ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ


 «Τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια πήραν το πράσινο φως για να απελευθερωθούν στην Αμερική»

 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εμβολιασμό ατόμων. Αυτό δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας

Αναφέρθηκε από τα κύρια μέσα ενημέρωσης NPR «Οι ερευνητές είχαν εμβολιάσει επιτυχώς ανθρώπους που χρησιμοποιούν αυτά τα κουνούπια ΓΤΟ»

«Τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια έχουν πάρει το πράσινο φως για να απελευθερωθούν στην Αμερική. Αυτά τα κουνούπια λένε, δεν τσιμπάνε ανθρώπους. Απλώς ζευγαρώνουν με τα θηλυκά και τροποποιούνται έτσι ώστε οι απόγονοι να πεθαίνουν. Το γονίδιο φονικότητας που βάζουν, στην πραγματικότητα δεν σκοτώνει όλα τα κουνούπια. Σκοτώνει μόνο τα θηλυκά.

Τα αρσενικά συνεχίζουν να ζουν. Με άλλα λόγια, τα κουνούπια ΓΤΟ τσιμπούν τον άνθρωπο. Μερικά από τα προγράμματα αφορούν τη χρήση των κουνουπιών για άλλα πράγματα, όπως ο εμβολιασμός ανθρώπων παρά τη θέλησή τους.

Τον Σεπτέμβριο του 2022, η NPR δήλωσε ότι οι ερευνητές είχαν εμβολιάσει επιτυχώς άτομα που χρησιμοποιούν αυτά τα κουνούπια ΓΤΟ. Ένας από τους κύριους επιστήμονες του προγράμματος είπε στη δημοσίευση ότι χρησιμοποιούμε τα κουνούπια σαν να είναι 1.000 μικρές ιπτάμενες σύριγγες.

Τώρα, κοίτα, ποια είναι η μεγάλη ανησυχία εδώ; Λοιπόν, χρησιμοποιούνται εν μέρει αληθινές αφηγήσεις για την ανάπτυξη ενός προγράμματος απελευθέρωσης εντόμων ΓΤΟ. Το πρόγραμμα δεν έχει μόνιμο αποτέλεσμα. Και ακόμη και πέρα ​​από αυτό, τα προγράμματα συνδέονται με άλλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον ακούσιο εμβολιασμό ανθρώπων».

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 



Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις