Με μια μεγάλη ώθηση τώρα μπορούμε να τελειώσουμε τους Σατανιστές ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


 Η σατανική Χαζαρική Μαφία άρχουσα τάξη της Δύσης είναι πιο ευάλωτη από ποτέ στην ιστορία της. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων έχει συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις μας είναι οι θανάσιμοι εχθροί μας. Με μια μεγάλη ώθηση από τον στρατό των λευκών καπέλων, μαζί με τους αγρότες, τους φορτηγατζήδες και τους απλούς πολίτες, μπορούμε να τους απομακρύνουμε από την εξουσία και να τους φέρουμε στη δικαιοσύνη.

Η ΚΜ, από την πλευρά της, εξακολουθεί να προσπαθεί απεγνωσμένα να μας δηλητηριάσει και αλλιώς να μας σκοτώσει ή να μας αναγκάσει σε υποταγή. Όπως ο Ρουμάνος δικτάτορας Νικολάε Τσαουσέσκου -ο οποίος ενίσχυσε δραστικά την καταστολή πριν ανατραπεί και εκτελεστεί- αυτή η προσπάθεια θα αποτύχει.

Ωστόσο, πρέπει να λάβουμε άμεσα μέτρα γιατί η άρχουσα τάξη KM προσπαθεί κυριολεκτικά να μας σκοτώσει ΤΩΡΑ.

Κοιτάξτε την κατάσταση με τα ουκρανικά σιτηρά Οι KM προσπαθούν να χρεοκοπήσουν ευρωπαίους αγρότες πλημμυρίζοντας την Ευρώπη με υποτιμημένα ουκρανικά σιτηρά που έχουν δηλητηριαστεί εσκεμμένα. Τρόφιμα από την Ουκρανία είναι δηλητηριασμένα με νανοσωματίδια που είναι εθιστικά και προκαλούν ψυχική σύγχυση, σύμφωνα με την πολωνική υπηρεσία πληροφοριών.

Για να μας αναγκάσουν να τρώμε την τοξική τροφή τους Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) πρότεινε την πλήρη απαγόρευση της παραγωγής του δικού σας φαγητού, επικαλούμενος την αγαπημένη του δικαιολογία: την κλιματική αλλαγή.

 https://legaartis.pl/blog/2024/02/15/rurociag-do-przesylu-oleju-spozywczago-z-ukrainy-do-gdanska-moze-nie-powstac/

 Εν τω μεταξύ, γιγάντιες εταιρείες αγροτικών επιχειρήσεων όπως η Cargill, η Dupont και η Monsanto που ανήκουν όλες στις BlackRock, Vanguard και State Street and Banking διακινούν λαθραία σιτηρά με ψευδή ετικέτα στην Ευρώπη. Οι ευρωπαίοι αγρότες σε τουλάχιστον 14 χώρες αγωνίζονται για να αποφύγουν τη χρεοκοπία από αυτό το σιτάρι. Οι αγρότες κλείνουν τους δρόμους για να σταματήσουν αυτές τις εισαγωγές, ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι προσπαθούν να παρακάμψουν τους αποκλεισμούς φέρνοντας τα σιτηρά μέσω πλοίων, σύμφωνα με την πολωνική υπηρεσία πληροφοριών

 

 Οι Γάλλοι αγρότες όχι απλώς επιβραδύνουν τα ξένα φορτηγά τροφίμων, αλλά δίνουν δωρεάν τρόφιμα σε όποιον το θέλει.

 


 Οι Ευρωπαίοι είναι τυχεροί που οι αγρότες τους εξακολουθούν να παλεύουν για να προστατεύσουν τα τρόφιμα τους. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι τέσσερις στους πέντε Αμερικανούς έχουν δηλητηριαστεί από το χλωριούχο χλωρομεκουάτ - μια χημική ουσία για την ανάπτυξη των φυτών που προκαλεί χαμηλότερη γονιμότητα και βλάπτει τα αναπτυσσόμενα έμβρυα ακόμη και σε δόσεις κάτω από τα αποδεκτά επίπεδα που ορίζουν οι ρυθμιστές. Βρίσκεται σε προϊόντα σίτου και βρώμης, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών σημάτων όπως Cheerios και Quaker Oats. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά δηλητήρια που εισάγονται σε προϊόντα που χρησιμοποιούμε ή καταναλώνουμε σε καθημερινή βάση.

 https://www.nature.com/articles/s41370-024-00643-4

 Αυτό είναι εσκεμμένο. Αφήστε το να βυθιστεί: οι ιδιοκτήτες των μεγάλων εταιρειών έχουν δηλητηριάσει επίτηδες εσάς και την οικογένειά σας. Έχουν πει επανειλημμένα ότι σχεδιάζουν να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας και να υποδουλώσουν την υπόλοιπη.

Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι? Αποδεικνύεται ότι οι μεγαλύτεροι μέτοχοι του 88% των εταιρειών του S&P 500 είναι οι BlackRock, Vanguard και State Street.

Σε αυτά τα ίδια ταμεία ανήκουν επίσης οι φαρμακοβιομηχανίες που μόλις δολοφόνησαν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους με τοξικά εμβόλια. Μην κάνετε λάθος, πρόκειται για σκόπιμη μαζική δολοφονία. Πρόσφατα κυβερνητικά δεδομένα από την Αγγλία δείχνουν ότι υπήρξαν 1 εκατομμύριο θάνατοι εμβολιασμένων ανθρώπων σε σύγκριση με 61.000 θανάτους μη εμβολιασμένων ανθρώπων από τότε που ξεκίνησε η επίθεση με βιοόπλα COVID-19 το 2020.

 https://expose-news.com/2024/02/15/analyzing-englands-shocking-c19-vaccine-deaths/

 Αυτό έρχεται καθώς λαμβάνουμε νέα μαρτυρία από τον πατέρα της Fani Willis, (εισαγγελέα που επιτίθεται στον αρχηγό των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ), ότι γνώριζε για τα σχέδια για τον COVID το 2019.

 


 Σε ένδειξη ότι το KM φρικάρει για την αντίδραση στις δολοφονίες με εμβόλια, η γαλλική κυβέρνηση μόλις ψήφισε έναν νόμο με το όνομα «Article Pfizer» που θα μπορούσε να οδηγήσει σε έως και τρία χρόνια φυλάκιση ή πρόστιμο 45.000 ευρώ για όποιον επικρίνει τις θεραπείες mRNA

 https://bnnbreaking.com/politics/frances-article-pfizer-a-controversial-shift-in-health-policy-and-free-speech

 Αυτοί οι εγκληματίες αναπτύσσουν επίσης «εμβόλια» φυτικής προέλευσης που προορίζονται να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στην παροχή τροφίμων, όλα αυτά χωρίς την ευαισθητοποίηση του κοινού.

 


 Αυτό σημαίνει ότι η Vanguard, η State Street και η BlackRock είναι νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι, οι Ειδικές δυνάμεις πρέπει να καταλάβουν τα κεντρικά τους γραφεία και να εντοπίσουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μαζικών δολοφόνων που ελέγχουν αυτές τις οντότητες. Εδώ είναι οι διευθύνσεις τους:

Εμπροσθοφυλακή:

100 Vanguard Boulevard Malvern, PA 19355-2000 Η.Π.Α.

State Street:

One Congress Street, Βοστώνη, Μασαχουσέτη, ΗΠΑ

Μαύρη πέτρα:

50 Hudson Yards, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α

Εάν είστε στο στρατό ή την αστυνομία, επιμείνετε να κατασχεθούν και να ερευνηθούν αυτές οι οντότητες. Είναι θέμα ζωής και θανάτου για εσάς και την οικογένειά σας.

Φυσικά, γνωρίζουμε ποιοι είναι πολλοί από τους ιδιοκτήτες. Την περασμένη εβδομάδα, στο Μόναχο της Γερμανίας, η Κίλαρι Κλίντον Ροκφέλερ εθεάθη μαζί με τον τρομοκράτη υπάλληλο της μαζικής δολοφονίας Tedros Ghehebreyesus του ΠΟΥ (Παγκόσμια Οργάνωση Βλάβης). Αυτή είναι η αληθινή, η ένας από τους πολλούς ηθοποιούς με λαστιχένιες μάσκες που την αντικαθιστουν...?

 

 Ο Tedros, η Killary και άλλοι του KM συγκεντρώνονται στα κεντρικά γραφεία της KM στη Γενεύη για να προσπαθήσουν να επιβάλουν τη συνθήκη τους για την παγκόσμια πανδημία στα έθνη του κόσμου. Αυτό θα τους επέτρεπε να καταλάβουν την πλήρη ολοκληρωτική παγκόσμια εξουσία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Tedros να εκτοξεύει φόβο σε μια προσπάθεια να μας κάνει να υποταχτούμε:

«Θα υπάρξει μια άλλη Νόσος Χ, ή Νόσος Υ ή Νόσος Ζ. Και όπως έχουν τα πράγματα, ο κόσμος παραμένει απροετοίμαστος για την επόμενη Ασθένεια Χ και την επόμενη πανδημία».

 


 Είδαμε επίσης τον Klaus Schwab Rothschild σε μια «Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής της Κυβέρνησης» στο Ντουμπάι των ΗΑΕ την περασμένη εβδομάδα, να καλεί για «συγχώνευση της φυσικής, βιολογικής και ψηφιακής μας ταυτότητας». Επίσης, σε μια στιγμή ειλικρίνειας, είπε: «Χρειαζόμαστε ηθικά πλαίσια για να βεβαιωθούμε ότι θα κρατήσουμε το φάντασμα της τεχνητής νοημοσύνης στο μπουκάλι και… ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ»

 https://www.lifesitenews.com/news/klaus-schwab-proclaims-technology-driven-new-dawn-of-human-civilization-at-world-governments-summit/?utm_source=digest-freedom-2024-02-15&utm_medium=email

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις