Ο κόσμος οδεύει προς μια αναμέτρηση στο μαντρί του ΟΗΕ.


Ο κόσμος οδεύει προς κάποιου είδους αναμέτρηση καθώς ο αποτυχημένος ΟΗΕ συγκεντρώνεται αυτή την εβδομάδα για μια άλλη άσχετη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

 Ο μόνος λεγόμενος ηγέτης των 5 μόνιμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας που θα παρευρεθεί θα είναι ο ψεύτικος «πρόεδρος» των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

 Ο ΟΗΕ απέτυχε να επιτύχει τους στόχους του έτους 2000 για τον τερματισμό της φτώχειας και την ανάσχεση της περιβαλλοντικής καταστροφής και αποτυγχάνει να επιτύχει τους ίδιους στόχους μετά τη μεταφορά του στόχου στο 2030. 

Για να καταλάβετε τι αντιπροσωπεύει πραγματικά ο ΟΗΕ, ρίξτε μια ματιά στο κτήριο 666

Δεν είναι περίεργο που ο κόσμος περιμένει τώρα να καταρρεύσει ολόκληρη η μεταπολεμική παγκόσμια τάξη που κυριαρχούσε η Χαζαρική Μαφία και η ηγεσία της να αντιμετωπίσει τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου.

Ακόμη και ο ψεύτικος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν αναγκάστηκε να παραδεχτεί «Αυτό που βιώνουμε τώρα είναι κάτι περισσότερο από μια δοκιμή της μεταψυχροπολεμικής τάξης. Είναι το τέλος του».

https://tass.com/world/1674495

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε είδους ίντριγκα συνεχίζεται κάτω από την επιφάνεια, καθώς η μάχη για την αντικατάσταση του KM που καταρρέει εντείνεται.

Ένα πολύ ενδιαφέρον τέτοιο περιστατικό ήταν η προσωρινή σύλληψη του Καναδού υπουργού Εγκλήματος Τζάστιν Καστρντό στην Ινδία στη συνεδρίαση της G20 την περασμένη εβδομάδα. Ινδοί σκύλοι που μυρίζουν ναρκωτικά «εντόπισαν μεγάλες ποσότητες παράνομων ναρκωτικών στο επίσημο αεροπλάνο του Καστρντό», σύμφωνα με αξιωματούχους της Καναδικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ασφαλείας.

Οι ινδικές αρχές παραδέχονται ότι η κατάσχεση ναρκωτικών ήταν απλώς μια πρόφαση, επειδή η πραγματική τους ανησυχία ήταν η τοποθέτηση από τον Καστριντό του «υποστηρικτή της τρομοκρατίας του Khalistan Jagmeet Singh και των συνεργατων του». Η Ινδία και οι υποστηρικτές της (δηλαδή το 90% του κόσμου) «θα διακόψουν τώρα όλους τους δεσμούς με τον Καναδά έως ότου λογοδοτήσουν ο Καστριντό και ο Σινγκ».

Η επίσημη ιστορία είναι ότι το αεροπλάνο του Castrudeau καθυστέρησε λόγω απροσδιόριστων μηχανικών προβλημάτων. Στη συνέχεια, σε μια υποτιθέμενη άσχετη εξέλιξη, «ο Καναδάς ανακοίνωσε ότι θα αναβάλει μια εμπορική αποστολή του Οκτωβρίου στην Ινδία, εν μέσω τεταμένων σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών».

Η αλήθεια είναι ότι ο Καναδάς υπό το καθεστώς του σατανιστικού Castrudeau έχει γίνει πλέον διεθνής παρία. Όπως σημειώνει ο Ινδός αρθρογράφος Ajit Datta «Ο Τζάστιν Τριντό είναι η μασκότ όλων όσων δεν είναι καλά στον κόσμο σήμερα».

Μεταξύ άλλων, ο Castrudeau είναι πλέον ένας από τους κορυφαίους πράκτορες νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ναρκωτικών στον κόσμο, λένε πηγές του CSIS.

Από τότε που οι Ταλιμπάν έκλεισαν την παραγωγή ηρωίνης στο Αφγανιστάν, η παραγωγή μεταφέρθηκε στο Ιράκ και τα χρήματα για τα ναρκωτικά ξεπλένονται μέσω του Καναδά και μέσω της Ουκρανίας, λένε οι αξιωματούχοι.

Τα παρακάτω βίντεο και εικόνες απεικονίζουν άλλες εγκληματικές πτυχές του καθεστώτος του Καστρντό.


Ο λόγος που εξακολουθεί να του επιτρέπεται να τρέχει δημόσια είναι επειδή πρόκειται να αντιμετωπίσει τη δημόσια δικαιοσύνη και πιθανή εκτέλεση σε δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου μαζί με το αφεντικό του Klaus Schwab Rothschild και τους συναδέλφους του σατανιστές, λένε στελέχη της White Dragon Society».


Αν και ο θάνατός τους είναι αναπόφευκτος, ο μήνας Οκτώβριος θα είναι το κλειδί για να συμβεί αυτό νωρίτερα παρά αργότερα.

Ο λόγος, φυσικά, είναι ότι η US Corporation βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία καθώς πλησιάζει το τέλος του οικονομικού έτους της 30ής Σεπτεμβρίου.

Με έναν μήνα να απομένει για το τέλος, το έλλειμμα για το δημοσιονομικό 2023 ανέρχεται πλέον στα 1,52 τρισεκατομμύρια δολάρια και δεν έχει βρεθεί πηγή χρηματοδότησης για αυτό μέχρι στιγμής.

https://schiffgold.com/key-gold-news/us-government-runs-budget-surplus-in-august-but-its-not-really-good-news/

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα μετά την αποτυχία μιας μεγάλης ώθησης από τους Ελευθεροτέκτονες P2 να πείσουν την Κίνα να αποσπάσει τα χρήματα.

Ο "Πρεσβευτής" των ΗΠΑ στην Ιαπωνία Rahm Emanuel και οι συνάδελφοί του σατανιστές σκέφτηκαν ότι ο KM θα μπορούσε να κάνει άλλη μια απατεωνια στυλ Ομπάμα στους Κινέζους προσφέροντας την Kamala Harris ως σκλάβα-πρόεδρο της US Corporation.

Την Παρασκευή, ανάρτησε στο X/Twitter ισχυριζόμενος ότι ο Κινέζος υπουργός Άμυνας στρατηγός Λι Σανγκφού Λι δεν εμφανίστηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αρχηγό του ναυτικού της Σιγκαπούρης επειδή «τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό».

Ο Εμάνουελ είχε φρικάρει γιατί ο Λι ειχε κανονιστει να υπογράψει αλλα ο Κινεζος προεδρος ειχε την καταλληλη πληροφορηση και ...ο Κινεζος υπουργος Αμυνας αγνοειται....!!!







 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις