Γυναικα αναλαμβάνει προσωρινά στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά διαφωνώ με όλους όσους έχουν μεγάλη ιδέα για το έθνος μας. Κάποτε ήταν ένδοξο, 500πχ, όχι σήμερα. Ύστερα από 400 χρόνια σκλαβιά, χωρίς στρατό κατοχής, αλλά μόνο με προεστους, πρόεδρος, παπάς, δάσκαλος. Όπως και σήμερα δλδ. Σύμφωνα λοιπόν με την πρόσφατη ιστορία μας σε 400 χρόνια, συν πλην κάτι θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις