Η πρέσβειρα στον ΟΗΕ Linda Thomas-Greenfield "φορεσε γραβατα" στο GITMO

 

 Η πρέσβειρα των Ηνωμένων Πολιτειών

στα Ηνωμένα Έθνη Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ απαγχονίστηκε στον Κόλπο του Γκουαντάναμο τη Δευτέρα το πρωί, ανέφερε πηγή του GITMO .


Όπως αναφέρθηκε, η παγκοσμιοποιήτρια συνελήφθη, κατηγορήθηκε, δικάστηκε και καταδικάστηκε με την κατηγορία ότι σχεδίαζε να επιτρέψουν στους «ειρηνευτές» του ΟΗΕ να επιβλέπουν τοποθεσίες ψηφοφορίας σε πολιτείες μάχης την ημέρα των εκλογών του 2024. Είχε πει ότι χρειάζονταν στρατεύματα του ΟΗΕ στις ΗΠΑ για να σταματήσουν τους αντάρτες της MAGA από τον εκφοβισμό ή την βλάβη των ψηφοφόρων του Μπλε που προστατεύουν την προεδρία του Μπάιντεν—αυτό ήταν πριν από την παραιτηση Μπάιντεν, ή του σωσια του. Η διαταραγμένη Deep Stater είχε καταθέσει εναντίον της, αναφέροντας υποτακτικά τον εαυτό της ως «αυτή η κρατούμενη», ενώ ταυτόχρονα λυσσομανούσε και μόρφαζε ειρωνικά τον Αντιναύαρχο Crandall κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η οποία έληξε με την εκτέλεσή της

Στις 10:00 π.μ., η Thomas-Greenfield οδηγήθηκε από το κελί της στην αγχόνη, όπου ο ναύαρχος Crandall και μερικοί αξιωματικοί είχαν συγκεντρωθεί για να επιβλέψουν και να παρακολουθήσουν την εκτέλεση. Στην κορυφή της αγχόνης στεκόταν ο δήμιος, του οποίου η στολή δεν είχε ονοματεπώνυμο, βαθμό ή διακριτικά, και ένας κληρικός που κρατούσε στο ένα χέρι τη Βίβλο του King James και στο άλλο ένα σταυρό. Ο δήμιος είχε σφίξει τις γροθιές του γύρω από ένα τμήμα σχοινιού και το τραβούσε απότομα. Έγνεψε καταφατικά στον ναύαρχο.

Η Τόμας-Γκρίνφιλντ, δεμένος με χειροπέδες και στραβοκοιτάζοντας τον πρωινό ήλιο, οδηγήθηκε στην εξέδρα και ρωτήθηκε από τον κληρικό αν ήθελε να κάνει τις τελευταιες τελετες πριν από το ταξίδι στη μετά θάνατον ζωή.

«Δεν είναι απαραίτητο», απάντησε. «Ο Χριστός ο Λυτρωτής ξέρει τι έχω στην καρδιά μου και έχω εξασφαλίσει τη θέση μου στον Παράδεισο και στο τραπέζι του Θεού. Εχετε; Μόνο Αυτός μπορεί να κρίνει αυτόν τον κρατούμενο και έχει εγγυηθεί τη θέση μου στο πλευρό Του. Εσείς άνθρωποι—νομίζετε ότι είμαστε όλοι Εωσφοριανοί. Όχι, λατρεύω τον Κύριο Ιησού Χριστό, τον σωτήρα μου που με οδήγησε στον προορισμό μου — ακόμα και εδώ. Είθε να προστατεύσει τον Τζόζεφ Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις, τους αποστόλους του».

«Η αυταπάτη του Deep State δεν τελειώνει ποτέ», είπε ο ναύαρχος Crandall. «Ας το κάνουμε αυτό».

Ο δήμιος τοποθέτησε τη θηλιά γύρω από το λαιμό της Thomas-Greenfield και ένα υφασμάτινο σάκο πάνω από το κεφάλι της.

«Αυτός ο κρατούμενος σας συγχωρεί, κύριε Κράνταλ. Καλύτερα να ελπίζεις ότι θα σε συγχωρέσει κι ο Θεος επίσης», μουρμούρισε.

Ο ναύαρχος έμεινε σιωπηλός.

Ο δήμιος πάτησε το κουμπί και η Τόμας-Γκρίνφιλντ εκανε τη μεγάλη πτώση, με τον λαιμό της να σπάει ακαριαία.

Ένας στρατιώτης που ήταν παρών για την εκτέλεση διαπίστωσε τον θάνατό της στις 10:47 π.μ.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις