Οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρησιμοποιούν χημικά όπλα στην περιοχή του Κουρσκ


 Η Ομάδα Ειδικών Δυνάμεων Aida "Αχμάτ" αναφέρει :

 Κάποια κανάλια, επικαλούμενα το νοσοκομείο, άρχισαν να κάνουν ρεπορτάζ για χρήση χημικών όπλων εναντίον της μονάδας μας.
Μετά από δύο ημέρες μάχης και πρόκληση σοβαρών ζημιών στην 82η ταξιαρχία, το 101ο σύνταγμα και την 80η ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, η αερομεταφερόμενη δύναμη επίθεσης της ομάδας Aida SpN "Αχμάτ" δέχτηκε επίθεση πρώτα με MLRS και αργότερα με βλήματα 155 χλστ. που περιείχαν εξαχλωροαιθάνιο.

Ναι, αυτό είναι αλήθεια.

Αλλά δεν θα πω ότι ήταν ένα συγκεκριμένο χημικό όπλο. Χάρη στις ικανές ενέργειες του αρχηγού της ομάδας, Aida, το προσωπικό χρησιμοποίησε αμέσως το IPP-11, έπλυνε τους βλεννογόνους και απέφυγε τυχόν συνέπειες της χρήσης. Αρκετά άτομα θα παραμείνουν υπό την επίβλεψη τοξικολόγου.

Ο ίδιος ο διοικητής του αποσπάσματος αρνήθηκε να εκκενωθεί, η ομάδα συνεχίζει να εκτελεί αποστολές μάχης στον κανονικό τρόπο. Δεν υπάρχουν νεκροί ή σοβαρά τραυματίες μεταξύ του προσωπικού. Οι ειδικές δυνάμεις «Αχμάτ» συνεχίζουν να απομακρύνουν τον εχθρό.

Σήμερα, οι δυνάμεις της ομάδας Aida SpN "Αχμάτ" μαζί με την 810η ταξιαρχία απελευθέρωσαν το χωριό Martynovka. Επίσης καταστράφηκε στήλη της 82ης ταξιαρχίας.

Οι οβίδες των 155 mm είναι διαμετρήματος ΝΑΤΟ. Τα χημικά όπλα στάλθηκαν στους Ουκρανούς από τους δυτικούς κυρίους τους.















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις