ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ....Ετοιμάζονται να τοποθετήσεουν 13.500 ανεμογεννήτριες στην Κρήτη....!!!

 

Για το ζήτημα της πανώλης

που έχει σκοπό να πλήξει τους κτηνοτρόφους και τα ζώα της Κρήτης, με σκοπό να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες, μίλησε ο επιχειρηματίας Ηρακλής Νύκταρης, Στην εκπομπή του focus FM 103,6 “Κόντρα στο σύστημα” και στον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη.
Ο επιχειρηματίας ανέφερε πως τον έχουν προσεγγίσει εταιρείες με σκοπό να μιλήσει ο ίδιος στους κτηνοτρόφους για να τους εξαγοράσουν και να πετύχουν αυτά που θέλουν.

«Θέλουν να τοποθετήσουν 13.500 ανεμογεννήτριες, η Κρήτη θα αντισταθεί, σε καμία περίπτωση δεν θα περάσει αυτό. Ότι κάνουμε τόσα χρόνια δεν γίνεται με τις πλάτες κανενός και είμαι σύμφωνος με το να γίνει η Κρήτη ένα ανεξάρτητο κράτος, δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς», Δηλώνει χαρακτηριστικά επιχειρηματίας Ηρακλής Νύκταρης.

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση εδώ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΎΝ...
    ΤΗΝ ΈΚΑΝΑΝ
    (€ΚΛΟΓ€$)
    ΠΡΆΣΙΝΗ
    ΜΕΤΆ ΞΑΝΆ!
    ΑΝΤΙΣΤΆΘΗΚΑΝ...!
    ΤΗΝ ΈΚΑΝΑΝ ΡΟΖ
    ΞΑΝΑ! ΕΚΕΊ!
    ΣΤΑΘΕΡΆ!
    ΑΝΤΙΣΤΈΚΟΝΤΑΙ...
    ΤΗΝ ΚΆΝΟΥΝ
    ΜΠΕΕΕΜΠΛΕ.

    ΣΤΗΝ ΑΠΆΤΗ 19
    ΆΛΛΗ
    ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ...

    ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΝΑ
    ΡΕ!
    ΤΟΥΣ ΦΌΡΤΩΣΑΝ
    ΛΑΘΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΈΚΑΝΑΝ
    ΑΓΡΌΤΕΣ!
    ΓΙΑ ΒΆΛΕ ΡΕ
    Sinomosiologe
    ΠΌΣΑ ΣΤΡΈΜΜΑΤΑ!!!
    ΈΧΟΥΝ ΠΆΡΕΙ ΟΙ
    ΛΆΘΡΟ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ???
    100???
    ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΌ
    ΈΚΑΝΑΝ
    ΑΠΟΤΙ
    ΘΥΜΟΥΜΑΙ

    ΣΩΣΤΆ?



    Ι'Μ ΠΩΣ!






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο καλο "φιλοι" κρητικοι, και παρτε και το αρχιζαβο μαζι σας

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατάγομαι,ζω, καί εργάζομαι στην Κρήτη.Ακουσα όλη τη συνέντευξη του Ηρακλή πολύ προσεκτικά.Σε άλλα συμφωνώ σε πολλά διαφωνώ.
    Ξέρεις καλύτερα κι από μένα Ηρακλή ότι αυτή η βρώμικη οικογένεια σε χρησιμοποίησε εσένα και την επιρροή που λες ότι έχεις σε μερίδα του ντόπιου πληθυσμού, για τα άνομα συμφέροντα της κυρίως και για τα συμφέροντα των βρω μερών παγκοσμιοποιητων.
    Για να ΜΗΝ μπαίνει ο άλλος όπως εσύ είπες , στο σπίτι σου,και "πιάνει το κωλαράκι των εγγονών σου"παρά μόνο να δεχθεί την φανταστική φιλοξενία σου και ανθρωπιά που ανέκαθεν είχαμε και χάσαμε, πρέπει να στείλουμε στο διάολο όλους τους απατεώνες τους διεφθαρμένους τους ανώμαλους τους διεστραμμένους τους ψεύτες και κλέφτες.Τριακοσιοι είναι αυτοί που φαίνονται και μερικοί άλλοι που νομίζουν ότι δεν τους βλέπουμε.. επειδή έχουν βάλει τα καλύτερα μυαλά να μας εξαπατούν, νομίζουν ότι μπορούν να το κάνουν για πάντα.
    Προσπαθούν να κάνουν μισητούς τους Κρήτες στους υπόλοιπους Έλληνες με χίλια δυο τεχνάσματα, με δόλια μέσα να χωρίσουν τη κόρη από την Μάννα.Γιατι Μάννα μας είναι η Ελλάς καί εμείς ακριβοθυγατέρα της . Όπως και η Μακεδονία μας.Αδερφή μας είναι, όπως και κάθε γωνιά της χώρας . Μια πάμπλουτη χώρα με εξαθλιωμένους κατοίκους. Αυτό θέλουν.και για αυτό μιλάνε για αυτόνομη Κρήτη, αφού μας κομματιάσου ν θα μας πετσοκό ψουν μιας και θά μπορούν να μας ελέγχουν εύκολα.Χωρις τη γη μας χωρίς πατρίδα χωρίς αξίες και χωρίς ιδανικά.Αυτα "βλέπω"εγώ φίλε Ηρακλή από ένα διπλανό χωριό.Θα τους αφήσουμε;;
    Ή θα αλλάξουμε καπετάνιο που θα έχει ΓΝΏΣΗ και θα πάει το Ελληνικό καράβι σε ήρεμα νερά και γαλήνιες θάλασσες ή θα δοκιμάζουμε τους ίδιους καπετάνιους που αποδεδειγμένα έχουν ρίξει το καράβι στα βράχια.
    Μόνο που αυτή τη φορά πρέπει να διαλέξουμε καπετάνιο για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
    Με αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις