Πεζοναύτες μάχονται εγκληματιες ομοσπονδιακους στη Φλόριντα

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

έδωσαν τη Δευτέρα μια θανατηφόρα μάχη εναντίον της ένοπλης Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) και των πρακτόρων του FBI στην κομητεία Sarasota μετά τη συντριβή του τυφώνα Debby στην ξηρά, φέρνοντας μαζί του καταστροφικές πλημμύρες και απειλητική για τη ζωή κύμα καταιγίδας, ειπαν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Περιμένοντας ότι οι πρακτορες της FEMA θα εκμεταλλευτούν ξανά μια φυσική καταστροφή, ο στρατηγός την περασμένη εβδομάδα ανέπτυξε τρεις διμοιρίες πεζοναυτών σε παράκτιες κοινότητες εντός του προβλεπόμενου κώνου αβεβαιότητας της καταιγίδας, η απόφασή του βασίζεται στην τάση της FEMA να βασανίζει και να διαρρήξει τα θύματα της καταιγίδας. Η πηγή μας είπε ότι η FEMA λεηλατεί σπίτια και πολίτες που επλήγησαν από τις καταιγίδες από την εποχή του Κλίντον.

Καθώς ο Ντέμπι πλησίαζε στην ξηρά, οι πεζοναύτες εξαπλώθηκαν στις κομητείες Dixie και Sarasota, βοηθώντας τους κατοίκους να κάνουν σπίτια με σακούλες με άμμο και να επιβιβαστούν στα παράθυρα σε περιοχές επιρρεπείς στις πλημμύρες, ενώ παρακολουθούσαν για σημάδια δραστηριότητας της FEMA. Δεν είναι σαφές εάν ο στρατηγός Σμιθ εξουσιοδότησε τους Πεζοναύτες να βοηθουν ως επισκευαστές ή αν με φιλανθρωπία, ανιδιοτελώς διόρισαν τους εαυτούς τους τεχνίτες. Οι Πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, ξεπέρασαν το καθήκον τους, βοηθώντας ακόμη και σε διασώσεις από το νερό καθώς η καταιγίδα αναδύθηκε στην ακτή και οι κάτοικοι βρέθηκαν παγιδευμένοι σε πλημμυρισμένα οχήματα και βυθισμένες κατοικίες. Στο Κρόφορντβιλ, δύο πεζοναύτες τράβηξαν ένα νήπιο που πνίγονταν από ένα ποτάμι και η ευγνώμων μητέρα του παιδιού υποσχέθηκε να ειδοποιήσει τους πεζοναύτες αν εντόπιζε κακόβουλους τύπους FEMA να περιφέρονται στη γειτονιά της.

«Παρά το παρελθόν του DeSantis με την [Διευθυντή της FEMA Deanne] Crisswell, οι κατοικοι της Φλοριντα γνωρίζουν ότι όταν η FEMA έρχεται στην πόλη, ακολουθούν προβλήματα. Η FEMA έχει κάνει περισσότερη ζημιά στην πολιτεία από όλες τις χιλιάδες καταιγίδες μαζί», είπε η πηγή μας. «Και, όχι, δεν ζητήσαμε την άδειά του για να είμαστε εκεί».

Αξιωματούχοι της υπηρεσίας, πρόσθεσε, άρχισαν να κατεβαίνουν στη Σαρασότα αφού η καταιγίδα είχε μετακινηθεί προς την ενδοχώρα και αγκιστρώθηκε βορειοανατολικά προς τη Τζόρτζια και τη Νότια Καρολίνα. Πρώτα ήρθε μια ομάδα ταχείας αντίδρασης με διοικητες ντυμένοι με κοστούμια και οδηγούσαν Toyota Land Cruisers και GM Hummer που μπορούσαν να διασχίσουν πλημμυρισμένους δρόμους. Οι πεζοναύτες οδήγησαν προσεκτικά τη μικρή συνοδεία στο γραφείο δημόσιας ασφάλειας της Sarasota Emergency Management, ένα διώροφο τσιμεντένιο κτίριο στο Porter Way, ακριβώς ανατολικά του Interstate 75, και τους περικύκλωσαν στο πάρκινγκ.

Οι Πεζοναύτες πυροβόλησαν χωρίς προειδοποίηση, με τα φυσίγγια τους να περνούν από γυαλί, αλουμίνιο, υαλοβάμβακα και σάρκα, τεμαχίζοντας τέσσερις πράκτορες που πέθαναν κρατώντας τα όπλα τους. Οι λίγες FEMA που τράβηξαν επιτυχώς πιστόλια δεν είχαν καμία πιθανότητα απέναντι στους βαριά οπλισμένους πεζοναύτες. Ένας πράκτορας, προφανώς ο υπεύθυνος πράκτορας, είπε ότι παραδινόταν, αλλά οι πεζοναύτες δεν ένιωθαν υπερβολικά επιεικείς - τον πυροβόλησαν εκεί που βρισκόταν.

Ξαφνικά ένας πεζοναύτης έπεσε στο έδαφος, με αίμα να πέφτει από το λαιμό του. Ακόμα ζωντανός, κάλυψε την πληγή με την παλάμη του χεριού του και φώναξε: «Χτυπήθηκα, χτυπήθηκα».

Τα παράθυρα στον δεύτερο όροφο είχαν ανοίξει και κάννες τουφεκιού εμφανίστηκαν στα μαρσπιέ.

Οι Πεζοναύτες έκαναν κάλυψη πίσω από οχήματα καθώς οι εχθροί πυροβολουσαν και έβγαιναν από το πεζοδρόμιο. Πίσω από ένα από τα παράθυρα, μια αρσενική φωνή διέταξε τους πεζοναύτες να καταθέσουν τα όπλα και να παραδοθούν με εντολή του FBI.

Αν και καλυμμένοι από μια υπερυψωμένη θέση, οι Πεζοναύτες είπαν στους ομοσπονδιακούς να πανε να γ@μηθουν και εξαπέλυσαν μια χαλαζόπτωση από σφαίρες στα ανοιχτά παράθυρα, ελπίζοντας είτε να χτυπήσουν τους ομοσπονδιακούς ελεύθερους σκοπευτές είτε να αναγκάσουν να υποχωρήσουν. Οι Πεζοναύτες και οι Ομοσπονδιακοί φάνηκαν σε αδιέξοδο όταν ένας θαρραλέος πεζοναύτης αναδύθηκε από την κρυφή του θέση κρατώντας έναν εκτοξευτή χειροβομβίδων M32 Multi-Shot, ένα φορητό οπλοστάσιο ικανό να εκτοξεύσει διαδοχικά έξι ισχυρές εκρηκτικές ή εμπρηστικές χειροβομβίδες των 40 mm. Έβαλε τέσσερις βολές, μία σε κάθε ανοιχτό παράθυρο. Καπνός έβγαινε από τα παράθυρα. Οι κραυγές και ο ήχος του θανάτου, έβγαιναν από μέσα. Το πρόσωπο ενός άνδρα, καψαλισμένο και με φουσκάλες, με τα μαλλιά του κολλημένα στο τριχωτό της κεφαλής του, εμφανίστηκε σε ένα παράθυρο, φωνάζοντας: «Βοήθεια, καίγομαι».

Ένας πεζοναύτης τον πυροβόλησε στο πρόσωπο, δίνοντας τέλος στα βάσανά του.

Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, καθάρισαν το κτίριο και δεν βρήκαν επιζώντες, μόνο τέσσερις νεκρούς ομοσπονδιακούς πράκτορες.

«Το πιο περίεργο είναι ότι κανένα προσωπικό της Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της Φλόριντα δεν βρισκόταν στο κτίριο. Είναι σαν να το διέταξαν οι ομοσπονδιακοί για τους δικούς τους διαβολικούς λόγους. Οι πεζοναύτες στοίβαξαν όλα τα πτώματα μέσα, ώστε οι ομοσπονδιακοί να μπορέσουν να καθαρίσουν το δικό τους χάλι. Δυστυχώς, ο πεζοναύτης που πυροβολήθηκε δεν επέζησε. Τουλάχιστον πήραμε 16 FEMA και FBI συνολικά. Υποθέτω ότι μπορούμε να το πούμε νίκη».

 Όταν ρωτήθηκε εάν οι Πεζοναύτες είχαν παραβιάσει τους κανόνες εμπλοκής του στρατηγού Σμιθ πυροβολώντας χωρίς να προσδιορίσουν τον λόγο της FEMA και του FBI για την παρουσία τους στο γραφείο δημόσιας ασφάλειας, η πηγή μας είπε: «Κανόνες εμπλοκής; Όταν πρόκειται για FEMA, δεν υπάρχουν κανόνες δέσμευσης. Αυτοί βγήκαν από το παράθυρο μετά το Μάουι. Και το FBI, λοιπόν, πυροβολησε πρωτο».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις