Το τεστ PCR «Covid»... μέτραγε κρυολογήματα και γριπούλες, τρομοκρατώντας την ανθρωπότητα και καταστρέφοντας οικονομίες, για να κάνει τα πειράματα της η Big Pharma!

 

Μετά το CDC και ο FDA αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι επί δύο χρόνια

τα τεστ, εγκεκριμένα, από τον... ΠΟΥ, μέτραγαν κρυολογήματα και γριπούλες, τρομοκρατώντας την ανθρωπότητα και καταστρέφοντας οικονομίες, για να κάνει τα πειράματα της η Big Pharma.


Το έγγραφο του FDA παραδέχεται ότι το τεστ PCR «Covid» αναπτύχθηκε, χωρίς μεμονωμένα δείγματα για τη βαθμονόμηση της δοκιμής, παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι δοκιμάζει κάτι άλλο και πάντως, όχι κορονοϊό..


Το έγγραφο, μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα από τις Η.Π.Α. Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) παραδέχεται ανοιχτά ότι το περίφημο τεστ PCR για τον κοροναϊό της Γουχάν (Covid-19) δεν αναπτύχθηκε με πραγματικά δείγματα, αλλά με αυτό που φαίνεται να είναι γενετικό υλικό, από έναν ιό του κοινού κρυολογήματος.


Στο έγγραφο του FDA, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι το συνηθισμένο γενετικό υλικό της εποχικής γρίπης χρησιμοποιήθηκε ως δείκτης δοκιμών στα κιτ δοκιμών PCR, επειδή οι αρχές γνώριζαν ότι πολλοί άνθρωποι θα ήταν «θετικοί» για αυτό, επιτρέποντάς τους έτσι να χρησιμοποιήσουν αυτά τα αποτελέσματα για να δημιουργήσουν την αφήγηση του «Covid».


Είναι κάπως μακροσκελής ανάγνωση, αλλά ρίξτε μια ματιά μόνοι σας και δείτε την εξαπάτηση σε κοινή θέα. Δεν υπάρχει κανένα νόμιμο τεστ που να προσδιορίζει με ακρίβεια την παρουσία του SARS-CoV-2. Από το έγγραφο:


«Δεδομένου ότι δεν ήταν διαθέσιμα ποσοτικά απομονωμένα στελέχη ιού του 2019-nCoV για χρήση CDC τη στιγμή που αναπτύχθηκε το τεστ και διεξήχθη αυτή η μελέτη, οι δοκιμές που σχεδιάστηκαν για την ανίχνευση του RNA 2019-nCoV δοκιμάστηκαν με χαρακτηρισμένα αποθέματα in vitro μεταγραμμένου πλήρους μήκους RNA (γονίδιο Ν, προσχώρηση GenBank: MN908947.2) γνωστού τίτλου (αντίγραφα RNA/μL) κολλημένο σε ένα αραιωτικό που αποτελείται από ένα εναιώρημα ανθρώπινων κυττάρων Α549 και μέσο μεταφοράς ιού (VTM) για μίμηση κλινικού δείγματος."
Μια άλλη αποκάλυψη στο έγγραφο είναι η παραδοχή από τον FDA ότι τα αποτελέσματα των δοκιμών «συγκεντρώνονται» για να παράγουν αριθμούς που είναι ανακριβείς. Ο FDA κατασκευάζει κυριολεκτικά δεδομένα ,για να υποστηρίξει μια ψευδή αφήγηση.


Τώρα βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι παγκοσμίως. Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε εάν θα επιτρέψουμε αυτού του είδους τον ιατρικό φασισμό να επιμείνει και να επηρεάσει το μέλλον των παιδιών μας. Ή αν τελικά θα πούμε όχι στην τυραννική κυβερνητική πολιτική.


Μπορείτε να ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Και να λέτε και ευχαριστώ ,που μετρούσε την γρίπη.
    Τα τεστ Του Αιds δεν μπορούν να μετρήσουν σχεδόν τίποτα ,γιατι αυτα είναι τοπικά.
    ΤΟΠΙΚΆ?????? Δηλαδή αν κάνετε ενα τέστ στην Αμερική και βρείτε θετικοι ,μετά αν πάτε στην Ασία μπορεί να βρεθείτε αρνητικοί????Πως γίνεται αυτό.???
    Είδες τι σημαίνει επιστήμη......ΧΑ,ΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις