Ο BIDEN ΕΤΑΞΕ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ" ΑΝ Ο ΖΕLENSKY ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ


Ο παράνομος Πρόεδρος Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν υποσχέθηκε στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι «ένα μερίδιο στις Ηνωμένες Πολιτείες» ως ανταμοιβή για «παραμονή της πορείας», σύμφωνα με "κλεμμενο" ηχητικό σήμα του Γραφείου Ομοσπονδιακών Υπηρεσιών της Ρωσίας (FSB) που έλαβε λίγο μετά την προσγείωση του πλαστού Air Force One του Μπάιντεν στο Κίεβο τη Δευτέρα. πρωί. Η απροειδοποίητη στάση 5 ωρών έγινε αμέσως μετά την επίσκεψη του εγκληματία προέδρου και της συνοδείας του στην Πολωνία.

Ενώ οι εγκληματίες Μπάιντεν και Ζελένσκι περιόδευαν τον καθεδρικό ναό του Αγίου Μιχαήλ, ο Πρόεδρος Τραμπ στη Φλόριντα έλαβε μια επείγουσα κλήση από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είπε ότι μυστικοί πράκτορες πληροφοριών στο Κίεβο είχαν καταγράψει ένα «τρομερό» απόσπασμα συνομιλίας που έπρεπε ν ακουσει ο Τραμπ.Ακούστε αμέσως, είπε μια πηγή.Σε αυτό, ένας άντρας που ακούγεται σαν τον Μπάιντεν είπε: «Ξέρεις, φίλε, αν κερδίσουμε, παίρνεις ένα μερίδιο στις ΗΠΑ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραμείνεις στην πορεία και θα κάνουμε τα παντα για να γίνει αυτό». στην οποία ο Zelenskyy απάντησε μέσω ενός μεταφραστή, «Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο».

Σε ένα δεύτερο απόσπασμα συνομιλίας, ο Μπάιντεν είπε: «Μίλησα με τον [Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ] Σολτς και τον [Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ] Μακρόν. Οποιαδήποτε βοήθεια αποστέλλεται στο δρόμο σας είναι δική σας. Απλώς μην ξεχάσεις να συνεχίσεις αυτή την «candy(καραμέλα)», φίλε».

Το Candy είναι η κωδική λέξη του Μπάιντεν για το αδρενοχρώμιο, ένα φαρμακευτικό αποσταγμα επινεφριδιακών υγρών που αντλουνται από φοβισμένα παιδιά και συνθετικά οπιούχα όπως η φαιντανύλη και η οξυκωδόνη και ειναι βασικό προϊόν μεταξύ των ελίτ των Deep State που ισχυρίζονται ότι παρατείνει τη ζωή, τονώνει τις αισθήσεις και ενισχύει τη σεξουαλική ικανότητα. Ο Πούτιν διεξάγει πόλεμο κατά των κατασκευαστών αδρενοχρωμάτων στην Ουκρανία.

Ο Τραμπ ρώτησε τον Πούτιν γιατί οι άνδρες του δεν συνέλαβαν ή «συνέλαβαν» τον Ζελένσκι και τον Μπάιντεν επί τόπου, σκοτώνοντας "δύο πουλιά με μια πέτρα". Ο Πούτιν είπε ότι η 2μελής ομάδα παρακολούθησης του δεν μπορουσε ν αντιπαρατεθει με την κοινή δύναμη ασφαλείας του Μπάιντεν και του Ζελένσκι, η οποία, πρόσθεσε ο Πούτιν, περιλαμβάνει τουλάχιστον 50 βαριά οπλισμένους Αμερικανούς μισθοφόρους.

«Πρόεδρε Τραμπ, μοιραζόμαστε πολλά κοινά.Αγαπάς τη χώρα σου και εγώ τη δική μου. Αυτοί οι δαίμονες θέλουν να παγκοσμιοποιήσουν και τα δύο έθνη μας. Η μόνη τους πίστη είναι στους παιδεραστές και στους προδότες. Ο κακός, ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, πούλησε μεγάλο μέρος της χώρας σου στην Κίνα και ο σκλάβος του θέλει τώρα να πουλήσει το υπόλοιπο. Αν έρθουν στη Ρωσία, θα αποτύχουν. Θα τους συντρίψουμε», είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

Ο Τραμπ αναγνώρισε την ανησυχία, απαντώντας: «Καταλαβαίνω, και εργαζόμαστε σκληρά εδώ, πολύ, πολύ σκληρά για να διορθώσουμε όλη τη ζημιά, και ήταν μεγάλη ζημιά, που καμία χώρα δεν έχει δει ποτέ. Ξέρεις ότι πρέπει να προσέχω τι λέω».

Η διόρθωση της ζημιάς ήταν μια αναφορά σε συλλήψεις και εκτελέσεις του Deep State, είπε αργότερα η πηγή μας.

«Θαυμάζω τα πολλά ψηλά κτίρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και ειδικα τα δικά σας στη Νέα Υόρκη. Θα ήταν κρίμα αν ο Μπάιντεν έπεφτε από ένα», είπε ο Πούτιν, αναφερόμενος σε μια σειρά παιδεραστών που έπεσαν μυστηριωδώς από ταράτσες ή παράθυρα. «Αντιμετωπίζουμε αυτά τα πράγματα διαφορετικά».

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι ο Πούτιν έστειλε στον Τραμπ ένα αντίγραφο του ήχου, το οποίο έχει διαβιβαστεί στη Διοίκηση Κυβερνοδικείου Στρατού των ΗΠΑ για έλεγχο ταυτότητας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. γιατί του μιλάει σαν να τον γλύφει ο Πούτιν τον Τραμπ ....τωρα θα μου πεις δεν σου φτάνει που έχουμε έστω αυτές τις πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ισχυουν οσα γραφει συχνα αυτη η ιστοσελιδα....Δεν τον γλυφει απλα επειδη θεωρητικα ειναι στο ιδιο στρατοπεδο ενημερωνουν ο ενας τον αλλο...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις