Νέος νόμος της Βραζιλίας στοχεύει να φυλακίσει όσους αρνούνται το υποχρεωτικό «εμβόλιο» κατά του Covid


«Αυτό είναι εντελώς τρελό.

Αυτό είναι ένας εφιάλτης», δήλωσε η δημοσιογράφος Karina Michelin στη στρογγυλή τράπεζα του Childrens Health Defense σχετικά με τα νέα νομοσχέδια της Βραζιλίας που θα επιτρέπουν ποινές φυλάκισης και πρόστιμα για την άρνηση του υποχρεωτικού «εμβολιασμού» κατά του Covid.

Σύμφωνα με τον προτεινόμενο νόμο PL 5555 2020, οι πολίτες της Βραζιλίας ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης από 2 έως 8 χρόνια για την άρνηση του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αναφέρει η RAIR. Επιπλέον, η ίδια τιμωρία θα επιβληθεί σε όποιον διαδίδει «ψευδείς ειδήσεις» σχετικά με τα εμβόλια ή την αποτελεσματικότητά τους (δηλαδή συνωμοσιολόγους όπως η αφαντιά μας θα μπαίνουν φυλακή).

 

 

 

Ο πρώην κρατούμενος, κομμουνιστής Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, πιο γνωστός ως «Λούλα», διορίστηκε από την ΝΤΠ πρόσφατα πρόεδρος της Βραζιλίας μετά από ένα πραξικόπημα του Τζο Μπάιντεν.

Ο Λούλα αναθεώρησε πρόσφατα τους κανόνες ευημερίας της χώρας, απαιτώντας από τους γονείς να «εμβολιάσουν» τα παιδιά τους με τα πειραματικά και επικίνδυνα «εμβόλια» κατά του Covid. Εάν οι γονείς αρνηθούν να κάνουν την ένεση στα παιδιά τους, δεν μπορούν πλέον να λάβουν οικονομική υποστήριξη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πολυ δημοκράτης ο Λουλα βρε παιδί μου !! Εχω μια γάτα και την φωνάζω Λουλου (άσχετο) αλλά όταν διαβάζω γι αυτόν μου έρχεται η Λουλου μου στο μυαλό μου 🤣
    Αννα Μαρία από Καναδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΑΝΤΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ. ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ

    ΚΑΝΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας Βραζιλιάνος να του κάνει βουντού δεν θα βρεθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ τελος οι φυλακες θα γινουν εκπαιδευτικα ιδρυματα αντιστασης με εξειδικευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις