ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 05/12/22

 


ΕΝΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! 
 
Ο βραζιλιάνικος στρατός κινητοποιείται υπό τη συνταγματική του εξουσία για να προστατεύσει τη δημοκρατία. Πηγές στο έδαφος επιβεβαιώνουν τώρα ότι ο στρατός κινητοποιείται και έχει εξαλείψει βασικούς ηγέτες των συμμάχων με τους κομμουνιστές καρτέλ ναρκωτικών στο Ρίο.
Σε ένα ασυνήθιστο βήμα για τον στρατό, ο στρατός εισέβαλε στις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο και σκότωσε κορυφαίους ηγέτες του καρτέλ ναρκωτικών Comando Vermelho (Κόκκινη Διοίκηση), που υποστηρίζει τον κομμουνιστή εγκληματία Λούλα. Οι παρατηρητές το θεωρούν ως ένδειξη της έναρξης μιας ομοσπονδιακής στρατιωτικής επέμβασης. Οι συμμορίες ναρκωτικών ήταν οι μόνες που πανηγύρισαν την υποτιθέμενη εκλογική νίκη από τον εγκληματία Λούλα στις 30 Οκτωβρίου, πυροβολώντας αυτόματα στον αέρα στις φαβέλες. Ο πρόεδρος Μπολσονάρου κατέστρεψε σκληρά τις βραζιλιάνικες συμμορίες ναρκωτικών.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, ουρανός και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 t/ e.p take/ The Gateway Pundit Brazil Military Kills "Red Command" Cartel Leaders, Prepares Take Over Gateway Pundit and Matt Tyrmand on War Room were the first worldwide to report that the Brazilian... QuantumLig..., 9:59 PM"
 
«Οι επικεφαλής της διακίνησης ναρκωτικών των Morro do Juramento και Juramentinho, που ταυτοποιούνται ως Rodrigo Barbosa Marinho, γνωστός ως Rolinha ή Titio Rolinha, και Hevelton Nascimento Júnior, το «Bad Boy», αντίστοιχα, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Στρατιωτικής Αστυνομίας στο Vicente de Carvalho. την Πέμπτη (1η Δεκεμβρίου). Άλλοι τρεις ύποπτοι έχασαν τη ζωή τους στη δράση και ένας, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε, κρατείται υπό κράτηση στο νοσοκομείο», αναφέρει η «O Dia».
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "Vendedor MANÉ @fulviofarah. E disse Jesus: "Pois onde dois ou três estiverem reunidos em meu nome, ali estou no meio deles" (Mt 18,20) Watch on Twitter o AM 2:15AMDec5,2022 Dec 5, 2022" από το Twitter
 
Τα καρτέλ ναρκωτικών είναι η ένοπλη πτέρυγα των κομμουνιστών. Ο Comando Vermelho ελέγχει τμήματα του Ρίο ντε Τζανέιρο και ιδρύθηκε το 1979 ως συμμαχία μεταξύ καρτέλ και κομμουνιστών. Εάν εξαλειφθούν, ο κίνδυνος εμφυλίου πολέμου θα μειωθεί σημαντικά. Εκατοντάδες χιλιάδες Βραζιλιάνοι διαδήλωσαν ξανά το Σαββατοκύριακο, στέκονταν έξω από τις βάσεις του στρατού και παρακαλούσαν τον στρατό να σώσει τη χώρα τους από τους κομμουνιστές και τα καρτέλ. Το διεφθαρμένο Ανώτατο Εκλογικό Δικαστήριο μετακύλησε την ημερομηνία για την πιστοποίηση των κλεμμένων εκλογών από τις 19 Δεκεμβρίου στις 2 μ.μ. τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου. Οι παρατηρητές πιστεύουν ότι το φιλοκομμουνιστικό δικαστήριο (ΣΧΟΛΙΟ: ΠΕΣ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ!) θέλει να προχωρήσει γρήγορα για να εγκαταστήσει τον υποψήφιό τους Λούλα ντα Σίλβα, πιθανώς ακόμη και ανεβάζοντας την πιστοποίηση της κλοπής αυτήν την εβδομάδα. Η ορκομωσία έχουν προγραμματιστεί για την 1η Ιανουαρίου 2023.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Supremo é Povo @PovoEosupremoBr· É um dia normal, Ensolarado e com bastante militares, ops Nuvens kkkkk #BolsonaroOrgulhoDoBrasil #LulaLadraoNaoSobeARampa #LulaLadrao #BrazilWasStolem mané! Não Perdeu amola amola Perdeu TikTok අ150 12:31 PM Dec 5, 2022"
 
Αυτό άσκησε πίεση στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση να δράσει πριν να είναι πολύ αργά. Μιλώντας στον Steve Bannon, ο παρατηρητής της Βραζιλίας, Matt Tyrmand, επεσήμανε ότι οι στρατιωτικοί που υποστηρίζουν τον Bolsonaro θα κινδύνευαν να εκκαθαριστούν εάν ο διεφθαρμένος εγκληματίας Λούλα αναλάβει την εξουσία. «Τότε είναι για τα Γκουλάγκ», σημείωσε ο Tyrmand.
Ο Στρατιωτικός Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας, Carlos Frederico de Oliveira Pereira, έστειλε επιστολή στον Στρατιωτικό Γενικό Εισαγγελέα, Antonio Pereira Duarte, στις 25 Νοεμβρίου, επισημαίνοντας τη «μη συμμόρφωση με τα βήματα που ζήτησε το Υπουργείο Άμυνας κατά την επιθεώρηση του ηλεκτρονικού συστήματος ψηφοφορίας. ” Η επιστολή κατήγγειλε επίσης «πιθανή παρέμβαση ξένων εταιρειών στην εκλογική διαδικασία, η οποία δεν μπόρεσε να επαληθευτεί καθώς ο στρατός της προαναφερθείσας ομάδας δεν έχει ευρεία πρόσβαση σε πληροφορίες που σχετίζονται με την εκλογική διαδικασία, σε αντίθεση με αυτές τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, οι οποίες διατηρούν συνεργασία με το Εκλογικό Δικαστήριο. Θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα για ενδεχόμενο έγκλημα κατά της εξωτερικής ασφάλειας της χώρας σχετικά με πιθανή επίθεση στον κυβερνοχώρο», αναφέρεται στην επιστολή.
 
(ΣΧΟΛΙΟ: ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ, ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ)
 
Η επίσημη δήλωση του άρθρου 142, που επιτρέπει στους στρατιωτικούς να επέμβουν σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ των κλάδων της κυβέρνησης, αναμένεται αυτή την εβδομάδα. Εθεάθησαν στρατιώτες να ενώνονται με τους διαδηλωτές και να τους δίνουν οδηγίες να παραμείνουν ψύχραιμοι όταν έρθει η δράση. Οι οδηγοί επευφημούσαν στρατιωτικές συνοδείες που αναπτύσσονταν σε στρατηγικές τοποθεσίες σε όλη τη χώρα. Στρατεύματα έχουν αναπτυχθεί στα σύνορα της Βενεζουέλας για να προστατευτούν από την κομμουνιστική εισβολή.
 
Μιλώντας ενώπιον της Γερουσίας της Βραζιλίας, ο συνταξιούχος περιφερειακός εκλογικός δικαστής Sebastião Coelho ζήτησε και πάλι τη σύλληψη του διεφθαρμένου δικαστή Alexandre de Moraes, ο οποίος βοήθησε στην αρπαγή της εξουσίας από τους κομμουνιστές.
 
Ο Κοέλιο δήλωσε ότι αποσύρθηκε από τον πάγκο του στις 19 Αυγούστου σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στον Μοράες, ο οποίος «διεξάγει πόλεμο εναντίον της χώρας του. Αλλά πιστεύω ότι ο λαός της Βραζιλίας θα κερδίσει». Ο Μοράες «διαπράττει εγκλήματα», είπε ο Κοέλιο. «Κάθε παράνομη απόφαση που παίρνει είναι έγκλημα». Ο Μοράες είχε δώσει στον Κοέλιο 3 ημέρες για να ανακαλέσει την έκκλησή του να συλλάβει τον Δικαστή, αλλά (ο Κοέλιο) δήλωσε, "αλλά επιβεβαιώνω ξανά αυτό το κάλεσμα!", με χειροκροτήματα.
 
«Ο λαός της Βραζιλίας είναι θύμα πραξικοπήματος από το Ανώτατο Δικαστήριο», είπε ο Κοέλιο. Ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος πρέπει να επικαλεστεί το άρθρο 142 του Συντάγματος για να μπορέσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις να δράσουν. Αυτό θα παρουσιαστεί ως πραξικόπημα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα αντιπραξικόπημα».
 
Οι Ινδιάνοι της Βραζιλίας διαμαρτύρονται επίσης για την νοθεία, καθώς φέρεται να υπάρχουν μηδενικές ψήφοι από τις αυτόχθονες περιοχές για τον Μπολσονάρο. «Όλοι γνωρίζουν ήδη ότι οι εκλογές κλάπηκαν», είπε ο Αρχηγός Ρόνι ενώπιον της Γερουσίας στις 30/11. "Τι περιμένουμε?" Οι Ινδιάνοι της Βραζιλίας υποστηρίζουν τον Μπολσονάρο επειδή ρατσιστές, νεοαποικιακοί δυτικοί «ακτιβιστές για το κλίμα» προσπαθούν να τους αφαιρέσουν τα προς το ζην και να τους κάνουν να ζήσουν ξανά στη φτώχεια.
 
>>Ο αγαπητός Q The Storm Rider έχει κάποιες νέες σημαντικές πληροφορίες:
ΤΡΩΙΚΟΣ ΙΠΠΟΣ> McAfee
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ επιχειρήσεις
Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χρησιμοποίησε το McAfee για να διεισδύσει στα συστήματα υλικού και τους διακομιστές (ΣΕΡΒΕΡΣ) ΤΟΥ ΒΚ σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων της ΣIA και των παγκόσμιων υπηρεσιών πληροφοριών.
 
_Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ήξερε ότι το MCAFEE ήταν βρώμικος, (δεν ήταν καθαρός και έκανε πολλά μικροπράγματα στον υπόκοσμο και συνδεόταν με τη διαφθορά και τις διάφορες μορφές επιχειρήσεων ξεπλύματος βρώμικου χρήματος), αυτή η βρωμιά που είχε ο McAfee πάνω του ήταν αυτό που το ΒΚ ενίσχυσε την εμπιστοσύνη πάνω του. Με αυτήν την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και με τις επιχειρήσεις «πλήρωσε για να λάβεις» που ΣIA.FBI. Microsoft, ΕΛΙΤ και οι παγκόσμιες υπηρεσίες πληροφοριών ήθελαν «πίσω θύρες (ΣΗΜΕΙΑ ΕΥΑΛΩΤΟΤΗΤΑΣ)» στα προγράμματα των υπολογιστών από την εταιρεία του MCAFEΕ, με την εγκατάσταση λογισμικού προστασίας από ιούς σε όλο τον κόσμο. ( Σε κάθε δεδομένη στιγμή το DEEP STATE μπορούσε να υποκλέψει αρχεία, δεδομένα, email, οποιουδήποτε ατόμου, μέσω αυτών των «πίσω θυρών» στο λογισμικό)......... Αλλά άγνωστο για τους χειριστές του ΒΚ, ο ιδιοφυής McAfee έδωσε τις ανοιχτές γραμμές στο [ΒΚ] / κανάλια/ «πίσω θύρες» στο Λογισμικό και τους διακομιστές που χρησιμοποιούσε και ΑΥΤΑ>>> Ανοιχτές γραμμές/ πίσω κανάλια που χρησιμοποιούσε το ΒΚ , ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ με το ΧΑΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΦΙ ΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΒΚ (με άλλα λόγια ο McAfee είχε φυτέψει προγράμματα για να χακάρει τους χειριστές του ΒΚ, κάθε φορά που χρησιμοποιούσαν τις πίσω θύρες .... Και βρήκε το δρόμο του στα παγκόσμια δίκτυα των διακομιστών και των υπολογιστών στις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΒΚ//////
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
_ Έτσι μάζεψε ο JOHN DAVID MCAFEE 32 Terabyte σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΚ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ > ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. > ΔΙΑΦΘΟΡΑ> ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣIA ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ>
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ>>>> ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ<<<<<<
 
Ο όγκος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ διαφθοράς που βρήκε ο McAfee σε κυβερνήσεις, προέδρους, πρωθυπουργούς, υπηρεσίες πληροφοριών σε όλο τον κόσμο ήταν εκπληκτικός και ο McAfee είχε ΟΛΑ τα στοιχεία.
 
Τώρα αυτά τα ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ είναι στην κατοχή της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ μέσα στο βουνό CHEYENNE (ΣΧΟΛΙΟ:ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ) και ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΑΡΓΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
 
.......>ΦΟΡΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΡ ΜΠΑΙΝΤΕΝ.> ΕΠΙΣΤΙΝ> ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ TWITTER> ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ FBI. ΚΤΛ, ΚΤΛ, ΚΤΛ
........<<<<<<<<< Πολλά από αυτά τα τρέχοντα ΓΕΓΟΝΟΤΑ [ ΕΚΘΕΣΗΣ] που συμβαίνουν είναι συνδεδεμένα με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ δίνουν τις διαρροές σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ισχυρά άτομα.. όπως ΤΡΑΜΠ, ΜΑΣΚ
>>>>> ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ<<<<<<<
 
Το ΒΑΘΙΟ ΚΡΑΤΟΣ γνωρίζει καλά ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις πλησιάζουν περισσότερο και οι ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
________
Αυτό είναι ενώ ο λόγος για τον οποίο οι στρατιωτικές ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ αργούν τόσο πολύ...... Περιλαμβάνει τις παγκόσμιες επιχειρήσεις εμπορίας ανθρώπων και παιδιών/ στρατιωτικά πραξικοπήματα του [ ΒΚ] που έριξαν κυβερνήσεις / Σχεδιασμένοι ΠΟΛΕΜΟΙ για χρήματα και πετρέλαιο / ΚΤΛ ΚΤΛ κόκκινο ΚΤΛ ΚΤΛ.. Και το πιο σημαντικό η ΣΥΝΔΕΣΗ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ που χρηματοδοτεί τις επιχειρήσεις του ΒΚ <<<<<<<
Έχεις περισσότερα από όσα ξέρεις -Q
Εμπιστευτείτε το Σχέδιο
Ο κόσμος είναι συνδεδεμένος
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/12/amerikanos-proin-axiomatikos.html?m=1

    Να προσθέσω. Και μέχρι την τελευταία σφαίρα της τελευταίας αποθήκης της τελειωμένης Ελλάδος.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις