Η Νέα Υόρκη θα δώσει στους παράνομους χρεωστικές κάρτες αξίας 10.000 $ η καθεμία

 

Οι παράνομοι μετανάστες

που φτάνουν στη Νέα Υόρκη θα λάβουν τώρα χρεωστικές κάρτες που προπληρώνονται με 10.000 $, χάρη στους φορολογούμενους των ΗΠΑ στην Πολιτεία.

Η Νέα Υόρκη θα δώσει στους παράνομους χρεωστικές κάρτες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post , ο Δημοκρατικός δήμαρχος Έρικ Άνταμς θέλει οι παράνομοι διαβάτες των συνόρων να λαμβάνουν τα δωρεάν μετρητά με τη μορφή προπληρωμένων καρτών μετρητών:

Ασυνήθιστο για τον δήμαρχο, ο Άνταμς δεν δημοσιοποίησε ο ίδιος αυτήν την ιστορία και η κυβέρνησή του δεν κατάφερε να διορθώσει για σχεδόν ένα μήνα αρκετές λανθασμένες αντιλήψεις του κοινού σχετικά με αυτό.

Μια εσφαλμένη αντίληψη είναι ότι το πρόγραμμα επιτρέπει στην πόλη να δώσει μόλις 50 εκατομμύρια δολάρια σε μετανάστες.

Δεν είναι περίεργο που ο δήμαρχος ήταν επιφυλακτικός.

 

Αυτό το πρόγραμμα χρεωστικών καρτών —αν διαβάσετε το πραγματικό συμβόλαιο— έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα ανοιχτό τρίγωνο των Βερμούδων πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαφανιζόμενων, μη ανιχνεύσιμων μετρητών, που χρησιμοποιούνται για οποιονδήποτε σκοπό.

Θα δώσει στους μετανάστες έως και 10.000 δολάρια ο καθένας σε χρήματα των φορολογουμένων χωρίς έλεγχο ταυτότητας, χωρίς περιορισμούς και χωρίς έλεγχο απάτης.

 

 Αυτό απλώς θα δώσει κίνητρο για περισσότερη παράνομη μετανάστευση. Ποιος δεν θα ήθελε δέκα γκραν; Έλα ντε… Ποιος δεν θα το ήθελε;;; Για να δείτε πάντως ότι αυτά τα άσκημα δεν συμβαίνουν μόνον στη χώρα μας.. Είναι παγκόσμιο το πρόβλημα.. Είναι ένα σχέδιο που τρέχει, μια ατζέντα αν το προτιμάτε… Μια ατζέντα που βγαίνει στο φως σιγά σιγά, επιτρέποντας σε αρκετούς ανθρώπους πλέον να την αντιληφθούν και να αρχίσουν να αντιδρούν…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ..... ΤΟ ΦΑΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις