BYE BYE OPRAH WINFREY

 

Η υπόθεση JAG εναντίον Oprah Winfrey

έφτασε στο θεατρικό τέλος της Δευτέρας το πρωί, όταν η Winfrey εκτελέστηκε στο Guantanamo Bay επειδή βοήθησε και παρότρυνε τον εχθρό, FEMA, να στερήσει από τους κατοίκους της Χαβάης και τους τουρίστες τη ζωή και την περιουσία κατά τη διάρκεια της κόλασης του Maui του περασμένου καλοκαιριού.

Παρόλο που η εκτέλεσή της είχε προγραμματιστεί για τις 14 Φεβρουαρίου, η JAG ανέβαλε τον απαγχονισμό για τις 19, για λόγους που η JAG δεν είχε αιτιολογησει τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο. Η ιστοσελιδα συνόψισε το δικαστήριο της Winfrey σε προηγούμενο άρθρο.

Η γνώση της επικείμενης καταστροφής της, μια πηγή του GITMO είπε δεν είχε μειώσει την ακόρεστη όρεξή της για φαγητό, γιατί κατανάλωσε με λαχτάρα μια ντουζίνα ομελέτα, 20 κομματια λουκάνικου και 12 φέτες βουτυρωμένο τοστ - στο τελευταίο γεύμα.

Μόλις ολοκλήρωσε, δύο στρατονομοι έφτασαν στο κελί για να τη συνοδεύσουν στην αγχόνη. Αλλά μια σκληροτράχηλη Γουίνφρεϊ αντιστάθηκε, κολλώντας στην κουκέτα της καθώς οι φυλακες προσπαθούσαν να της βαλουν ταιρ απς (οι καρποί της ήταν πολύ φουσκωμένοι για χειροπέδες) τα χέρια της. Η Winfrey φέρεται να φώναξε για τον Ομπάμα, λέγοντας ότι ένα μόνο τηλεφώνημα είτε με αυτόν είτε με τη Michelle θα ανάγκαζε την JAG να ανακαλέσει την απόφασή της να την εκτελέσει. «Θα πληρώσετε για αυτό. Δεν έκανα ποτέ τίποτα κακό», διαμαρτυρήθηκε και οι φυλακες αναγκάστηκαν να χορηγήσουν ένα ήπιο ηρεμιστικό για να καταπραΰνουν το μαινόμενο θηρίο.

Προσπαθούσαν να την βάλουν στο πίσω κάθισμα του Hummer τους. Η Winfrey ζύγιζε 345 λίβρες(περιπου 156 κιλα). σε μια ζυγαρια πριν από την εκτέλεση.

Οι βλαβερές συνέπειες του ηρεμιστικού είχαν μειωθεί όταν έφτασαν στο σημείο της εκτέλεσης και η Γουίνφρεϊ, ακόμα κουρασμένη, βγήκε από το όχημα ληθαργική και αδύναμη, με τα γυάλινα μάτια της να κοιτάζουν τον Αντιναύαρχο Darse E. Crandall και την αγχόνη που φαινόταν πίσω του. Έδωσε εντολή να οδηγήσουν την Γουίνφρεϊ στα σκαλιά προς την εξέδρα και τη θηλιά, δίπλα στην οποία στέκονταν ο δήμιος και ένας ιερέας του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ κρατώντας μια Βίβλο του Βασιλιά Τζέιμς. Ρώτησε τη Γουίνφρεϊ αν ήθελε να χρησιμοποιησει τις Τελευταίες Τελετουργίες των Καταδικασμένων.

«Μπαράκ», είπε η Γουίνφρεϊ βουρκωμένα. «Θέλω να μιλήσω με τον Μπαράκ».

"Πραγματικά? Τώρα υπάρχει μια σύμπτωση. Κι εμεις θα θέλαμε πολύ να μιλήσουμε μαζί του...!!!», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

«Αφήστε με να του τηλεφωνήσω. Έχεις το τηλέφωνό μου. Θα τα διορθώσει όλα αυτά», είπε η Γουίνφρεϊ.

«Ω, εξετάσαμε τα τηλέφωνά σας. Πιστέψτε με, δεν δέχεται κλήσεις».

«Θα μου μιλήσει», επέμεινε η Γουίνφρεϊ.

Ο ναύαρχος Κράνταλ ανέβηκε τα σκαλιά και έβγαλε το τηλέφωνό του. «Δώστε μου τον αριθμό του;»

Αν και ακόμα αγχωμενη, η Γουίνφρεϊ είχε το μυαλό να απαγγείλει από μνήμης έναν αριθμό με κωδικό περιοχής και πρόθεμα D.C., τον οποίο κάλεσε ο ναύαρχος. Κράτησε το τηλέφωνο στο αυτί της Γουίνφρεϊ: «Ο αριθμός που καλέσατε δεν είναι σε λειτουργια».

«Η υπηρεσία σε αυτόν τον αριθμό τερματίστηκε την ημέρα που συνελήφθεις», της είπε ο ναύαρχος πριν κατέβει τις σκάλες. «Ώρα να το τελειώσουμε».

Ο δήμιος τοποθέτησε το σχοινί γύρω από το λαιμό της Γουίνφρεϊ και ένα υφασμάτινο σάκο πάνω από το κεφάλι της. Ο ναύαρχος έδωσε τη διαταγή που ώθησε τον δήμιο να γυρίσει τον διακόπτη που πυροδότησε την περιστρεφόμενη πόρτα κάτω από τα κουρασμένα πόδια της Γουίνφρεϊ. Έπεσε χωρίς να βγάλει ένα τρίξιμο και διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή τρία λεπτά αργότερα.

Μόλις έλαβε ειδοποίηση για το θάνατο του Winfrey, η ιστοσελιδα ρώτησε πηγές του GITMO εάν η JAG ή οποιαδήποτε στρατιωτική οντότητα έχει την εξουσία να διώκει και να καταδικάζει πολίτες.

«Όταν ο Πρόεδρος Τραμπ μας έδωσε τον προσωρινό έλεγχο, μας έδωσε την εξουσία. Τη στιγμή που η Oprah Winfrey βοήθησε το Deep State, έγινε συνενοχη σε αυτό.», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

   ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ....ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟ deep state ΤΡΩΕΙ ΜΙΑ ΘΗΛΕΙΑ .
    ΜΜΜΜΜ ! ΕΝΑΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ,ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΟΝΟΜΑ
    ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ ,ΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑΥΑΡΧΕ ;;
    ΣΣΣΣΣ ! ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ! ,ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις