Η μυστική μάχη για τον πλανήτη γη μέρος II: Ο Ντόναλντ Τραμπ ανεβαίνει στη σκηνή


 Η ξαφνική πτώση των ιαπωνικών χρηματιστηριακών δεικτών και η άνοδος του γιεν είναι σαφές σημάδι ότι η Χαζαρική μαφία εκδιώκεται από την Ιαπωνία. Κράτα τα μάτια σου μακριά για νέα ότι ο ψεύτικος πρεσβευτής των ΗΠΑ Ραμ Εμμανουέλ φεύγει από τη χώρα.
Θα παρακολουθούμε την κατάσταση και θα δημοσιεύσουμε αναφορές εάν είναι απαραίτητο, διαφορετικά αναμένετε ενημέρωση βίντεο την Παρασκευή.

Το χρηματιστήριο της Ιαπωνίας υφίσταται τις χειρότερες απώλειες στην ιστορία. Ο χρηματιστηριακός δείκτης Nikkei 225 έκλεισε σήμερα στις 31.316,62 μονάδες, σημειώνοντας πτώση κατά 4.568,02 μονάδες ή περίπου 12,7%.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη πτώση μονάδων μίας ημέρας στην ιστορία του δείκτη, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειωθεί στις 20 Οκτωβρίου 1987, όταν υποχώρησε κατά 3.836 μονάδες.

Χάος στην αγορά: Πτώση των αποθεμάτων σε όλη την Ευρώπη, μεγάλος έμπορος σταματά τις συναλλαγές για 24 ώρες

Το ρωσικό χρηματιστήριο σημείωσε απώλειες έως και 1,5% στο άνοιγμα, ο CAC 40 στο Παρίσι υποχώρησε 2,1% και ο FTSE 100 του Λονδίνου έχασε 1,7%.

Η διαπραγμάτευση ανεστάλη στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης αφού ο δείκτης υποχώρησε 6,72% μετά το άνοιγμα, και αυτό είναι καθώς η ιαπωνική αγορά γνώρισε τη χειρότερη Δευτέρα από το 1987.

Η μεγάλη χρηματοοικονομική πλατφόρμα Robinhood διέκοψε τις 24ωρες συναλλαγές μέχρι νεωτέρας λόγω της υψηλής αστάθειας της αγοράς.

Μετά… στη Νέα Υόρκη. Όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στο άνοιγμα του NY DOW και στη διαπραγμάτευση της Δευτέρας.

Το Bitcoin είναι τώρα στα 50.946 $.
Μια τεράστια πτώση από το υψηλό των 70.000 $ πρόσφατα.

Το ασήμι σημείωσε πτώση 1,54 $ σήμερα. Μείωση στα 27,01 $

Ο χρυσός υποχώρησε σήμερα 43,10 δολάρια. Τώρα στα $2.400

Αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή της οικονομικής κατάρρευσης.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια τρελή βόλτα στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές.

Σφαγή της αγοράς εν μέσω μιας επικείμενης ύφεσης των ΗΠΑ και ενός πιθανού νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Ο Nikkei 225 της Ιαπωνίας υποχώρησε 18,2% σε δύο ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της βουτιάς 12,4% σήμερα - η χειρότερη πτώση μιας ημέρας από το 1987.

Το χρηματιστήριο της Ταϊβάν υποφέρει από τη χειρότερη μέρα των τελευταίων 57 ετών.

Πάνω από 1.000.000.000 $ ρευστοποιήθηκαν από την αγορά κρυπτονομισμάτων τις τελευταίες 24 ώρες - το Bitcoin διαπραγματεύεται αυτήν τη στιγμή στα 52.500 $.

 

 Η προεδρία Ομπάμα από τις 20 Ιανουαρίου 2009 έως τις 20 Ιανουαρίου 2016 υποτίθεται ότι ήταν ένα ενδιάμεσο ή ανακωχή στον μυστικό πόλεμο. Ωστόσο, η επίθεση της 11ης Μαρτίου 2011 στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας ξεκίνησε ξανά τον πόλεμο. Η ιαπωνική κυβέρνηση, φοβισμένη από την επίθεση και από τις απειλές να ανατινάξει το όρος Φούτζι, τερμάτισε μια σύντομη εξέγερση κατά της Χαζαρικής Μαφίας. Παρέδωσαν τα 7 τρισεκατομμύρια δολάρια που είχε κερδίσει η Ιαπωνία από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στον Ισραηλινό Υπουργό Εγκλήματος Μπενιαμίν Σατανιάχου. Στη συνέχεια ο Σατανιάχου το παρέδωσε στην ελβετική ομάδα Octagon.

Εγκατέστησαν επίσης ένα καθεστώς σκλάβων στην Ιαπωνία με επικεφαλής τον Shinzo Abe. Αφού εγκαταστάθηκε, ο Άμπε κλήθηκε στο Νταβός για να διαβάσει μια κεντρική ομιλία τον Ιανουάριο του 2014, στην οποία συγκρίνεται η Κίνα με τη Γερμανία πριν από τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο. Με άλλα λόγια, όλοι επρόκειτο να συμπορευτούν στην Κίνα και θα ηττηθεί και θα χωριζόταν πάνω. Αυτή η ομιλία ήταν η κήρυξη πολέμου της σύγχρονης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Η κυριαρχία των ΗΠΑ στο G7) κατά της Κίνας.

Αυτό που γνωρίζουμε τώρα εκ των υστέρων είναι ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είναι εγγονός του Αδόλφου Χίτλερ. Ως εκ τούτου, είναι μέρος της ναζιστικής φατρίας του Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος του ΚΜ. Η παράταξή του εγκατέστησε τον Άμπε ως Πρωθυπουργό επειδή ήταν αιμα ναζί. Για να είμαστε πιο ακριβείς, ήταν συνδεδεμένος με την Εκκλησία της Ενοποίησης ή τους Moonies που είχαν ένα ράντσο στην Παραγουάη δίπλα στο ράντσο Μπους. Με άλλα λόγια, ήταν μέρος της ομάδας των Ιαπώνων που δεν παραδόθηκαν ποτέ στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτοί, μαζί με τους Γερμανούς συμμάχους τους, σχεδίαζαν να εκδικηθούν τους νικητές αυτού του πολέμου.

Αυτό σήμαινε ότι το σχέδιο που περιέγραψε ο Μπους ο πρεσβύτερος στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για ψάρεμα στο Μέιν το 2006 τέθηκε σε εφαρμογή. Σύμφωνα με την MI6, κατά τη διάρκεια αυτού του αλιευτικού ταξιδιού ο Μπους πρότεινε στις ΗΠΑ και τη Ρωσία να ξεκινήσουν έναν νέο ψυχρό πόλεμο ως δικαιολογία για να ενισχύσουν τις στρατιωτικές δαπάνες και την εξουσία. Κατά τη διάρκεια αυτού του ψυχρού πολέμου η Ρωσία θα προσποιούταν ότι ήταν σύμμαχος της Κίνας. Τότε το ΝΑΤΟ, η Ρωσία, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα θα επιτίθεντο ταυτόχρονα στην Κίνα. Μια ηττημένη Κίνα θα χωριζόταν σε 5 κράτη έτσι ώστε να μην αποτελέσει ποτέ ξανά απειλή για τη δυτική ηγεμονία.

Γνωρίζουμε επίσης ότι ο Μπους ο πρεσβύτερος είχε έναν αδελφό που ζούσε στο Πεκίνο και παρείχε στους Κινέζους την απαραίτητη τεχνολογία για να βεβαιωθούν ότι οι πυρηνικοί πύραυλοι τους θα μπορούσαν να χτυπήσουν τους στόχους τους με ακρίβεια. Δωροδόκησαν επίσης Κινέζους με πετρέλαιο που έκλεψαν από το Ιράκ. Αυτό ήταν μέρος του λόγου που οι Κινέζοι δέχτηκαν τον Μπαράκ Ομπάμα .

Το KM παρείχε στην Κίνα προηγμένη στρατιωτική τεχνολογία, επειδή έπρεπε να βεβαιωθεί ότι η Κίνα ήταν αρκετά ισχυρή ώστε η στρατηγική τους Gog and Magog να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας.

Σε κάθε περίπτωση, υπό τον Άμπε η Ιαπωνία ξεκίνησε μια τεράστια μυστική στρατιωτική συγκέντρωση για τον πόλεμο για την καταστροφή της Κίνας. Ο Άμπε δημιούργησε επίσης ένα εργοστάσιο βιο-όπλων μεταμφιεσμένο σε κτηνιατρική σχολή.

Αυτό που γνωρίζουμε τώρα είναι ότι ο Μπους ο πρεσβύτερος απομακρύνθηκε από την εξουσία και η συμφωνία του με τη Ρωσία για την καταστροφή έσπασε από τη φατρία Ροκφέλερ του ΚΜ. Όπως εξήγησε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στον Τάκερ Κάρλσον, το νέο σχέδιο ήταν να καταστρέψει πρώτα τη Ρωσία πριν καταστρέψει την Κίνα.

Για αυτόν τον σκοπό ένα ναζιστικό πραξικόπημα οργανώθηκε το 2014 με στόχο την ερήμωση της Ρωσίας και τη διαίρεση των επιζώντων σε πολλά μικρά κράτη. Για να τελειώσει η ναζιστική κυβέρνηση που εγκατέστησε το KM ξεκίνησε επίσης μια μαζική στρατιωτική συσσώρευση. Κατασκεύασαν επίσης δεκάδες εργαστήρια βιοόπλων.

Το σχέδιο ήταν να εγκατασταθεί η Χίλαρι Κλίντον Ροκφέλερ, ένας άλλος συγγενής του Χίτλερ, το 2016 για να απελευθερώσει αυτά τα βιολογικά όπλα σε όλο τον κόσμο για να μαλακώσει τη Ρωσία, την Κίνα και τον υπόλοιπο κόσμο με μια πανδημία με στόχο τη μείωση του πληθυσμού τους. Αυτό επρόκειτο να ακολουθήσει μια εισβολή πρώτα στη Ρωσία και μετά στην Κίνα.

Αυτό που συνέβη στις 8 Νοεμβρίου 2016 ήταν ένα πραξικόπημα των γνωστικών ιλλουμινάτι κατά της Χαζαρικής Μαφίας. Την ημέρα αυτή, σε έκτακτη σύσκεψη στη νορβηγική βάση στην Ανταρκτική, ελήφθη η απόφαση να γίνει ο Ντόναλντ Τραμπ πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με δύο άτομα που συμμετείχαν σε αυτή τη συνάντηση.

Έτσι περιέγραψε την κατάσταση μια πηγή που βρισκόταν σε μυστική συνάντηση στην Ανταρκτική την ημέρα των εκλογών στις 8 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ:

 «Όλη η εκλογική στρατηγική άλλαξε όταν ο Τζον Κέρι πήγε στην Ανταρκτική όπως είχε διαταχθεί. Του είπαν από την ειδική ελίτ, τους Γνωστικούς Illuminati, που εξακολουθούν να ελέγχουν αυτόν τον πλανήτη, να πει στον Ομπάμα και την Κλίντον να υποχωρήσουν και να αφήσουν τον Τραμπ να κερδίσει… Αυτή η εντολή στον Κέρι ακολουθήθηκε από επίθεση των ειδικών δυνάμεων σε μια βάση των Χαζάρων στο Ντένβερ που σταμάτησε επιτυχώς τις προσπάθειες κλεφτών για κλοπή των αμερικανικών εκλογών για λογαριασμό της αντιπροσώπου τους ως ζόμπι, Χίλαρι, λένε πηγές της CIA.

Ωστόσο, οι γνωστικοί ιλλουμινάτι παραδέχθηκαν εκείνη την εποχή, ότι δεν ήξεραν αν το παιχνίδι τους Τραμπ θα πετύχαινε. Ήξεραν ότι οι γραμμές αίματος θα αντεπιτεθούν σκληρά.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την εγκατάσταση του Τραμπ, οι ιδεολογικές γραμμές μάχης τέθηκαν σε δύο ομιλίες, η μία από τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ στο φεστιβάλ αγάπης του Νταβός στις 17 Ιανουαρίου 2017, ενώ η άλλη ήταν η ομιλία αποδοχής του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις