Ενωμένοι για πρώτη φορά στην ιστορία καθολικοί και προτεστάντες στην Β.Ιρλανδία στις διαδηλώσεις για την σφαγή των τριών κοριτσιών απο λαθρομεταναστη...!!!

Ενωμένοι για πρώτη φορά στην ιστορία καθολικοί και προτεστάντες στην Β.Ιρλανδία στις διαδηλώσεις για την σφαγή των τριών κοριτσιών από έγχρωμο!  

Σείστηκε το Μπέλφαστ

της Βορείου Ιρλανδίας, όπου μαζικές διαδηλώσεις των πολιτών ενάντια στην παράνομη μετανάστευση, την ανασφάλεια και την γκετοποίηση να έχει αναστατώσει την πόλη.

Ενώ οι αρχές και τα ΜΜΕ προσπαθήσαν να μιλήσουν για διχασμό και να αποτρέψουν τους πολίτες από το να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις «Σώστε τα παιδιά μας», έγινε το αναπάντεχο.

Ομάδες Ιρλανδών εθνικιστών ενώθηκαν με Άγγλους εθνικιστές και όλοι μαζί, κρατώντας την Ιρλανδική σημαία, την Αγγλική σημαία και την Βρετανική σημαία, διαδήλωσαν ειρηνικά και ενωμένοι, δείχνοντας πως οι δύο εθνοτικές και χριστιανικές κοινότητες κάτι που δε είχαν καταφέρει να κάνουν αιώνες αγγλικού στρατού, αστυνομίας και πολιτικών.

 

 

 Οι διαδηλώσεις έχουν ξεσπάσει μετά την άγρια δολοφονική επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ τη Δευτέρα όταν ένας 17χρονος με καταγωγή από την Ρουάντα έσφαξε τρία μικρά κορίτσια και ενώ πέντε παιδιά και δύο ενήλικες παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση.

Ταραχές έχουν ξέσπασαν σε πολλες πολεις του Ηνωμενου Βασιλειου με τους πολίτες να ζητούν μέτρα για την ασφάλεια τους και κατά της γκετοποίησης, όπως σε Νότιγχαμ, Λίβερπουλ, Χάρτλπουλ, Μπλάκπουλ, Μπρίστολ, Σάντερλαντ και Λιντς.

 

 

 Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν να τραυματιστούν αστυνομικοί και να γίνουν αρκετές συλλήψεις με τον πρωθυπουργό της χώρας Κιρ Στάρμερ να δηλώνει ότι η αστυνομία έχει την «πλήρη υποστήριξή» του ενάντια στους «εξτρεμιστές» όπως αποκαλεί τους πολίτες της χώρας ενώ η αστυνομία έχει συλλάβει 90 άτομα μέχρι στιγμής!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις