ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!

Hellenic Republic 
 
Ιδιωτική εταιρεία: Είναι ένας τύπος εμπορικής εταιρείας που ανήκει σε ιδιώτες, μη κυβερνητικούς επενδυτές, μετόχους ή ιδιοκτήτες και έρχεται σε αντίθεση με κρατικούς θεσμούς όπως δημόσιες εταιρείες και κρατικές υπηρεσίες.
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Οι ιδιωτικές εταιρείες αποτελούν τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας. Ένα οικονομικό σύστημα που: περιέχει έναν μεγάλο ιδιωτικό τομέα όπου οι ιδιωτικές εταιρείες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας και το εμπορικό πλεόνασμα ελέγχεται από από τους ιδιοκτήτες, είναι γνωστό ως "καπιταλισμός. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το "σοσιαλισμό, όπου η βιομηχανία ανήκει στο κράτος ή σε ολόκληρη την κοινότητα από κοινού.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "18:46 X 78 Detailed Company Information edgarcompany.sec.gov … Detailed Company Information The following information was found for the selected company: HELLENIC REPUBLIC Company Name: CIK: IRS Number: Reporting File Number: Regulated Entity Type: Code: Address: 033-84806 8888 CHARALAMBOS ROCANAS CONSUL GENERAL EAST 79TH STREET WYORK, NEW YORK 10021 000-000-0000 Phone Number: State Incorporation: Fiscal Year End: Date Last Update: 1231 2016-09-13 16:52:43.316 Return Search Results Return o Search"
 
Η πράξη της απόκτησης περιουσιακών στοιχείων στον ιδιωτικό τομέα είναι γνωστή ως "ιδιωτικοποίηση".
Ο στόχος της ιδιωτικής εταιρείας, που την κάνει να διαφέρει από άλλα ιδρύματα, είναι ότι υπάρχει αποκλειστικά για να παράγει "κέρδη" για τους "ιδιοκτήτες" ή τους "μετόχους"...
 
Σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο έγιναν κάποιες αλλαγές που έκανε η "Μεγάλη Βαβυλώνα DC" όσον αφορά τις κυριαρχίες των λαών με την πράξη της Γερουσίας στις 21.2.1871.
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Δυστυχώς η μεγάλη Βαβυλώνα έχει πολλά παιδιά και αδελφές, μια από αυτές οι αδελφές είναι ο αριθμός 0000931106.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις