Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να θέσει 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στρατό εάν ξεκινήσει ο πόλεμος με τη Ρωσία


Σε περίπτωση άμεσου πολέμου με τη Ρωσία, το στρατιωτικό μπλοκ του ΝΑΤΟ θα χρησιμοποιήσει τα 300 χιλιάδες στρατεύματα που βρίσκονται ήδη στα σύνορα με τη Ρωσία, τον πρώτο μήνα. «Το ΝΑΤΟ στη συνέχεια θα «προσελκύσει» έως και 3,5 εκατομμύρια στρατιώτες» σύμφωνα με τον ναύαρχο Ρομπ Μπάουερ, επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Πού πιστεύουν ότι θα βρουν αυτά τα 3,5 εκατομμύρια στρατεύματα; 

ΕΣΥ – και τα παιδιά σου – φυσικά! 

Έτοιμοι να πάτε να πολεμήσετε και να πεθάνετε για την ανατολική Ευρώπη και την Ουκρανία;

Ο ναύαρχος Μπάουερ σημείωσε ότι τα νέα περιφερειακά αμυντικά σχέδια του ΝΑΤΟ περιλαμβάνουν περαιτέρω ενίσχυση στα σύνορα με τη Ρωσία σε περίπτωση πιθανής εμπλοκής.

«Αν επιτεθούν, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Χρειαζόμαστε λοιπόν περισσότερους στρατιώτες σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει εν μία νυκτί. Θα χρειαστούν εκπαίδευση, όπλα, πυρομαχικά, οτιδήποτε άλλο. Ως εκ τούτου, μιλάμε για 300 χιλιάδες στρατιωτικό προσωπικό σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας. Συνολικά, οι χώρες του ΝΑΤΟ, μαζί με τη Φινλανδία και τη Σουηδία, έχουν 3,5 εκατομμύρια στρατιώτες», δήλωσε ο Bauer.

Αργά ή γρήγορα η Ρωσία θα ολοκληρώσει τα σχέδιά της για τη νέα της Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια, και το ΝΑΤΟ το γνωρίζει αυτό.

ΝΑΤΟ, η δύναμη του κλόουν που νικήθηκε από ιππείς μέσα από τις σπηλιές του Αφγανιστάν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις