To Kράτος – Κρετίνος

 

Επιτελικό κράτος, κοινωνικό κράτος, κράτος επιχειρηματίας, κράτος

αποκεντρωμένο, κράτος του Πολίτη, είναι «φενακισμένες» έννοιες που κατά καιρούς έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη σφαίρα του δημόσιου λόγου, από την πολιτικη τάξη της χώρας, με σκοπό να μεταμφιέσουν την πραγματική πραγματικότητα της ιδιοσυστασίας του ελληνικού κρατικού μορφώματος που μας έχει επιβληθεί τα τελευταία 200 χρόνια από το Βερολίνο.

Για να το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα, το τι είναι το Κράτος. Το Κράτος, είναι ο ενσαρκωτής του πολιτικού συστήματος. Η φαινομενολογία του Ελληνικού κράτους, είναι αυτή του Κράτους –Κρετίνου, δηλαδή κάποιου, που πάσχει από ανίατη νοητική υστέρηση. Λαϊκά, ένα ηλίθιο Κράτος.

Όταν λοιπόν, έχουμε ένα Κράτος-Κρετίνο, είναι επειδή ακριβώς το πολιτικό μας σύστημα, αναδεικνύει και διοικείται από κρετίνους, διαχρονικά! Μπλε, πράσινους και κόκκινους κρετίνους.

Μην απορείς λοιπόν, ελληνικέ λαέ, γιατί η συμπεριφορά του Κράτους απέναντί σου, είναι αυτή που είναι, σε επιδημίες, πλημμύρες, πυρκαγιές και χιονοπτώσεις… Όταν στέλνεις στη Βουλή Κρετίνους, τότε μη διερωτάσαι, καλέ μου Έλληνα, γιατί το κράτος σου, έχει συμπεριφορά και νοοτροπία κρετίνου. Όταν πάψουμε να κάνουμε τους εκλογικούς τροχονόμους στους αρχι- κρετίνους και κρετινίσκους που θέλουν να μας κυβερνήσουν, τότε έχουμε ελπίδα να συγκροτήσουμε ένα νέο κράτος, που θα κάνει σωστά τη δουλειά του.

Έχουμε γίνει η χώρα της κρετινοκρατίας. Από την πολιτική μας τάξη και τη δημόσια διοίκηση μέχρι τον στρατό, από την εκκλησία μέχρι τη δημοσιογραφία και τη δικαστική εξουσία, είμαστε χώρα παραγωγός κρετινισμού. Έτσι μας ήθελαν οι Βαυαροί και έτσι μας έφτιαξαν. Ο ευρύτατος και κυρίαρχος κρετινισμός, που διέπει όλες τις πολιτικές και κοινωνικές διαστρωματώσεις, είναι η αόρατος κοινωνική δύναμη αποτροπής, στο να ασχοληθεί κάποιος αξιόλογος άνθρωπος με τα κοινά και το μέλλον του Έθνους.

Στην εγχώρια αυτοκρατορία του κρετινισμού, δεν μπορεί να παραχθεί η διαλεκτική μεταξύ κυβερνώντων και κυβερνωμένων, ύλης και πνεύματος, κοινωνίας και ΜΜΕ, πολιτικής και αντι-πολιτικής, λαού και οικονομικής τάξης και γι’ αυτό τον λόγο, οι φορείς του ευυπόληπτου κρετινισμού, όπως η Καθημερινή και το ΕΛΙΑΜΕΠ, δεν αντιλαμβάνονται ότι ο μετα-κόσμος του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, είναι ένα μουσειακό, εναλλακτικό, πολιτικο-κοινωνικό σύστημα, καταδικασμένο να πεθάνει μέσα από τις ίδιες του τις αντιφάσεις και τεχνομεταφυσισκές του δοξασίες.

Αλλά, είπαμε. Στο Κράτος-Κρετίνος, η δημοσιογραφία, έχει έναν και μοναδικό σκοπό, αυτό της διατήρησης της ευταξίας της κοινωνικής πυραμίδας των κρετίνων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις