Η Delta Force συλλαμβάνει ύποπτους «τουρίστες» κοντά στο Mar-a-Lago


 Δύο άνδρες που κρυφάκουγαν την επαυλη του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο συνελήφθησαν από τους πεζοναυτες της Delta Force το βράδυ του Σαββάτου, είπε μια πηγή του Μαρ-α-Λάγκο

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Delta Force που ανατέθηκαν να προστατεύσουν τον Πρόεδρο Τραμπ εντόπισαν ένα «ύποπτο» βαν σταθμευμένο στη λεωφόρο South Ocean Boulevard, το οποίο εκτείνεται παράλληλα με το κλαμπ και είναι συχνός σταθμός για τους υποστηρικτές και τους επικριτές του Τραμπ - θαυμαστές και μισητές που αναρτούν πανό καθώς ταξιδεύουν στον παραλιακό δρόμο.

Ωστόσο, ήταν ασυνήθιστο για ένα φορτηγό φορτηγό Ford E Transit χωρίς πινακίδες να παρκάρει κοντά στο κτήμα του προέδρου στις 10:30 μ.μ., ειδικά ένα με παραβολικό μικρόφωνο να προεξέχει από ένα ανοιχτό παράθυρο.

Η Delta Force, είπε η πηγή μας, κινήθηκε με το φορτηγό αφού ειδοποίησε τον Τραμπ για πιθανή εισβολή. Πλαισίωσαν το βαν, άνοιξαν τις πόρτες του και πέταξαν τον οδηγό και τον επιβάτη στο πεζοδρόμιο.

Οι επιβαίνοντες ισχυρίστηκαν ότι ήταν τουρίστες από το Νιου Χάμσαϊρ σε ένα οδικό ταξίδι στη Φλόριντα και είπαν ότι είχαν σταματήσει στο Mar-a-Lago για να δουν αν ήταν τόσο πολυτελές στην πραγματικότητα όσο φαινόταν στην τηλεόραση και στην έντυπη έκδοση. Η Delta, ωστόσο, αμφέβαλλε για την ιστορία τους για διάφορους λόγους:

     Χωρίς πινακίδες
     Καμία ταυτότητα
     Το μικρόφωνο μεγάλης εμβέλειας
     Δύο DJI Mavic 3 Thermal drones στο φορτηγό

Οι ύποπτοι ήταν άοπλοι και δεν βρέθηκαν όπλα στο όχημα.

«Περίεργη ώρα της ημέρας για περιηγήσεις στα αξιοθέατα», φέρεται να είπε ένας από το Delta στους υπόπτους, οι οποίοι ήταν και οι δύο άνδρες που φαινόταν να είναι γύρω στα 40 τους.

Η Delta Force συνέλαβε τους υπόπτους ως «ύποπτοι για κατασκοπεία» και τους οδήγησε σε γραφείο της JAG στη νότια Φλόριντα.

«Το Deep State συνήθως δεν είναι τόσο προφανές, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε αυτούς τους τύπους, να καταλάβουμε ποιοι είναι και για ποιους εργάζονται», είπε η πηγή μας.

Η ιστοσελιδα θα δώσει συνέχεια μόλις λάβουμε περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις