Οι "χαμένες φυλές" του Ισραήλ και οι Ναζί του Διαστήματος βγαίνουν από τo παρασκηνιο καθώς ο σατανικός κανόνας καταρρέει

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία

ότι ο πλανήτης γη περνά από αλλαγές που είναι πέρα από βιβλικές. Γι' αυτό μια αρχαία μυστική εταιρεία -με ρίζες πίσω στον βιβλικό Ιακώβ στην Αίγυπτο- καθώς και διαστημικοί Ναζί σε ιπτάμενους δίσκους βγαίνουν από την ντουλάπα. Αυτό συμβαίνει γιατί ένας εσωτερικός πόλεμος που μαίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια πλησιάζει στο τέλος του. Αυτό που βλέπουμε είναι το τέλος χιλιετιών σατανικής κυριαρχίας σε αυτόν τον πλανήτη.

Αυτό είναι ορατό στις τεράστιες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, κυρίως την περασμένη εβδομάδα στην Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ και τη Βραζιλία.

Ας ξεκινήσουμε με τα γεγονότα στην Κίνα γιατί κρατούν το κλειδί για τόσα άλλα που συμβαίνουν και πρόκειται να συμβούν.

Η Κίνα προβλήθηκε από τον κορυφαίο σατανιστή Klaus Schwab Rothschild (Rothschild=κόκκινη ασπίδα του σατανά) ως το μοντέλο για το ψηφιακό τους αγρόκτημα ανθρώπινων ζώων Νέα Παγκόσμια Τάξη.

 


 Το σχέδιο που είχαν οι Σατανιστές για αυτόν τον πλανήτη ήταν να τροποποιήσουν γενετικά κάθε άνθρωπο σε υπακοή τύπου ζώων φάρμας, να κάνουν μικροτσίπ στον εγκέφαλό του και να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής τους μέσω συνεχούς, παρεμβατικής ψηφιακής επιτήρησης. Με άλλα λόγια, κυριολεκτικά, να μετατρεψουν τον πλανήτη σε μια γιγάντια ανθρώπινη φάρμα.

Η κομμουνιστική Κίνα είχε προχωρήσει περισσότερο προς αυτόν τον στόχο. Σε όλους τους Κινέζους δόθηκαν ψηφιακές ταυτότητες και ολόκληρη η χώρα καλύφθηκε με κάμερες που μπορούσαν να αναγνωρίσουν αμέσως κάθε άτομο στη χώρα. Όσοι απέτυχαν να υπακούσουν δεν θα μπορούσαν να μπουν σε τρένα, να έχουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς, να αγοράσουν τρόφιμα κ.λπ.

Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν βιο-όπλα και ηλεκτρομαγνητικές ακτίνες θανάτου (5G) ως δικαιολογία για την επιβολή της απόλυτης υπακοής στον πληθυσμό. Όλοι έχουμε δει αυτές τις εικόνες ανθρώπων που ελέγχονται με τεχνητή νοημοσύνη με λευκή στολή να επιβάλλουν το σύστημα.

 


 Λοιπόν, οι σατανιστές υποτίμησαν τους Κινέζους. Η κινεζική ιστορία δείχνει ότι οι άνθρωποι θα ανεχτούν πολλά, αλλά, όταν φτάσει σε ένα ορισμένο σημείο, εκρήγνυνται ταυτόχρονα σε εξέγερση.

Αυτό ακριβώς συνέβη την περασμένη εβδομάδα μετά την κινητοποίηση των ασιατικών μυστικών εταιρειών. Πρώτον, πρώην πρόεδρος της Κίνας Jiang Zemin πέθανε ξαφνικά «μετά από μακρά ασθένεια». Μετά από αυτό, αστυνομικοί και στρατιώτες μπήκαν μέσα και άρχισαν να διαλύουν τις εγκαταστάσεις δοκιμών PCR και να συλλαμβάνουν τα ζόμπι με λευκή στολή.

 


 


 


 Οι ασιατικές μυστικές εταιρείες γνωρίζουν επίσης ότι η λεγόμενη πανδημία ήταν ένας συνδυασμός ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης 5G με την απελευθέρωση ιών από εργαστήρια που ελέγχονται από τον Rothschild στην Κίνα.

 https://nypost.com/2022/12/03/scientist-who-worked-at-wuhan-lab-says-covid-man-made-virus/

 Δεν είναι τυχαίο ότι ο Klaus Schwab Rothschild εθεάθη στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria στην Ουάσιγκτον την περασμένη εβδομάδα.

 


 Λίγο μετά από αυτή την εμφάνιση, ήρθαν αναφορές ότι ο Schwab είχε πεθάνει.

 


 https://newsinfrance.com/has-klaus-schwab-had-a-second-heart-attack-probably-just-social-media-rumours/?amp

 Αυτό είπε μια πηγή της White Dragon Society:

«Αυτή η φήμη κυκλοφορεί καθώς ο Schwab συνελήφθη από τη Στρατιωτική Συμμαχία Λευκα Καπελα. Αυτόν τον Schwab μπορεί να μην το δούμε ξανά. Υπάρχει ένα avatar που ετοιμάζεται τώρα. Μην ανησυχείτε όμως γνωρίζει και η Συμμαχία».

Το WDS έστειλε επίσης έναν εκπρόσωπο την περασμένη εβδομάδα για να συναντήσει τον επικεφαλής μιας αρχαίας ιαπωνικής κοινωνίας γνωστής ως Yatagarasu ή τρίποδο κοράκι. Αυτή είναι η ομάδα που ισχυρίζεται ότι ίδρυσε τη θρησκεία του Σιντοϊσμού αφού ένα τρίποδο κοράκι τους οδήγησε στην Ιαπωνία στην αρχαιότητα. Τα μέλη αυτής της ομάδας ισχυρίζονται ότι κατάγονται από την αρχαία χαμένη Ισραηλινή φυλή Εφραίμ καθώς και από μέλη της ιερατικής φυλής του Λευί. Ισχυρίζονται ότι μπορούν να απαρυθμισουν την καταγωγή τους πάνω από εκατό γενιές στον βιβλικό Ιακώβ στην Αίγυπτο.

Είναι ενδιαφέρον σε αυτό το πλαίσιο να σημειωθεί ότι ο Σιντοϊσμός μοιάζει πολύ με την αρχαία αιγυπτιακή θρησκεία που χαρακτηρίζει τη λατρεία του θεού ήλιου και την ετήσια παρέλαση των ιερών.

Η μυστηριώδης ομάδα Octagon στην Ελβετία ισχυρίζεται επίσης την αρχαία αιγυπτιακή καταγωγή.





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις