ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 10/12/22

 


Ο Έλον Μασκ συνεχίζει να μοιράζει κόκκινα χάπια και να αποκαλύπτει τον βρώμικο ρόλο του Βαθέως Κράτους και των υπηρεσιών που καθοδηγούνται από αυτό. Τι για παρέμβαση στις εκλογές, εμπλοκή ομοσπονδιακών υπηρεσιών, κυκλώματα παιδοφιλίας κτλ κτλ κτλ. Ξημερώματα Σαββάτου λοιπόν, ο Μασκ ανακοίνωσε την 3η σειρά αποκαλύψεων που οδήγησαν στην απομάκρυνση του προέδρου Τραμπ από την πλατφόρμα του twitter. Ο πρόεδρος Τραμπ όμως γνώριζε τι έρχεται, καθώς σε επίσημη δήλωση του χθες μίλησε για την αναμενόμενη αποκάλυψη των «εκλογών» και της απομάκρυνσης του από την πλατφόρμα twitter (deplatforming)… AYTA ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ…
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "Elon Musk @elonmusk The Twitter Files, Part 3 Deplatforming the President Matt Taibbi @mtaibbi 12h THREAD: The Twitter Files THE REMOVAL OF DONALD TRUMP Part One: October 2020-January 6th Show this thread 3:57 AM Dec 10, 2022" από το Twitter
 
Ο Ματ Χαμπίμπι λοιπόν, ούτε λίγο, ούτε πολύ αποκάλυψε με έγγραφα πως το twitter συνεργαζόταν με τις αρχές (FBI, υπηρεσίες πληροφοριών) με στόχο να καταπνίξουν ισχυρισμούς περί νοθείας εκλογών που έκανε ακόμα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ τότε!!! Πρόεδρος Τραμπ!!! Και φυσικά την απόκρυψης της ιστορίας του λαπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν… όπως αναφέρει ο Χαμπίμπι, καθώς πλησίαζαν οι εκλογές, ανώτερα στελέχη –ίσως υπό την πίεση των ομοσπονδιακών υπηρεσιών, με τα οποία συναντιόντουσαν περισσότερο όσο περνούσε ο καιρός– με στόχο την δημιουργία ενός διεφθαρμένου καθεστώτος μέσα στο twitter, που οδήγησε στην ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ παύση του λογαριασμού του εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ , Τραμπ!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 3 άτομα και κείμενο από το Twitter
 
Πως μπορεί να ονομάζονται οι πράξεις εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ; Τι αναφέρει η εκτελεστική εντολή 13848 περί παρέμβασης στις εκλογές των ΗΠΑ; ΟΧΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ [ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ]!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Donald J. Trump @realDonaldTrump.5h ULTRA Pepe u ReTruthed ELON: The Twitter releases are a revelation in that they show, in a very powerful fashion, the FBI and Justice illegally colluding, proving conclusively, in one more very powerful way, that the 2020 Presidential Election was Rigged & Stolen. What everyone is REALLY waiting to see, however, is the Twitter information and thought process leading up to the time of the So -called Election, and ultimately the Deplatforming of the President of the United States. Big moment in history. Thank you! o πρόεδρος Τραμπ γνώριζε QuantumLig..., 8:26 AM"
 
Έχει μεγάλη σημασία που ο πρόεδρος Τραμπ, τις εκλογές μιλούσε για αυτά τα πρόσωπα στο γραφείου του Λευκού οίκου…. ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!! ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΛΙΣΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ!!!
>ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ FOX ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Shadow of of Ezra Are you ready to dissolve the FBI? #TwitterFiles QuantumLi..., 11:33 AM" από το Twitter
 
>Όπως αναφέρει και ο Έζρα, «είστε έτοιμοι για την διάλυση του FBI»;
>>Η 2η εντυπωσιακή κίνηση του Έλον Μασκ χθες ήταν να αναγκάσει σε παραίτηση την ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ!!!! από το συμβούλιο ασφάλειας και εμπιστοσύνης του Twitter και στη συνέχεια έγραψε στο Twitter ότι ο επικεφαλής του συμβούλιο ασφάλειας και εμπιστοσύνης στο Twitter ήταν «ο πραγματικός διευθύνων σύμβουλος» της εταιρείας...μέχρι που ο ‘Ελον απέλυσε και αντικατέστησε αυτό το άτομο και ζήτησε να μάθει ΓΙΑΤΙ το Συμβούλιο ΔΕΝ ενήργησε ΠΟΤΕ για ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ σχετικά με παιδική πορνογραφία και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών παρά τα χρόνια των καταγγελιών για αυτό!!! 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο από το Twitter
 
Σε απάντηση, πολλά μέλη του Συμβουλίου ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ και του επιτέθηκαν στην έξοδο από την πόρτα…. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ «ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ» ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΠΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Ο πρόεδρος Τραμπ, μάλιστα σε ποστ γράφει τρώγοντας ποπ κορν «όταν βλέπεις τον Έλον να εκθέτει παιδόφιλους»… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from il Donaldo Trumpo (il Presidento WHEN YOU SEE ELON EXPOSING PEDOPHILES 位 20 QuantumLi..., 11:23 AM"
 
>>Και μιας και μιλάμε για συλλήψεις, ανακοινώθηκε η σύλληψη της Εύας Καϊλη, μία από τοθυς 14 αντιπροέδρους στο νομοθετικό σώμα της ΕΕ, για ….διαφθορά με δωροδοκία από το Κατάρ… Τώρα, στο ναό της διαφθοράς να μιλάμε για ένα διεφθαρμένο πρόσωπο είναι σταγόνα στον ωκεανό… Αρκεί να δει κανείς τον τρόπο λειτουργίας για τα εμβ0λια, ατζέντα «απανθρκοποίησης»/κλιματικής αλλαγής (όπως λέει και ο πρόεδρος Τραμπ: υπερθέρμανση το ονόμασαν αρχικά, αλλά επειδή η θερμοκρασία έπεφτε το έκαναν πιο γενικό για να περιλαμβάνει όλα), Ουκρανία κτλ κτλ…. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper BREAKING: European Parliament vice-president Kaili arrested in connection with an investigation into corruption implicating World Cup hosts Qatar READ:https:/t.co/JUh1hAtMbh QuantumLig.. QuantumLight1111 Να το πιστέψουμε; 2 QuantumLig..."
 
Μοιάζει όλο αυτό με κορυφή του παγόβουνου και θα δούμε πολλά… πάντως επειδή η έκθεση που λαμβάνει χώρα, αφορά και τον χώρο των κρυπτονομισμάτων, να αναφέρουμε πως η ΚαΊλη είναι από τους πρωτοπόρους στην ΕΕ για τα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία αλυσίδων συστοιχιών (blockchain)… O Storm ίσως να έχει πληροφορίες αύριο, όπως αναφέρει… το οικοδόμημα όμως στις Βρυξέλες είναι υπό κατάρρευση…
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο που λέει "The Storm Rider /Official Page Forwarded from Disclose.tv JUST IN EU vice-president and Greek socialist ΜΕΡ Eva Kaili arrested amid corruption probe linked to Qatar. @disclosetv Leave a comment 19.5K 12:10AM Q) The Storm Rider Offi Page got BEHIND THE SCENES stories dropping tomorrow Leave a comment 29.7K 12:10AM" από το Twitter
 
Λέγοντας αυτά, ας προσθέσουμε πως οι Γάλλοι εισαγγελείς δήλωσαν ότι άνοιξαν έρευνα για διαφθορά κατά της κορυφαίας κεντρικής τραπεζίτης Sylvie Goulard, η οποία παραιτήθηκε ταυτόχρονα από την Τράπεζα της Γαλλίας. Η έρευνα καλύπτει υποψίες για αποδοχή δωροδοκιών, διαπραγμάτευση επιρροής, παράνομες συγκρούσεις συμφερόντων και παραβίαση εμπιστοσύνης, ανέφερε η εθνική οικονομική εισαγγελία, επιβεβαιώνοντας μια αναφορά της καθημερινής Liberation…. ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from ZeroHedge Top French Central Banker Steps Down After Being Ensnared In Corruption Probe http:/eenc eta-akestesdownaebingensnre- corruption-probe ZeroHedge Top French Central Banker Steps Down After Being Ensnared In Corruption Probe The probe covers suspicions of accepting bribes, influence peddling, illegal conflicts of interest and br... 25 QuantumLi..., 11:30AM"
 
>>Ο Μπολσονάρο σε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ που έκανε σε ανοικτή ομιλία, επιβεβαιώνει ότι είναι ο Ανώτατος Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων και ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι στο πλευρό του βραζιλιάνικου λαού. Είπε επίσης ότι όλα θα πάνε καλά στην ώρα τους και ότι ο αγώνας δεν έχει τελειώσει ακόμα!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Tupi Report BOLSONARO POSSIVEL. AO VIVO 6.596 Bolsonaro is speaking live h:7 81927igshid=MTgOZDhmNDA= https://m.youtube.com/watch? v=FmGZMlisNks&feature-youtu.be QuantumLig QuantumLight1111 Forwarded from Tupi Report 0 - Bolsonaro reaffirms that he the Supreme Chief the Armed Forces, and that the Armed Forces will be on the side the Brazilian people He also says that everything will work out in due time, and that the fight is not over yet."
 
>>Σειρήνες ακούστηκαν πριν από λίγο στο βόρειο Κόσσοβο, ενώ έπεσε το ιντερνετ και δρόμοι έχουν κλείσει σε πολλά σημεία. Ο Σέρβος πρόεδρος χθες συναντήθηκε με τον υπ.Άμυνας για να συζητήσουν την παράταξη στρατού στο Κόσσοβο για την προστασία του Σερβικού πληθυσμού. Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και δρόμος
 
>>Ο Κινέζος πρόεδρος Ζι από την Σ. Αραβία δήλωσε ότι η χώρα του «υποστηρίζει σθεναρά τη δημιουργία ενός πλήρως κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ»!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from IROP C Chinese President Xi Jinping says his country "firmly supports the establishment of fully sovereign Palestinian state with East erusalem as its capital". 26 QuantumLi... 11:30AM AM"
 
>>O υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Όστιν, την Παρασκευή στην τελετή ορκωμοσίας του νέου αρχηγού της Στρατηγικής Διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε πως η Ρωσία και η Κίνα εκσυγχρονίζουν και επεκτείνουν τα πυρηνικά τους οπλοστάσια και «για πρώτη φορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αντιμετωπίσουν δύο μεγάλες πυρηνικές δυνάμεις ως στρατηγικούς αντιπάλους: η Κίνα επεκτείνει, εκσυγχρονίζει και διαφοροποιεί το πυρηνικό της οπλοστάσιο και η Ρωσία επίσης εκσυγχρονίζει και επεκτείνει το πυρηνικό της οπλοστάσιο». ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ;;; ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ 2 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ;;;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎سم THE PENTAGON KASINOTON America Lloyd Austin announced the expansion of the nuclear arsenals of Russia and China Russia and China are both moderr zing and expanding their nuclear arsenals. This statement was made by US Defense Lloyd Austin riday the inauguration ceremony the new head of the Armed Forces Strategic Command, Anthony Cotton, at the Offat Air Force Base in Nebraska. "For first time, the United States will face two major nuclear powers as strategic rivals: China is expanding, modernizir ng, and diversifying its nuclear arsenal, and Russia is also modernizi ng and expanding nuclear arsenal, he said.‎"‎‎
 
>>Μετά τις δηλώσεις του προέδρου Πούτιν χθες, σημασία έχουν και οι δηλώσεις του Ρώσου πρεσβευτή στις ΗΠΑ Ανατόλι Αντόνοφ στο Newsweek: «Η Ρωσία λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ειδική ευθύνη της ως κορυφαίας πυρηνικής δύναμης για τη διατήρηση της παγκόσμιας ασφάλειας και σταθερότητας και την πρόληψη των ένοπλων συγκρούσεων, ιδιαίτερα των πυρηνικών... Συνεχίζουμε λοιπόν να υπενθυμίζουμε υπομονετικά στην Ουάσιγκτον και στους συμμάχους της τους κινδύνους που υπάρχουν στη συνέχιση του «πόλεμου αντιπροσώπων» εναντίον της χώρας μας στο ουκρανικό έδαφος». Κατηγόρησε την κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι παρερμήνευσε το νόημα των λόγων του Κρεμλίνου. "Έχει κανείς την εντύπωση ότι η διοίκηση χρησιμοποιεί τις ρωσικές προειδοποιήσεις ως απλή δικαιολογία για να ασκήσει κριτική, χωρίς να ακούει την ουσία των επιχειρημάτων μας. Αλλά για να το αναλύσουμε, τι είναι τόσο παράλογο στα λόγια του προέδρου Πούτιν; Μας υπενθύμισε το αμετάβλητο γεγονός - ότι η Ρωσία θα υπερασπιστεί τον εαυτό της και θα προστατεύσει τους συμμάχους της με όλα τα διαθέσιμα μέσα, εάν χρειαστεί. Είναι διαφορετική η θέση των ΗΠΑ;". ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΥΡΝΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ… ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
>>Σε όλα αυτά, ο Λαβρόφ αναφέρει πως Δυτικές χώρες και Κίεβο παροτρύνουν την Γεωργία να ανοίξει μέτωπο με την Ρωσία!!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ….
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka 品 Kiev and certain Western countries are provocatively urging Georgia to open a second front against Russia, the Russian Foreign Ministry said. 22Quantuml...,1:57AM 22 QuantumLi... 11:57 AM"
 
>>Ο αγαπητός Q The Storm Rider με νέες πληροφορίες:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμα.
Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ Τραπεζών μέσω Ε.Ε., ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΝΟΤΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΚΑΝΑΔΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ>>> ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ <<< πρόκειται να συμβεί και συμβαίνει και ξεκίνησε από πέρυσι ....//)
Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.
ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ [ΒΚ] είναι σε ΠΑΝΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ [αυτοί] προσπαθούν να προστατεύσουν την [ ΕΚΘΕΣΗ] της FTX και την επερχόμενη κατάρρευση…
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα θα κυνηγήσει ΤΩΡΑ τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ των Η.Π.Α. και θα προσπαθήσει να κρύψει την έκθεση την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΞΕΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
(Σας το είπα εδώ και πολύ καιρό.... ΤΟ ΒΚ στις Η.Π.Α. πρόκειται να δημιουργήσει πλήρη ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ έλεγχο του χρημάτων τοποθετώντας το ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
CBDC .....>>>>Αλλά αυτή η λειτουργία ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ στην πρώτη εκτέλεση και θα ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΚ.
//// Αρκετοί βουλευτές και γερουσιαστές .....Cruz , Cotton, Paul
Συμπεριλαμβανομένου του πλουσιότερου ανθρώπου στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΜΑΣΚ), ΟΛΟΙ θα ΕΚΘΕΣΟΥΝ.
ΣΥΣΤΗΜΑ CBDC<//////
Όπως είπα... ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ CBDC...... Ο Τραμπ έχει σχέδια να επαναφέρει πίσω μια εργατική χώρα... Κάντε την Αμερική Μεγάλη ξανά....
Πρώτα όμως.. Μέσα στην καταιγίδα των συλλήψεων το 2023 ξεκινά.
Ακόμα κι αν ο ΤΡΑΜΠ συλληφθεί, κατηγορητήριο... Πρέπει να δείτε την ΠΛΗΡΗ προβολή ενός Αριστοτεχνικού ΣΧΕΔΙΟΥ. ( Ο Τραμπ προστατεύεται στον ύψιστο βαθμό από τον Στρατό )///
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Καθώς το ΒΑΘΥ Κράτος πιέζει για τα ΤΕΛΙΚΑ παγκόσμια ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ
Και την πίεση εμβ0λιασμών / ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.......[ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΙ] ... Αυτά τα γεγονότα έχουν σκοπό να φέρουν ΠΛΗΡΗ παγκόσμιο έλεγχο της ελευθερίας του λόγου ΚΑΙ να ξεπεράσουν την έκθεση όλων των κυβερνήσεων, Μυστ. Υπηρεσιών, εταιρείες φαρμάκων, μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας που ελέγχονται από την ΚΑΜΠΑΛ.
Είμαστε στην κρίσιμη στιγμή, καθώς το [ΒΚ] και ΣIA θέλουν να πραγματοποιήσουν διάφορες προβοκάτσιες σε όλο τον κόσμο..........
//// ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ πατριώτες καθώς τα Λευκά Καπέλα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΒΙΟ-ΟΠΛΑ. ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ.
Είστε ΜΕΣΑ σε έναν πόλεμο για την ανθρωπότητα, έναν πόλεμο για πάνω για 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους να είναι ελεύθεροι.
Αυτό απαιτεί χρόνο ......8 ΧΡΟΝΙΑ επιχειρήσεων της ομάδας Q
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ 8 ΧΡΌΝΙΑ
    ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΎΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΕΙΧΑΝ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΟΚΣΤΑΡΣ ΚΛΠ ΜΑΓΙΣΟΚΟΥΛΕΣ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΈΤΣΙ ΠΆΕΙ.
    ΚΙΑΝ ΣΚΕΦΤΟΎΜΕ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΆ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ! Η ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΉ ΖΩΉ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΊΠΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΊ... ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΈΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΆΛΛΟ ΤΑ ΓΚΛΑΜΟΥΡΟΜΑΓΑΖΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΑΖΑ.
    ΔΕΝ...ΣΑΣ ΈΚΑΝΕ ΕΝΤΎΠΩΣΗ?
    ΠΕΡΙΕ'ΡΓΩΣ


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις