Ειναι θεμα χρονου ο Tim Walz που επελεξε η Καμαλα γι αντιπροεδρο να παρει το δρομο για το GITMO

 

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα

του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών υπαγόρευσε τον υποψήφιο αντιπρόεδρο και κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλς, κατηγορούμενο για εξαπάτηση των ΗΠΑ, εσφαλμένο χαρακτηρισμό της στρατιωτικής του θητείας και συνωμοσία.

Μια πηγή της JAG είπε ότι ο ίδιος ο αντιναύαρχος Crandall συνέταξε το κατηγορητήριο αφού η Kamala Harris όρισε τον Walz ως υποψήφιό της την Τρίτη το πρωί, προσθέτοντας ότι η JAG παρακολουθούσε τις πολιτικές φιλοδοξίες του Walz από τις ταραχές του George Floyd το 2020, όταν ο Walz επέτρεψε στους ακτιβιστές ANTIFA και BLM να λεηλατήσουν. και να πυρπολήσουν τη Μινεάπολη για δύο ημέρες πριν καλέσει τελικά την Εθνική Φρουρά να αποκαταστήσει την τάξη πολύ αργά. Είκοσι πέντε θάνατοι και ζημιές δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων αποδίδονται στις εθνικές ταραχές, οι οποίες προκάλεσαν μια εθνική συζήτηση για τη φυλετική αδικία και την αποπληρωμή των τοπικών και κρατικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου.

Μεταξύ των νεκρών ήταν ο Ντέιβιντ Ντορν, ένας 77χρονος συνταξιούχος αστυνομικός που πυροβολήθηκε θανάσιμα προσπαθώντας να εμποδίσει τους ταραχοποιούς της BLM να διαρρήξουν ένα ενεχυροδανειστήριο στο St. Ο Λούις και ο βετεράνος του Ναυτικού Λι Κέλτνερ, πυροβολήθηκαν από έναν οπαδο της ANTIFA μετά την παρουσία τους σε μια συγκέντρωση πατριωτών στο Ντένβερ. Η JAG υποστηρίζει ότι αν ο Walz είχε δράσει αμέσως, οι ταραχές δεν θα είχαν εξαπλωθεί ανεξέλεγκτα σε άλλες πολιτείες και ο Dorn και ο Keltner θα ήταν ακόμα ζωντανοί. Η δειλία και ο εφησυχασμός του Walz συνέβαλαν στον θάνατό τους, είπε η πηγή μας, και η JAG τον έχει κατηγορήσει για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για ανθρωποκτονία για τον πρόωρο θάνατό τους.

Ο JAG κατηγόρησε επίσης τον Walz, έναν υποστηρικτή της κατάργησης του 2Α, ότι εξωραΐσε τη στρατιωτική του θητεία. Σε προηγούμενες συνεντεύξεις και ομιλίες του, ο Walz είπε, «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τα όπλα που χρησιμοποίησα στον πόλεμο να είναι στους δρόμους της Αμερικής», αναφερόμενος στο αυτόματο τουφέκι M-16A2, το οποίο εσφαλμένα παρομοίασε με το ημιαυτόματο AR-15. παραλλαγή — ζήτησε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να επικυρώσει μια εθνική απαγόρευση όλων των όπλων τύπου AR.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, ο Walz δεν έφερε ποτέ όπλα πολέμου στον πόλεμο, επειδή δεν είχε πολεμήσει σε καμία σύγκρουση, ούτε είχε δει ζώνη μάχης. Έφυγε από τον στρατό, εγκαταλείποντας τα αδέρφια του και αφήνοντας την μοναδα χωρίς ανώτερο υπαξιωματικό, το 2005, αφού έμαθε ότι η μονάδα του είχε προγραμματιστεί να αναπτυχθεί στο Ιράκ. Είπε επίσης ψέματα για το βαθμό του κατά τη συνταξιοδότησή του, ισχυριζόμενος ότι ήταν ταγματάρχης διοικητής (CSM), ο υψηλότερος βαθμός που μπορούσε να επιτευχθεί μεταξύ των στρατευμένων. Παρόλο που ο Walz έλαβε προαγωγή στο CSM αρκετούς μήνες πριν αποχωρήσει χωρίς τελετές από τη μονάδα του, αυτή η προαγωγή ήταν υπό όρους και το Τμήμα. της Άμυνας αργότερα διαπίστωσε ότι δεν είχε συμπληρώσει τις προϋποθέσεις για να διατηρήσει τον βαθμό του CSM και τον υποβάθμισε, όπως αποδεικνύεται στο DD-214.

Η πηγή μας είπε για τον Walz, «Αυτό για το οποίο μιλάμε υπερβαίνει κατά πολύ μια τυπική περίπτωση κλεμμένης ανδρείας. Αυτοί οι κλεφτες δηθεν γενναίοι τύποι συνήθως λένε ψέματα για να ριξουν γυναίκες, να πάρουν μερικά ποτά σε ένα μπαρ ή να λάβουν έκπτωση 5% στο Denny's. Αυτό που κάνει ο Walz είναι να εξαπατά ένα έθνος για να βελτιώσει την γνώμη του γι αυτον. Παίρνουμε αυτό το αδίκημα πολύ σοβαρά».

Πρόσθεσε ότι ο Crandall έχει φυσικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Walz έχει ήδη εγκρίνει μια πρόταση για την ακύρωση της 2ης Τροποποίησης και τη χρήση ενός διευρυμένου Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας για να παραβιάσει αδικαιολόγητα τα σπίτια όλων των εγγεγραμμένων κατόχων πυροβόλων όπλων. Το σχέδιο του Walz θα εξουσιοδοτούσε την Homeland να κατάσχει πυροβόλα όπλα κατά παράβαση της 4ης Τροποποίησης.

«Είναι αντισυνταγματικό και προδοσία», είπε η πηγή μας.

Αποκάλεσε τον Walz «άρρωστο κάθαρμα» και, πιθανώς, παιδόφιλο.

«Αυτός είναι ο άρρωστος που ήθελε να βάλει ταμπόν στα μπάνια των αγοριών στα σχολεία. Το MSM δεν το αγγίζει αυτό ή ότι είπε κάποτε ότι οι έφηβοι πρέπει να μάθουν να βάζουν ταμπόν στο ορθό τους, ώστε να καταλάβουν καλύτερα πώς είναι για ένα κορίτσι να βάζει ξένα αντικείμενα - είναι αηδιαστικό», είπαμε.

Όταν ρωτήθηκε πότε τα Λευκα Καπελα θα συλλάβουν τον Walz, είπε: «Αυτή τη στιγμή, έχει βαριά προστασία από τη Μυστική Υπηρεσία και το FBI παντού γύρω του, όπως ακριβώς η Χάρις, οπότε θα περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή. Ξέρω τι θα ρωτήσεις στη συνέχεια, Michael, και όχι, δεν ανησυχούμε για αυτές τις πληροφορίες - αναμένουμε ότι θα τον τρομάξουν να κάνει λάθος. Αυτός ο τύπος ανήκει στο GITMO."

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις