ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ Η ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ.....!!!

Η ο Τζανάκης θα πρέπει να βάλει ζουρλομανδύα ή ο Μητσοτάκης να περάσει την πόρτα του Κορυδαλλού 

Σε μία παραδοχή

που λέει πολλά για τα τέσσερα χρόνια φυλακής που πέρασε ο ελληνικός λαός προέβη ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλώντας σε γνωστό κανάλι.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο ιός της γρίπης είναι πολύ πιο θανατηφόρος από τον Covi-d 19.

Μία δήλωση που γεννά αμέτρητα ερωτήματα…

Αφού λοιπόν ο ιός της γρίπης είναι πιο θανατηφόρος γιατί η πολιτεία δεν παίρνει τα ίδια περιοριστικά μέτρα όπως όταν υπήρχε η έξαρση του Covi-d?

Γιατί δεν ζητάει υγειονομικά πασά στην καθημερινή ζωή ώστε κάποιος να είναι ασφαλής μαζί και οι συνάνθρωποί του όταν εισέρχεται σε κάποιο εμπορικό κατάστημα, σούπερ μάρκετ ή σε κάποιο χώρο εστίασης?

Γιατί δεν ζητάνε απαραίτητα από τους υγειονομικούς να εμβολι@στούν για τη γρίπη αν θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται σε υγειονομικές δομές?

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα…

Το πρώτο είναι ότι ο κύριος Τζανάκης έχει τρελαθεί και δεν ξέρει τι λέει οπότε η κυβέρνηση είναι υπόλογη που τον άφηνε να παίρνει αποφάσεις αφού ήταν μέλος της Επιτροπής Ειδικών κατά την περίοδο της πανδημίας ή ότι λέει αλήθεια και ότι η εντολή που δόθηκε από τα κέντρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων ήταν στο όνομα ενός άγνωστου ιού να κλείσουν την κοινωνία, να “γονατίσουν” τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις, να διώξουν εργαζομένους από τις δουλειές τους, να επιφέρουν στην κοινωνία μία εξαθλίωση και να εξαναγκάσουν τον κόσμο να κάνει ένα πειραματικό σκεύασμα το οποίο πλέον είναι και με την βούλα υπεύθυνο για χιλιάδες θανάτους από ανακοπή καρδιάς.

Με λίγα λόγια το σχέδιο ήταν βασισμένο πάνω στον Covi-d και όχι σε έναν ιό που ήταν γνωστός από χρόνια στο ευρύτερο κοινό.

Πόνταραν στον πανικό και στον αιφνιδιασμό και όλα αυτά με τη συνδρομή των εξαγορασμένων με τη λίστα Πέτσα μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία δημιούργησαν πανικό και φόβο στον κόσμο για να επιτύχουν το σκοπό τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. κ λοιπά κ λοιπά.
    συμπλήρωσε για τις αμέτρητες απόπειρες διχασμού κ δημιουργίας αταξίας στην κοινωνία , που εξακολουθούν να κάνουν . οβερντόουζ παρα+πληροφόρησης . ο νούς , οι καρδιές κ οι ψυχές των ανθρώπων παραδομένες στο ψέμα , τη βλάβη κ την πλάνη , παλεύονται για την ελπίδα .

    πολύ blogas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι λειτουργούσαν πάντα χαμαιλεοντικά οι "περιούσιοι" για το "καλό" των γκόιμ.
    Πως τα κατάφεραν και μέχρι πότε θα κοπροκρατούν το μέλλον, αλλονού παπά ευαγγέλιο.
    Σίγουρα οι ζουρλομανδύες και η φυλακή, δεν είναι η αρμόδια μεταχείρηση γι αυτά τα όντα.

    https://ugetube.com/watch/when-our-moshiach-comes-all-gentiles-will-be-killed-mp4_X84X2JnykXaiWGm.html

    https://www.bitchute.com/video/GZmghh1EgR7C/

    Κοσμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις