Τρόμος σε λεωφορείο στο Λονδίνο όταν δύο νεαροί έβγαλαν ματσέτα και λοστό κι άρχισαν να μάχονται! Συντομα κι εδω...

 Τρόμος σε λεωφορείο στο Λονδίνο όταν δύο νεαροί έβγαλαν ματσέτα και λοστό κι άρχισαν να μάχονται! (βίντεο)

Ο δεύτερος όροφος λεωφορείου στο Λονδίνο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης όταν δύο νεαροί τράβηξαν

 μαχαίρι και λοστό κι άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλον. Ένας τρίτος φαίνεται στο βίντεο που έγινε viral να κρατάει σπαθί.

Εμβρόντητοι και ανήσυχοι τους παρακολουθούσαν οι υπόλοιποι επιβάτες. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «The Sun» η… μονομαχία τους κράτησε περίπου πέντε λεπτά και δεν καταγράφηκαν τραυματίες. Έπειτα και οι τρεις κατέβηκαν από το λεωφορείο και τώρα οι αστυνομικές αρχές τους αναζητούν.

Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο μίλησε στην εφημερίδα, αλλά κράτησε την ανωνυμία του από φόβο μήπως τον εντοπίσουν. «Όλο αυτό κράτησε σχεδόν πέντε λεπτά όπου ο ένας έκανε επίθεση στον άλλον», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ζούσα κάτι τέτοιο».

Άλλος επιβάτης, ο οποίος καθόταν στη θέση του στον πρώτο όροφο έγραψε στα social media πως όλοι μπορούσαν να ακούσουν την κλαγγή των όπλων. «Καθόμουν ακίνητος με την ελπίδα πως δεν θα γίνει κάποιο φονικό». Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο οδηγός του λεωφορείο ακούγοντας τις φωνές, σταμάτησε το όχημα και κάλεσε την Αστυνομία. Φυσικά, πέρασε από το μυαλό του όπως και από άλλους επιβάτες πως κάλλιστα θα μπορούσαν να επιτεθούν αδιάκριτα στους επιβάτες του λεωφορείου, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν σε διάφορους συρμούς μετρό.

 

 

 

Tα δύο νεαρά άτομα είχαν καλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φορούσαν μαύρα μπουφάν. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα και αναμένεται να ζητήσει υλικό κλειστού κυκλώματος από την εταιρεία λεωφορείων.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως «η αστυνομία κλήθηκε στις 16:41 της Πέμπτης, 3 Φεβρουαρίου έχοντας αναφορές για συμπλοκή σε λεωφορείο στην περιοχή της λεωφόρου Τέλφορντ. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι είχαν εξαφανιστεί. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και συλλήψεις ενώ οι έρευνες συνεχίζονται».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις