Ομολογία πράκτορα της CIA το 1992 αποκαλύφθηκε: Η Νεα Τάξη θα σκοτώσει 4 δισεκατομμύρια μέχρι το 2030


Ένα βιβλίο του 1992 το «The Conspirators Hierarchy, the Committee of 300» γραμμένο από τον πρώην πράκτορα της CIA Τζον Κόλμαν κερδίζει εκ νέου την προσοχή καθώς οι προβλέψεις του για έναν «μεταβιομηχανικό» κόσμο που ελέγχεται από τους Παγκοσμιοποιητές τεχνοκράτες φαίνεται να γίνονται πραγματικότητα.

Είναι μια ακόμα απόδειξη πως θελουν να ζεις..Πως μετέτρεψαν τους πολίτες σε ΣΚΛΑΒΟΥΣ με ημερομηνία Λήξης και Μόνιμα θύματα των Φαρμακο-Μαφιών….

Στο βιβλίο, ο Coleman αναγράφει  ότι μια Διεθνής επιτροπή  με επικεφαλής την ομάδα Bilderberg και τις Δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών θα κατευθύνει τον κόσμο μεσω των Κυβερνήσεων τους προς ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο 4 δισεκατομμύρια ΑΧΡΗΣΤΟΙ γι αυτούς τους Παρανοϊκούς τύπους,  άνθρωποι  θα εξαλειφθούν μέχρι το 2030 μέσω περιορισμένων πολέμων  οργανωμένων επιδημιών και της πείνας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ COMMITTEE OF 300.BINGO!

    Ο "ΟΛΥΜΠΙΟΝΊΚΗΣ " ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΓΚΡΗΣ ΛΕΕΙ,ΚΙ Ο ΚΡΙΣΤΟΦ ΤΟΥ ΣΛΕΣΒΙΧ ΧΟΛΣΤΑΊΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΚΛΟΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.

    ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΕΠΣΤΑΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΔΕΡ,ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ.ΤΑΛΕΝΤΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ;ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις