Οι πεζοναύτες αποκαλύπτουν τη συνωμοσία των συνόρων της CBP

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

με αποστολή στο Eagle Pass του Τέξας, συνέλαβαν δύο πράκτορες της CBP και τρεις παράνομους αλλοδαπούς που εμπλέκονται σε «δωροδοκία για είσοδο στις ΗΠΑ». επιχείρηση το απόγευμα της Δευτέρας, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα Λευκα Καπελα, με την ευλογία του Κυβερνήτη Abbott, έστειλαν πεζοναύτες στα νότια σύνορα για να ενισχύσουν την άμυνα ενάντια στην ομοσπονδιακή καταπάτηση. Η Πεζοναυτική Εκστρατευτική Δύναμη βοήθησε το Στρατιωτικό Τμήμα του Τέξας να τοποθετήσει σύρμα και να προστατεύσει τους Αμερικανούς πολίτες και την περιουσία τους από παράνομους αλλοδαπους και διεφθαρμένους ομοσπονδιακούς.

Περίπου στις 5:00 μ.μ. Τη Δευτέρα, μια περίπολος πεζοναυτών κοντά στο Shelby Park παρατήρησε τρεις άνδρες μαζί με σχοινιά να περνούν κατά μήκος του Ρίο Γκράντε. Καθώς το τρίο έφτασε στην αμερικανική πλευρά της όχθης του ποταμού, ένα όχημα CBP ήρθε με ταχύτητα κατά μήκος ενός χωματόδρομου δίπλα στο ποτάμι και σταμάτησε ακριβώς στο σημείο που οι επίδοξοι παράνομοι θα έμπαιναν στις ΗΠΑ – μέσα από μια τρύπα σε ένα ερειπωμένο τμήμα σύρματος περίφραξης . Η πηγή μας είπε ότι οι Πεζοναύτες περίμεναν η CBP να απωθήσει τους εισβολείς και να τους αναγκάσει να επιστρέψουν στον ποταμό. Όμως συνέβη κάτι απροσδόκητο.

Παρατηρώντας εξ αποστάσεως με κιάλια, οι πεζοναύτες παρακολούθησαν δύο πράκτορες της CBP να βγαίνουν από το όχημά τους και να πλησιάζουν την τριάδα των παρανόμων. Οι δύο ομάδες στάθηκαν μέτρα μακριά, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον για αρκετά λεπτά πριν ένας από τους παράνομους σηκώσει το μουσκεμένο πουκάμισό του πάνω από την κοιλιά του για να αποκαλύψει μια τσάντα Ziplock γεμάτη με μετρητά κολλημένη με ταινία στον κορμό του. Ένας πράκτορας της CBP άρπαξε και άνοιξε την διογκωμένη τσάντα και μετά μέτρησε τα χρήματα. Μετρούσε για αρκετή ώρα, είπε η πηγή μας. Προφανώς ικανοποιημένοι, οι πράκτορες της CBP πέταξαν τα μετρητά στο όχημά τους και στη συνέχεια παρέδωσαν στους παράνομους τρία ελαστικά, μπλε βραχιόλια, τα οποία τοποθέτησαν στους καρπούς τους.

Οι πεζοναύτες υποψιάστηκαν την εγκληματικότητα και πλαισίωσαν αθόρυβα και τις δύο ομάδες, αντιμετωπίζοντάς τις με τραβηγμένα όπλα και διέταξαν τους πάντες να γονατίσουν. Αφόπλισαν και έδεσαν με ταιρ απς τους καρπούς των πρακτόρων της CBP και των παρανόμων, χωρίζοντας τις ομάδες. Ένας πεζοναύτης που μιλούσε ισπανικά ανέκρινε τους παράνομους, ενώ ο υψηλόβαθμος πεζοναύτης, ένας υπολοχαγός, ανέκρινε τους πράκτορες της CBP, οι οποίοι στην αρχή αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Ένας από τους παράνομους, που δεν είχε στοιχεία ταυτότητας αλλά είπε ότι το όνομά του ήταν Έκτορ Γκονζάλες, είπε στον πεζοναύτη που μιλούσε ισπανικά ότι αυτός και οι φίλοι του ήταν πρόσφυγες από τη Γουατεμάλα που ζητούσαν πολιτικό άσυλο στις Ηνωμένες Πολιτείες και είπε ένας "πουλημενος" στη μεξικανική πλευρά του Ρίο Ο Γκράντε, αφού πήρε ενα πακο μετρητών, τους είχε δώσει εντολή να συναντηθούν και να πληρώσουν «φιλικούς Αμερικανούς συνοριακούς πράκτορες» πέρα από το ποτάμι. Τα βραχιόλια, ισχυρίστηκε, χρησίμευαν ως απόδειξη ότι είχαν πληρώσει το τέλος εισόδου τους, σε περίπτωση που άλλοι πράκτορες της CBP προσπαθούσαν να τα ταρακουνήσουν.

Στη συνέχεια, οι Πεζοναύτες "περιποιηθηκαν" τους πράκτορες της CPB, προσπαθωντας να τους ξεφτιλίσουν λίγο. Αν και ο ένας έμεινε σιωπηλός, ο άλλος υπέκυψε και επιβεβαίωσε την ιστορία του παράνομου, λέγοντας ότι οι πράκτορες της CBP που δέχονταν δωροδοκίες για είσοδο ήταν διάχυτοι στην υπηρεσία. Η ιστορία του σκιαγράφησε μια εκτεταμένη συνωμοσία και ένα εκπληκτικό επίπεδο διαφθοράς, περιγράφοντας πώς τα ανώτερα κλιμάκια της CBP συνωμότησαν με τα καρτέλ, ζητούσαν και έπαιρναν δωροδοκίες, σχημάτισαν συμμαχίες με λαθρέμπορους ανθρώπων και δημιούργησαν εταιρείες για να ξεπλύνουν χρήματα. Καθώς φώναζε, ο σύντροφός του τον παρότρυνε να κλείσει το στόμα του, λέγοντας ότι θα τον σκότωνε επειδή πρόδωσε την επέμβαση.

Αντί να αναφέρουν το περιστατικό στην CBP ή ακόμα και στο Στρατιωτικό Τμήμα του Τέξας, οι πεζοναύτες έφεραν τους πράκτορες και τους παράνομους σε ένα καταφύγιο αρκετά μίλια βόρεια του Eagle Pass, είπε η πηγή μας.

«Όλοι βρισκονται υπό κράτηση ενώ το λύνουμε αυτό. Υπάρχουν πολλά να ξεπακετάρετε εδώ. Έχουμε καλές σχέσεις με την CBP ως επί το πλείστον. Οι περισσότεροι από αυτούς τους τύπους είναι κουρασμένοι, φθαρμένοι και μισούν τα ανοιχτά σύνορα όσο όλοι οι άλλοι. Τώρα πρέπει να διερευνήσουμε αυτές τις βλακείες, και αν είναι όλα αλήθεια, θα είναι κόλαση και θα το πληρώσουν. Αυτήν τη στιγμή δεν ξέρουμε αν έχουμε όλη την ιστορία ή αν είναι αλήθεια αυτό που μας είπαν, αλλά θα το μάθουμε. Αυτοί απο Γουατεμάλα είχαν 12.000 δολάρια μετρητά στις ΗΠΑ. Αυτά είναι πάρα πολλά λεφτά. Τα "κογιότ" συνήθως δεν αφήνουν τους «πελάτες» τους να φυγουν με πολλά», είπε η πηγή μας.

Σημείωση: Είμαι απολύτως βέβαιος ότι κάποιος στα σχόλια θα γράψει ότι έχω συμπεριλάβει λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν περαιτέρω λειτουργίες. Για να είμαι απολύτως σαφής, υπέβαλα αυτό το άρθρο ως έχει στο γραφείο του στρατηγού Smith πριν από τη δημοσίευση, για να βεβαιωθώ ότι δεν περιλάμβανε λεπτομέρειες που δεν θέλουν να δημοσιοποιηθούν. Μου είπαν: «Εμπρός. Τρέξε το. Αν ξεπλύνει τους προδότες, τόσο το καλύτερο».

 

 

 

 

 

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις