ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ τον ΕΜΒΟΛΙΑΓΝΟ πρωθυπουργό! Πολίτες πολιορκούν την πρωτεύουσα του Καναδά

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι πρωτοφανείς σε έκταση και ένταση

διαδηλώσεις κατά της κορωνοχούντας στον Καναδά.

Πάνω από 50.000 φορτηγατζήδες, χιλιάδες αγρότες και τουλάχιστον 1εκατομμύριο απλοί πολίτες συμμετέχουν στη μεγάλη διαμαρτυρία που λαμβάνει χαρακτηριστικά πανεθνικούν ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ κατά των εκβιαστικών πολιτικών με αφορμή τον covid.

Οι περισσότεροι εξ αυτών κατευθύνονται -πολλοί έχουν φτάσει κιόλας- στην πρωτεύουσα του Καναδά την Οτάβα.

Ο πανικός στην τοπική κυβέρνηση από τον όγκο των πολιτών που διαμαρτύρονται είναι τόσο μεγάλος που φυδάδευσαν τον πρωθυπουργό Τζάστον Τριντό και την οικογένειά του σε ασφαλές μέρος.

«Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό και η οικογένειά του μεταφέρθηκαν σε «αγνωστή τοποθεσία» στην πρωτεύουσα του έθνους το Σάββατο για λόγους ασφαλείας καθώς χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο στην Οτάβα», μεταδίδει το κρατικό δίκτυο CBC.

Το ίδιο μέσο εκτιμά ότι μέχρι το τέλος της ημέρας πάνω από 10.000 πολίτες (άκρως συντηρητική εκτίμηση) θα βρεθούν έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο.

 

 

 

Η είδηση αυτή θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα σε όλα τα δυτικά ΜΜΕ, ωστόσο ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ!

«F**k Trudeau» και «Υποχρέωση ελευθερίας», γράφουν πολλά από τα φορτηγά των διαμαρτυρόμενων που έχουν στην κυριολεξία πολιορκήσει το Κοινοβούλιο και άλλα κυβερνητικά κτίρια στην καναδική πρωτεύουσα.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους διαμαρτυρόμενους αφορά την υποχρέωση εμβολιασμού για όλους όσους διασχίζουν τα σύνορα με τις ΗΠΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Βασικά αν ήθελαν να σταματήσουν το καραβάνι μπορούσαν πολύ εύκολα να το κάνουν…δεν το έκαναν ο λόγος θα φανεί…
    Μερικές σκέψεις: πιάστηκε το περιβόητο ποσοστό αφύπνισης του λαού όποτε ο άγραφος νόμος τους επιτάσσει απόσυρση;
    Έφτασε η ώρα των αποκαλύψεων Q όποτε πρέπει να δικαιολογηθεί το GITMO;
    Καταλαβαίνουμε ότι αυτό δημιουργεί δεδικασμένο για τις υπόλοιπες χώρες, Ιταλία,Γαλλία,Γερμανία,Αυστραλία και ΗΠΑ.
    Για Ελλάδα φυσικά ούτε λόγος κάτι πήγαν να ψελλίσουν στις αρχές αν θυμάστε αλλά τους την πέσαν τα συνδικάτα και το κάνανε γαργάρα…
    Είδωμεν…πολύ εύκολο ήταν πάντως!
    Xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ναι+ εδώ πολίτες ροχαλιζουν εκοφαντικα και ενοχλούν τα ντουβαρια της Βουλής μέσα εξω.Αiντααα!Όλα ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΑΑ είναι ψυχολογικό ΝΟΗΤΙΚΟ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΠΟΛΕΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕ ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΣΚΤ ΠΟΥ ΠΑΣΑΡΑΝ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΦΟΥΛ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΜΕ ΚΟΟΟΣΜΟΟΟ.ΥΠΟΠΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΜΗ ΣΥΝΕΡΙΖΟΜΑΣΤΕ! ΤΟΥΣ psycho!!!kileers!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις