Πανικός μετά τη διαρροή της πραγματικής λίστας Epstein στο Dark Web


 Η ζωή και ο υποτιθέμενος θάνατος του Jeffrey Epstein ήταν μια μεγάλη διαμάχη, και για καλό λόγο - οι συνέπειες των ισχυρισμών είναι τεράστιες. Απειλούν να συντρίψουν τις ψευδαισθήσεις μας για ισχυρούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των Προέδρων, υψηλόβαθμων πολιτικών και εκείνων στους οποίους εμπιστεύονται τις εταιρείες και τις χώρες μας. Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν, σύμφωνα με τους ορισμούς των συστημάτων μας, εγκληματίες που διαπράττουν ειδεχθή και ασυγχώρητα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Για όποιον δεν έχει δώσει σημασία, η ελίτ είναι σε μεγάλο βαθμό στην παιδεραστία και τον σατανισμό. Όλοι έχουν τη βρωμιά ο ένας πάνω στον άλλον και θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν όσους βρίσκονται στις τάξεις τους.

Αλλά αν παρακολουθείτε την κύρια ειδησεογραφική κάλυψη των δικαστικών υποθέσεων και περιμένετε να δημοσιεύσουν πραγματικές πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες της ελίτ VIP του Epstein, χάνετε το χρόνο σας. Τα κύρια μέσα ενημέρωσης δεν θα δημοσιεύσουν ποτέ αυτές τις πληροφορίες. Θα τελείωνε τον κόσμο τους όπως τον ξέρουν. Ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα θα καταστρεφόταν εκ των έσω.

Οι πληροφορίες όμως θα βγουν. Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να ψάχνουμε στα σωστά μέρη. Και όταν βγαίνουν οι πληροφορίες, δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής; Γνωρίζουμε ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν ήταν στενός φίλος του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον και καλύτερος φίλος του αγαπημένου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Άντριου. Αυτοί οι δύο ηταν τόσο απελπισμένοι να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον Έπσταϊν που άφησαν ένα ίχνος αποδεικτικών στοιχείων ότι οι ελεγκτές γεγονότων, οι οποίοι είναι ειδικοί στο να εξαφανίζουν τα σκάνδαλα για την ελίτ, δεν κατάφεραν να καλύψουν τα στοιχεία.

Ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Τζο Μπάιντεν, είναι ένας άλλος που έχει αφήσει ένα ίχνος αποδεικτικών στοιχείων για τις προτιμήσεις του, που αφορούν κυρίως κρακ, πορνεία και αιμομιξία. Αλλά τα μέσα ενημέρωσης επιδίδονται σε μια τεράστια συγκάλυψη όταν πρόκειται για την έκταση του σκοταδιού στο φορητό υπολογιστή του Hunter .

Μετά τη διαρροή των email του Χάντερ Μπάιντεν στους φορητούς υπολογιστές πριν από τις τελευταίες εκλογές, οι ερευνητές του Διαδικτύου ανακάλυψαν στοιχεία για ακόμη περισσότερες «κωδικικές λέξεις» παιδεραστών που σχετίζονται με την πίτσα που χρησιμοποιούνται σε email που αναφέρονται τόσο στη Χίλαρι Κλίντον όσο και στον Τζον Ποντέστα.

Το 2016, το NewsPunch.com δημοσίευσε αποκλειστικά την ιστορία του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν κωδικές λέξεις παιδεραστίας σε ανταλλαγές email, που διέρρευσαν από το Wikileaks, μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του προέδρου της εκστρατείας της Τζον Ποντέστα.

Τώρα φαίνεται ότι ο Χάντερ Μπάιντεν ενεπλάκη στο σκάνδαλο. Σε ένα email με ημερομηνία 30 Μαρτίου 2016, ο επιχειρηματικός συνεργάτης του Hunter, Eric Scherwin, του έστειλε μια πρόσκληση σε ένα πάρτι πίτσας στο οποίο συμμετείχαν οι Tony Podesta, Hillary Clinton, John Podesta και James Alefantis του Comet Ping Pong.

Το email είχε τη γραμμή θέματος "Putala for Hillary". Είναι ενδιαφέρον ότι Putala σημαίνει «ένα ομοίωμα της αμαρτίας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις