Ο πρόεδρος της Κολομβίας Gustavo Petro μιλησε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και τους ξεφτιλισε

 



"Δεν σκεφτόμαστε να επεκτείνουμε τη ζωή στα αστέρια, αλλά να τερματίσουμε τη ζωή στον δικό μας πλανήτη. Αφιερωθήκαμε στον πόλεμο. Μας κάλεσαν σε πόλεμο. Η Λατινική Αμερική κλήθηκε να παραδώσει στρατιωτικά οχήματα. Ξέχασαν ότι οι χώρες μας δέχτηκαν επανειλημμένες εισβολές πολλές φορές από τους ίδιους τους ανθρώπους που τώρα μιλούν για την αντιμετώπιση των εισβολών.

Ξεχνούν ότι εισέβαλαν στο Ιράκ, στη Συρία και στη Λιβύη για το πετρέλαιο. Ονομάζοντας τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υπερασπιστούν τον Ζελένσκι, ξεχνούν ότι για τους ίδιους λόγους είναι απαραίτητο να υπερασπιστούν την Παλαιστίνη.

Ξέχασαν ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης που διακηρύσσονται από τον ΟΗΕ, είναι απαραίτητο να τερματιστούν όλοι οι πόλεμοι! Αλλά ταυτόχρονα δεν αφήνουν ένα από αυτά να τελειώσει. Γιατί τους βολεύει. Αυτό είναι το Game of Thrones τους. Δεν είχαν 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να προστατεύσουν τις χώρες από πλημμύρες, καταιγίδες και τυφώνες. Αλλά διαθέτουν αμέσως αυτά τα χρήματα για να αλληλοσκοτωθούν οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί."

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις