Η Ένορκη διαδικασία ξεκίνησε για τη Δικη “Νυρεμβέργης” 2 με τα αποδεικτικά στοιχεία.

 

Ο Dr. Reiner Fuellmich και η δικηγόρος Viviane Fischer γνωστοποίησαν  την έναρξη της παρουσίασης των αποδεικτικών στοιχείων

ενώπιων σώματος ενόρκων που ξεκίνησε χθες 31/01/22.

Δείτε το video με την ενημέρωση που κάνουν οι δυο Δικηγόροι …Τα αποδεικτικά της στημένης Πανδημίας πως φούσκωναν τους θανάτους και τα Τεστ για να παίρνουν Αντισυνταγματικα μέτρα κατά των πολιτών και η τεκμηρίωση από Γιατρούς ότι τα σκευάσματα αυτά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Και ενω λες επιτελους ενας ανθρωπος πολεμαει για το δικιο εναντια στον γιοκα αντιλαμβανεσαι οτι η υποθεση παει τοσο αργα και βασανιστικα που ενω ελεγε ο φουλμιχ οτι θα ξεκινουσε η δικη το νοεμβρη ξεκινησε τωρα.Μεχρι λοιπον αργα αργα να κηλησει η φαση η αλλη ομαδα θα ολοκληρωσει το σχέδιο της και στο τελος ο φουλμιχ θα δικαιωθει για να μαζεψουν τα υπολιματα της πρωτης ομαδος καθοτι ηδη θα χει ολοκληρωσει το σκοπο της.Ο φουλμιχ θα παραστισει την σκουπα που θα μαζεψει τα τελευταια απομιναρια της απατης.Δεν πιστευω πλεον σε σωτηρες.Οτι καταφερουμε μονοι μας η εστω σε μικρες ομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο.Ενα θα πω, ο Στάλιν έφτιαξε μια ομάδα για να σκοτώσει τον Στάλιν.Τι κατάφερε με τω ανωτέρω η αλεπού των Ρώσων???
      1 Μάζευε λεφτά ,από τους αντιπάλους του.
      2 Ήξερε ανά πάσα στιγμή ,τονη τόπο και χρόνο της δολοφονία ς του.
      Άπειρες φορές ,σκότωσαν έναν σωσία του Στάλιν αφού η αλεπού φρόντιζε πριν την υποτιθέμενη δολοφονία του να εξαφανιστεί και να άφησει στο πόδι του κάποιον άλλο.
      3 Τ γέλιο που έριξε ,και την ξεφτίλα που εισέπραξαν τα μέσα ειδήσεων της Δύσης για τις ψευδείς δολοφονίες του ακόμη δεν έχει σβήσει.

      Διαγραφή
    2. Αυτό που λέτε θα φανεί... Ελπίζω να κάνετε λάθος.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις