Πρόκειται να ανακοινώσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση...?


Ακούμε από πολλές πηγές ότι αυτοί (=όχι εμείς) σχεδιάζουν να ανακοινώσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση στο εγγύς μέλλον. Πηγές από την κοινότητα πληροφοριών και τις μυστικές εταιρείες λένε ότι για να επιτευχθεί αυτό, η ανθρωπότητα τίθεται σε μια τελετή μύησης. Έτσι -σύμφωνα με αυτούς- η εκστρατεία πανδημίας και εμβολίων, ο πόλεμος στην Ουκρανία, τα UFO και τα τοξικά ατυχήματα είναι όλα απλά θέατρα που έχουν σχεδιαστεί για να αναγκάσουν τις μάζες να υποταχθούν σε μια παγκόσμια αρχή.

Αυτό ακούγεται σαν μια δικαιολογία για να αποφύγουμε τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου τύπου Νυρεμβέργης, επειδή δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μεγάλοι όγκοι ανθρώπων έχουν δολοφονηθεί ως μέρος αυτής της «τελετής μύησης».

Υπάρχουν επίσης πολλές αποδείξεις ότι η Χαζαρική Μαφία που έχει κατακτήσει τις περισσότερες δυτικές κυβερνήσεις προσπαθούσε πραγματικά να σκοτώσει το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Έχουν πιαστεί πολλές φορές προσπαθώντας να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο, να διαδώσουν ασθένειες, να προκαλέσουν μαζική πείνα κ.λπ.

Προσπαθούν επίσης να επιβάλουν ένα σημάδι του θηρίου του κεντρικού ελέγχου σε όλα τα χρήματα, τα τρόφιμα κ.λπ. με τις ψηφιακές τους ταυτότητες και το κεντρικά ελεγχόμενο ψηφιακό νόμισμα.

Ως ένδειξη ότι αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει καλά, τις προάλλες, όταν ρώτησαν γιατί η τράπεζα εμπόδισε έναν συνάδελφο να στέλνει χρήματα στο εξωτερικό, ένας Καναδός τραπεζίτης του είπε ότι «απέτυχε τη διαδικασία ελέγχου». Χρησιμοποίησε επίσης τη φράση «δολλάριο Ηνωμένων Εθνών», για να αναφερθεί σε αυτό που γνωρίζουμε ως «δολάριο ΗΠΑ».

Σε μέρη όπως η Βραζιλία, συνδέουν τώρα το καθεστώς εμβολιασμού με τις πληρωμές πρόνοιας κ.λπ., παρόλο που τα εμβόλια έχουν πλέον αποδειχθεί τοξικά. Να γιατί: Αυτή η αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Pfizer -που εγκρίθηκε στις 31 Αυγούστου 2021- προορίζεται για τον απομακρυσμένο εντοπισμό επαφών όλων των εμβολιασμένων ανθρώπων παγκοσμίως. Θα συνδέονται ή συνδέονται τώρα με το «ίντερνετ των πραγμάτων» μέσω μιας κβαντικής ζεύξης παλμικών συχνοτήτων μικροκυμάτων 2,4 gHz ή υψηλότερη από πύργους και δορυφόρους απευθείας στο οξείδιο του γραφενίου που βρίσκεται στους λιπώδεις ιστούς όλων των ατόμων που είχαν εμβολιαστει

. Διαβάστε το ΞΑΝΑ! 



Έτσι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πραγματικά έχουμε να κάνουμε με μια σατανική απόπειρα να καταλάβει τον πλανήτη αναγκάζοντάς μας να υπακούμε ή να λιμοκτονούμε με ένα σημάδι του θηρίου του συστήματος οικονομικού ελέγχου.

Όχι μόνο προσπαθούν να μας υποδουλώσουν, αλλά προσπαθούν επίσης να σκοτώσουν τους περισσότερους από εμάς. Λαμβάνουμε πληροφορίες για μια σημαντική νέα ώθηση για την έναρξη του πραγματικού Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου που περιλαμβάνει μάχες με τανκς μεγαλύτερες από ό,τι είχε δει στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τα ρωσικά δελτία ειδήσεων αναφέρουν ότι «το αμερικανικό πλοίο Arc Integrity έφτασε στο λιμάνι της Gdynia [στη Βόρεια Πολωνία], μεταφέροντας έως και 700 μονάδες διαφόρων στρατιωτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων τανκς Abrams και οχημάτων μάχης πεζικού Bradley, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από την 1η Μεραρχία Πεζικού, η παλαιότερη αμερικανική μεραρχία γνωστή ως Big Red One… αυτή είναι η εικοστή μεταφορά αυτού του τύπου». Με άλλα λόγια, έχει ήδη αναπτυχθεί ένας πλήρης στρατός αρμάτων μάχης των ΗΠΑ με 140.000 μονάδες στρατιωτικού εξοπλισμού.

https://anna-news.info/uslovnaya_yadernaya_bezopasnost_v_evrope/

 Στη συνέχεια, στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου την περασμένη εβδομάδα, στην οποία συμμετείχαν πολιτικοί και ειδικοί από σχεδόν 100 χώρες, ομιλητές επιτέθηκαν στη Ρωσία. Για παράδειγμα, ο μασκοφόρος ηθοποιός που υποδύεται την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις είπε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επισήμως διαπιστωσει ότι η Ρωσία έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». Στη συνέχεια, ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Πιστόριους λέει ότι «η Ουκρανία πρέπει να κερδίσει τον πόλεμο». Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak κραυγάζει «πρέπει να βοηθήσουμε την Ουκρανία να θωρακίσει τις πόλεις της από τις ρωσικές βόμβες και τα ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη». Συμμετείχε επίσης με τις ΗΠΑ για να επικαλεστεί τα « εγκλήματα πολέμου» της Ρωσίας.

 


Ειδαμε πουλιά στη Ρώμη και στο Κίεβο και τώρα έχουν κατέβει στο Μεξικό. Τι προσπαθούν να μας πουν;

 


 Λαμβάνουμε επίσης αναφορές από πολωνικές μυστικές υπηρεσίες και άλλες πηγές ότι μια εισβολή ενός ρωσικού στρατού 500.000 ατόμων «έρχεται από πέντε κατευθύνσεις».

Το πρόβλημα με αυτή την υστερία είναι ότι δεν ταιριάζει με τα γεγονότα στο έδαφος. Όπως σημειώνει η πολωνική υπηρεσία πληροφοριών, «δημοσίως όλοι είναι με την ουκρανική κυβέρνηση, αλλά, στα παρασκήνια έχει ήδη αντιμετωπιστεί».

Οι πραγματικοί αριθμοί του πολέμου στην Ουκρανία, που καθορίζονται από τη Mossad και δημοσιεύονται από την Hürseda Haber [4] δείχνουν ότι η ισορροπία δυνάμεων είναι 8 προς 1 υπέρ της Ρωσίας. Από τη ρωσική πλευρά υπάρχουν 18.480 νεκροί, έναντι 157.000 από την ουκρανική πλευρά.

Ιταλικές πηγές του P3 Freemason προσθέτουν ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelinsky σκοτώθηκε πρόσφατα κατόπιν εντολής τους. Πηγές της Μοσάντ συμφωνούν ότι «Ο πραγματικός Ζελένσκι έφυγε. Αυτό που εμφανίζεται σε φωτογραφίες και βίντεο είναι ένας σωσιας ή CGI. Το P3 είναι σωστό."

Δεδομένου ότι ο πόλεμος της Ουκρανίας έχει ουσιαστικά τελειώσει, όλη αυτή η υπερβολική αντιρωσική υστερία μοιάζει με μια εκστρατεία λανθασμένης κατεύθυνσης. Πηγές της MI6 λένε ότι ο γιγαντιαίος στρατός αρμάτων μάχης των ΗΠΑ βρίσκεται στην πραγματικότητα στη Ρωσία....

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 









ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις