Στρατιωτικη πηγη...Ο Newsom ηταν υπο "καταληψη"

 

Ο  Drew d'Auguste, Χριστιανός στο Σώμα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, δεν μιλούσε μεταφορικά

όταν είπε στην στην ιστοσελιδα ότι η οργανωση «White Hats» των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ διεξάγει πόλεμο ενάντια στις σατανικές δυνάμεις που έχουν κυριευσει την κοινωνία στην οποία ζούμε σήμερα.

Ο Καπλάν ντ’ Αύγουστο ήταν παρών στην εκτέλεση του Γκάβιν Νιούσομ και είπε ότι είδε «κακό» στα μάτια του Νιούσομ, ακόμη και πριν ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια αρχίσει να εκτοξεύει κατάρες στα λατινικα,στους στρατιώτες που είχαν αναλάβει τον απαγχονισμό του Νιούσομ.

"Με κοίταξε και το αίμα μου παγωσε», είπε ο Καπλάν ντ’ Αύγουστο. «Το βλέμμα του πάγωσε την ψυχή μου».

Το διαπεραστικό βλέμμα του Νιούσομ, πρόσθεσε ο Καπλάν ντ’ Αύγουστο, είχε αποδυναμώσει στιγμιαία την πνευματική του αποφασιστικότητα.

«Άκουσα μια φωνή, μοχθηρή - μίλησε στο μυαλό μου. Μου είπε «Δεν υπάρχει Θεός. είμαστε μόνο εμείς.» Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά στα αυτιά μου και τα χέρια και τα πόδια μου είχαν παγώσει από τον φόβο, αλλά με κάποιο τρόπο, στο μυαλο μου ζήτησα από την εξουσία του Χριστού να ηρεμήσει την καρδιά μου, και να την γεμίζει με θάρρος», είπε ο Καπλαν ντ' Αύγουστο.

Με αλλη πλεον δύναμη, ο Chaplain d'Auguste συνάντησε το διεισδυτικό βλέμμα του Newsom. τότε η πόρτα κάτω από τα πόδια του Νιούσομ άνοιξε και η ζωή έφυγε από το σωμα του.

Ο Καπλάν ντ’ Αύγουστος είχε παρευρεθει και σε άλλες εκτελέσεις. Ήταν παρών στους απαγχονισμούς του Marc Mezvinsky και του William Barr, αλλά σε αυτούς δεν ένιωσε την ίδια επικράτηση του κακού που ένιωθε παρουσία του Gavin Newsom.

«Αυτό που ένιωσα ήταν κάτι περισσότερο από φοβο. Όχι, επιτρέψτε μου να διορθώσω τον εαυτό μου: Ο Γκάβιν Νιούσομ ήταν κατι περισσοτερο από ενας άντρας. Ένιωσα την αδιαμφισβήτητη παρουσία ενός πνεύματος που κατοικεί μέσα του. Οι αρχές της πίστης μου λένε ότι οι δαιμονισμένοι δεν θεωρούνται οι ίδιοι κακοί, ούτε εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για τις πράξεις τους, γιατί είναι ο δαίμονας μέσα που τους διατάζει. Μπορεί να αντιμετωπίσω ενα ειδος μομφης επειδή το είπα αυτό, αλλά από ό,τι γνωρίζω για τον άντρα Νιούσομ, οι ενέργειές του ειχαν ξεπερασει τα ορια της ηθικής. Ήταν αδύναμος και εύπλαστος, κάτι που τον άφηνε ανοιχτό στην "καταληψη". Η δαιμονική οντότητα που κατοικούσε μέσα του ενίσχυσε την ηθική του έλλειψη», είπε ο Chaplain d'Auguste.

«Αν ήταν στο χέρι μου, θα έδιωχνα τον δαίμονα και θα προσπαθούσα να σώσω τον άνθρωπο», πρόσθεσε, «αλλά δεν έχω καμία εξουσία σε τέτοια θέματα».

Μετανιώνει για τη στιγμή της αυθόρμητης αδυναμίας του, την αποτυχία του να εμπιστευτεί σταθερά τον Χριστό όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τετοιο κακο, όπως είπε, δεν είχε ξαναδει τετοιο πραγμα στα 25 χρόνια που υπηρετει αυτο το ποστο.
«Καποια στιγμη και δεν θα το αφήσω να συμβεί ξανά», είπε κλείνοντας. «Πολεμούμε τον Διάβολο».

Σημείωση του συγγραφέα: Η ιστοσελιδα συνήθως δεν ποσταρει περιεχόμενο με βάση συναισθήματα ή διαίσθησεις, ακόμη και εκείνα των θρησκευτικών αρχών. Παρόλα αυτά, οι δηλώσεις του φάνηκαν τόσο συναρπαστικές και ειλικρινείς κι ετσι αποφασίσαμε να δημοσιευσουμε αυτη την αφηγηση.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. Πιστευω την αφηγηση και μπορω να αντιληφθω την θεση του αφηγητου,διοτι εχω δει τον εξορκισμο ενος απλου ανθρωπου που κατεληφθη απο τον δαιμονα και τον εξορκισμο εκανε ο Πατηρ Σαββας Αχιλεως στον ναο του Αγιου Γεωργιου του Καρεα!Υπαρχει βιντεο σχετικο στο You Tube!Omολογω οτι ηταν κατι τρομακτικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ειναι ,δυστηχως.Ειναι πνευματικος πολεμος και στην υλη αντιλαμβανώμαστε μονο ενα καποιο μερος του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΝΙΟΥΣΟΜ" ΚΑΙ ΤΙ ΣΉΜΑΙΝΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΊΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΊΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ.

    ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤ ΝΤΡΑΓΚΟΥΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΒΙΝ ΥΙΟΥ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΠΕΛΟΖΙ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΞΙΟΣΗΜΕΊΩΤΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ VLAD ΓΑΙΑΣ.

    ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΠΩΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΘΟΤΙ Η ΚΡΕΜΆΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ.

    Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.ΜΕ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ "ΜΙΚΡΟ ΦΤΕΡΟ"=ΠΛΕΙΑΔΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΠΛΟ.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ;
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ DK ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ.

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΖΕΗΜΣ ΚΑΣΜΠΟΛΝΤ ALIAS MICHAEL PRINCE OΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΡΌΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΣΕΛ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΤΟ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1996, ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΆΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΑΠΛΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΚΑΚΟΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΔΟΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΟΙ+-ΚΑΛΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ.

    ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΣΜΠΟΛΝΤ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ.ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ,ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ," ΤHEY DIE ONLY IF YOU DECAPITATE THEM,IT'S THE ONLY WAY".

    ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΤΑΝ " ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ" ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ....
    Ο ΚΑΣΜΠΟΛΝΤ ΕΚΠΑΙΔΕΎΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ DUMB ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ,ΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΤΡΥΝΤΩ, ΟΠΟΥ ΔΙΗΓΕΊΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΆΔΡΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΙΣΆΒΕΤ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΜΠΟΥΣ,ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ IN HER MAJESTY'S NAME.

    O ΚΑΣΜΠΟΛΝΤ ΕΙΝΑΙ ΚΕΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.ΟΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ HOMO ATLANTIS.
    HTAN ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΊΔΑ, ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΌ ΤΗΣ ΤΙΑΜΑΤ,ΚΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΕΛΤΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ.

    Ο ΝΙΟΥΣΟΜ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ...

    ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΨΟΦΑΝΕ.
    ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΟ "HIGHLANDER" ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΟΦ ΛΑΜΠΕΡΤ KAI ΠΩΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ...ΑΘΑΝΑΤΟΙ;
    Ο ΛΑΜΠΕΡΤ Ο ΓΑΛΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΟΦΙΣ, ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΊΝ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΤΕΛΙΤΣΕΣ.....

    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΜΑ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΒΛΕΠΑΜΕ".

    ΚΡΥΒΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΝΟΏΝ ΜΕΣΩ ΜΑΤRIX+MIND CONTROL.
    ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΤΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΚΑΙ ΝΑΙ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΧΑΖΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΥΦΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ " ΕΞΥΠΝΟΙ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΌΓΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,κλπ.

    ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΒΑΛΤΟΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΡΓΆΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΚΙΝΆΡΑ ΦΛΟΥΔΑ ΤΗΝ ΦΛΟΎΔΑ...

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις