ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΜΑΦΙΑ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ....?

 

Νέα πυρά από Λουκασένκο: ο covid19 έγινε ένα

εργαλείο ελέγχου! 

Ευνόησε τους δισεκατομμυριούχους-Φόρουμ Νταβός,Big Pharma κ.α. Διέταξαν το λαό να ”Μείνει Σπίτι”,αντικατέστησαν την πραγματικότητα με εικονική και σας χαπάκωσαν. Και πιστεύετε πως αυτή η μαφία θα εγκαταλείψει τα τρις κέρδη;

Νέα πολεμική κατά της παγκόσμιας ελίτ για την πανδημία εξαπέλυσε ο Πρόεδρος Λευκορωσίας Λουκασένκο σε ομιλία του στις 28 Ιανουαρίου 2022.Μεταξύ άλλων τόνισε:

O κορωναιός έγινε τώρα ένα εργαλείο ελέγχου. Εδώ και 2 χρόνια πρόβλεψα ότι θα φθάναμε εδώ. O Covid19 ευνόησε τους δισεκατομμυριούχους όλου του κόσμου των οποίων ο πλούτος τεράστια αυξήθηκε. Η ψαλίδα ανάμεσα στους πιο πλούσιους και τον υπόλοιπο πληθυσμού άνοιξε ακόμη περισσότερο. 

Οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Το Φόρουμ του Νταβός, οι βιομηχανίες πληροφορικής και οι φαρμακοβιομηχανίες αποκόμισαν τα περισσότερα κέρδη. Kαι είναι προς το παρόν διασυνδεδεμένες.

Με άλλα λόγια διέταξαν το λαό να μείνει σπίτι, σας έδωσαν μηχανήματα, αντικατέστησαν την πραγματικότητα με μια εικονική πραγματικότητα και σας υποκίνησαν να χαπακωθείτε. Και πιστεύετε πως αυτή η μαφία θα εγκαταλείψει τα τρισεκατομμύρια κέρδη; 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αυτα τα ξερουμε λουκασενκο.Πες μας κατι αλλο.Πχ πως το αντιμετωπιζουμε που εχουν λαδωσει τους πσντες με αυτα τα τρις και οπου να γυρισεις βλεπεις αρρωστους στα μυαλα.Και μπολικους ηλι8ιους που δε λαδωθηκαν αλλα το υποστηριζουν δαγκωτα χωρις κερδος.Πες μας οτι η γη ειναι τετραγωνη οτι τα ψαρια εχουν τρια ποδια.Πες μας οτιδηποτε γιατι εχω βαρεθει να ακουω τα αυτονοητα.Βουλιαζω σε εναν φαυλο κυκλο με πολες σοκαριστικες δηλωσεις αλλα ελαχιστη κινητικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑΙ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ! Ο ΒΟΣΚΟΣ..ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ..ΨΟΦΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τσου..

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ, (18.23):
    “…ὅτι οἱ ἔμποροί σου ἦσαν οἱ μεγιστᾶνες τῆς γῆς, ὅτι ἐν τῇ φαρμακείᾳ σου ἐπλανήθησαν πάντα τὰ ἔθνη.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ .
    ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΜΑΙ ;
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ , ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ΑΠΟ ΦΙΔΟΔΕΡΡΜΑΤΑ .
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΔΗΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ .
    ΑΣΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ .ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις