Η JAG "ΑΡΠΑΞΕ" ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΗΓΕΤΙΚΟ "ΣΚΟΤΕΙΝΟ" ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ CDC

 

Οι ερευνητές της JAG

του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνέλαβαν το Σάββατο την επικεφαλής ιατρικής υπηρεσίας του CDC, Debra Houry, κοντά στο σπίτι της στην Αθήνα στη Τζόρτζια, επιβάλλοντας στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης λέγοντας ότι η Houry, μεταξύ άλλων δεσποτικών μελών του προσωπικού του CDC, ήταν ο κορυφαίος παίκτης στην επιβολή νέων εντολών Covid των νοσοκομείων για να διογκωσει τεχνητα τις νοσηλείες που σχετίζονται με τον Covid, είπε μια πηγή της JAG .

Αφού πέρασαν τρεις ημέρες παρακολουθησης της Houry και παρατήρησαν το καθημερινό της πρόγραμμα, οι ερευνητές την έπιασαν ενώ έκανε έναν χαλαρό περίπατο στο Dudley Park, μια έκταση 24 στρεμμάτων με δάση και χωράφια 70 μίλια βορειοανατολικά του χώρου εργασίας της - στα κεντρικά γραφεία του CDC στην Ατλάντα. Όταν επέδειξαν τα διαπιστευτήριά τους και το ένταλμα, μια μπερδεμένη Houry έριξε μια ματιά στα έγγραφα, είπε ότι δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε και ζήτησε το όνομα του δικαστή που υπέγραψε το ένταλμα. Οι ερευνητές απάντησαν ότι το είχε υπογράψει ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall.

"Ποιος είναι αυτός?" είπε.

«Σύντομα θα το μάθετε», απάντησε ένας ερευνητής της JAG.

Εξήγησαν ότι κρατούνταν ως προδοτρια και ως εκ τούτου έχασε όλα τα δικαιώματα και τα προνόμια που παρείχαν στους Αμερικανούς πολίτες και την ενημέρωσαν ότι θα κρατούνταν σε μια εγκατάσταση του JAG πριν αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο στο Γκουαντάναμο.

Έδεσαν με χειροπέδες τη Χούρι και τη συνόδευσαν στο όχημά τους.

«Θα δικαστεί για προδοσία», είπε η πηγή μας.

Οι κατηγορίες, πρόσθεσε, προέρχονται από αρχεία ήχου και βίντεο που τεκμηριώνουν τον τρόπο με τον οποίο ο Houry καυτηρίασε τους διοικητές των νοσοκομείων στη Νέα Υόρκη, την Πενσυλβάνια και το Νιου Τζέρσεϊ να θεραπεύσουν όλους τους ασθενείς που παρουσιάζουν αναπνευστικές παθήσεις ως θετικούς στον COVID-19 χωρίς να επιβεβαιώνουν την παρουσία του Sars-Cov2 μέσω PCR. δοκιμή. Έτσι, τα νοσοκομεία παραποιούν στατιστικά δεδομένα υποθέτοντας ότι όποιος έχει βήχα ή κρυολόγημα έχει COVID-19. Στη συνέχεια, τα νοσοκομεία χρησιμοποίησαν παραποιημένα στοιχεία για να δικαιολογήσουν τις εντολές μάσκας. Είναι μια τακτική που χρησιμοποίησε το Deep State κατά την έναρξη της πανδημίας.

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο Houry επέβαλε αυτές τις απαιτήσεις σε τουλάχιστον οκτώ διοικητές νοσοκομείων τις τελευταίες 60 ημέρες. Οι πέντε χρειάζονταν ελάχιστα πειστηρια και είπαν στην Houry ότι θα συμμορφωνόταν ευχαρίστως.

Για να ενισχύσουν την υπόθεση κατά της Houry, μυστικοί ερευνητές επισκέφτηκαν τέσσερα νοσοκομεία που ανέφεραν αύξηση των εισαγωγών για τον COVID-19 και υπερπλήρεις τους «θάλαμους COVID-19».

«Δεν υπήρχαν κρούσματα Covid σε κανένα από τα νοσοκομεία», είπε η πηγή μας. «Δεν μπορώ να πω σε ποια νοσοκομεία ή σε ποιους μίλησαν γιατί κάποιοι θα κατηγορηθούν και άλλοι θα είναι μάρτυρες κατά του Χούρι».

Οι διάδοχοι της Rochelle Walensky, είπε, προσπάθησαν σταθερά να προωθήσουν την κληρονομιά της - κατευθύνοντας το έθνος προς τον αιώνιο ιατρικό στρατιωτικό νόμο. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΔΏ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ,ΚΥΡΙΕ
    ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΕ;;;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις