Οι κατασκοποι που πιαστηκαν στο Mar-a-Lago σταλθηκαν στη βαση πεζοναυτων στο Guam


Οι δύο άνδρες που πιαστηκαν για κατασκοπεία στο κτήμα Mar-A-Lago του Προέδρου Donald J. Trump έχουν σταλεί σε μια νεοσυσταθείσα βάση Λευκων Καπελων στο Γκουάμ για ανάκριση, δηλωσε μια πηγή της JAG .

Όπως αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, η προστασία της Delta Force του Trump παρατηρησε ένα εμφανές μαύρο φορτηγό που σταθμευε στο Ocean Blvd. Ακριβώς απέναντι από το Mar-a-Lago. Οι επιβατες φάνηκαν να εμπλέκονται σε μια αποστολή καλυψης και είχαν παραβολικά μικρόφωνα, drones, βιντεοκάμερες και άλλα εργαλεία παρακολούθησης. Η Delta τα κατασχεσε για την "υποψία της κατασκοπείας".

Οι ύποπτοι, σύμφωνα με την πηγή μας, βρίσκονται τώρα υπό κράτηση στο Camp Base Camp Blaz του Marine Corps, το οποίο άνοιξε επίσημα στις 25 Ιανουαρίου 2023 υπό τον έλεγχο των λευκών καπέλων. Έχουν αναγνωριστεί ως Eric Scholz, πρώην ειδικός πράκτορας του FBI, ο οποίος το 2017 "παραιτήθηκε" από την υπηρεσια μετά από ισχυρισμούς οτι ειχε "φυτεψει"παιδική πορνογραφία σε προσωπικούς υπολογιστές των υποστηρικτών του Trump και ο Ira Hamutal, πρώην πράκτορας του Mossad που κατέχει διπλή υπηκοότητα των Ηνωμένων Πολιτειών-Ισραήλ .

Κατά τη στιγμή της σύλληψής τους, ισχυρίστηκαν ότι ήταν "τουρίστες από το Νιου Χάμσαϊρ" που πραγματοποιούσαν ένα οδικό ταξίδι .

"Αυτοί δεν είναι απλοί τουρίστες", δήλωσε η πηγή μας. "Είναι και οι δύο πρώην πρακτορες, αλλά όχι τόσο καλοί στη δουλειά τους. Δεν εφτιαξαν καλά τη καλυψη τους σταυθμευοντας το φορτηγό τους μεσα στην όραση των δωδεκάδων κάμερων ασφαλείας - ήταν ηλίθιοι. Πριν να αποσταλεί στο Blaz, ο Jag προσπάθησε να τους ανακρίνει στη Φλόριντα, αλλά συνέχισαν να λενε "είμαστε απλώς τουριστες", κάτι που δεν είχε νόημα. Κάποιος προσέλαβε αυτούς τους ηλίθιους, ανέφερε η πηγή μας.

Ερωτηθείς γιατί ο Jag τους πέταξε στο Γκουάμ αντί για τον Gitmo, είπε: "Είναι πάνω από τη διαβαθμιση ασφαλειας μου να γνωρίζω περισσοτερα πραγματα με βεβαιότητα, αλλά μπορώ να σας πω ένα πράγμα: τα κελια του Gitmo είναι RSVP(αρκτικολεξο κατι σαν ρεζερβε). Το Blaz, όσο γνωρίζω, είναι λίγο άδειο. "

Αναμονη για περισσοτερες λεπτομεριες απο τις ανακρισεις....





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις