ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

Λάρισα Διαιτολόγος Διατροφολόγος Λάρισα: binge reading Στρατιωτικός Κλινικός Διαιτολόγος Λάρισα 

 Ενα περιεργο

βιντεο ανακαλυψα στο πολυ καλο ερευνητικο καναλι  στο youtube 11:11

Δειτε το κι αποφασιστε μονοι σας τι ειναι αληθεια και τι οχι...

Χωρις δικα μου σχολια...

 

 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS 

sinomosiologos.blogspot.gr 

Σχόλια

  1. Αστο φιλε.Το ειδα πριν καιρο ενα τμημα αυτου του βιντεο.Τωρα προσθεσαν και εισαγωγη.Νομιζω το πετυχα στο slapped ham οπου ανεβασε σε μια εκπομπη ερασιτεχνικα βιντεο τρομου τα οποια μαλιστα ειχαν συγκεκριμενη ονομασια πως λεμε πχ scary videos.Ενα απο ρα βιντεο ηταν και αυτο δειχνιντας τον κοσμο αδειο απο ανθρωπους.Ομως τα πραγματα ηταν εκει οπως πχ φρουτα φρεσκα,τα ραφια στα σουπερ μαρκετ κανονικα γεματα,ειχε ρευμα κτλ.Ο παρουσιαστης το θεωρουσε creepy ανατριχισστικο.Επισης δεν εδειχνε ζωα.Δηλαδη εκτος των ανθρωπων φυγαν και τα ζωα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου θυμίζει μια ταινία (δεν θυμάμαι τον τίτλο της) που "έπαιζε" με το χρόνο. Όταν ήταν "μπροστά" απο τον κανονικό χρόνο, η γή ηταν άδεια απο ανθρώπους, αλλά με όλα τα μέρη κανονικά. Σε κάποια σκηνή σε ένα αεροδρόμιο ο χρόνος του "ήρωα" θα συντονιζόταν με τον κανονικό χρόνο και εκεί που ήταν όλα άδεια απο ανθρώπους, ξαφνικά εμφανίστηκε το πλήθος.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sinomosiologe δεν ήθελα να κάνω σχόλιο γιατί κάποιοι είναι παρεξηγηαριδες κλπ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΕΤΗΜΑΖΕΙ ΤΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΟΥΦΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ το παρακάτω video
    https://youtu.be/_2un1aU7mT0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως ετοιμάζουν το τέλος της ανθρωπότητας μέχρι το 2026

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια παιζει καιρο το βιντεο οπως λεει και ο φιλος (uknown) παραπανω θα σας ελεγα να ψαξετε αν υπαρχει εφαρμογη που το κανει αυτο γιατι εγω οταν το ειχα δει ο τυπος που το εβγαλε εδεινε και την εφαρμογη την οποια δεν κρατησα αφου δεν εχω καν smart αλλα ψαξτε το λιγο και εσεις μπορει να τη βρειτε. Το βιντεο το ειδα περι του 1μιση μηνα πριν. Εχουν τεχνολογια που μπορουν να κανουν παπαδες οποτε θελει ερευνα,γνωριζετε μπορει και καλητερα απο μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:35 φαίνεται κάποια κίνηση έξω από την βιτρίνα του καταστήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις